Otto.nl
OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.
Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
ik zou deze winkel zeer aan bevelen
ze hebben leuke kleding, fijne site om op te kijken.
en snel in huis.
Duidelijke site en voldoende keus. Bestelling ging ook vlot en handig! Top!
Verrassend aanbod, schoenen die elders niet te vinden zijn. Praktische website.
Veel keuze, redelijk makkelijke website, nu hopen dat er wat bij zit als het bezorgd wordt!
Gemakkelijk om te vinden wat je zoekt de maten staan er ook duidelijk bij en is makkelijk na te meten om te zien welke maat je nodig hebt. Het bestellen gaat heel gemakkelijk en ook het betalen. Ben benieuwd naar mijn bestelde jasje en hoop dat het past en mij goed staat. Geen problemen gehad met het bestellen
Het is heel fijn om online of telefonisch te shoppen bij otto omdat je heel fijn en vriendelijke en geduldige manier geholpen word .
Ze hebben mooie kleding van erg goede kwaliteit en ze zijn niet duur
overzichteljke site, snelle levering, goede procuktomschrijvingen! Nog geen ervaring met retouren dus daar kan ik geen oordeel nog over geven.
Leuke kleding, makkelijk aan te schaffen.
Fijn dat je achteraf kan betalen, makkelijk te retourneren.
Voor mij is het belangrijk dat er veer informatie bij een product staat. Zodat je niet weer thuis van alles aan het passen bent dat echt niet jouw maat heeft.
Wat is de maat van het model die het product draagt? Hoe lang is een rok in cm.? Valt het een maatje kleiner? Is de stof rekbaar? Daar heb ik wat aan! En daarom hoef ik eigenlijk nooit wat terug te sturen bij Otto :) Oh en niet te vergeten, ze hebben steeds meer natuurlijke stoffen. Bio katoen en lycose. Otto is echt mijn favoriet!
jammer dat ik de 5 euro korting voor eerste bestelling niet kan gebruiken als ik van de 20% korting op bad en strand mode gebruik wil maken
Koop bij Otto
is mijn motto
Vlugge verzending, en vrij goedkoop
Dat geeft de kopers hoop
Uitgebreide collectie, uitstekende kwaliteit, makkelijke overzichtelijke website, handig en snel navigeren. Meerkeuze in betalingsmogelijkheden. Duidelijke informatie over aflevering, datum en tijdstip. Makkelijke retourneringsprocedure.
Gebruiksvriendelijk, leuk aanbod dat ik vaak elders niet vind. Dus een eigen aanbod in producten. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Dat goede artikelen in assortiment blijven vind ik écht een pré. Ik heb zojuist bikini die ik 2 jaar terug kocht opnieuw kunnen aanschaffen. Bij mijn vorige bestelling ging iets mis, maar na 1 telefoontje is het gelijk opgelost.
Prettig winkelen met een uitgebreide keus op veel gebieden, een overzichtige website en veel mogelijk achteraf betalen, wel zo prettig als je niet zeker bent van de maten.
Groot assortiment! Veel verschillende merken. Ook topmerken zoals Heine, sloggi, schiesser, lascana.
Als ik online kleding ga zoeken ga ik altijd als eerste naar Otto en 99% slaag ik!
Prima online winkel!
Ik probeerde een nieuwe code te doen maar dat werkt niet zo goed. Op zich is alles prima en ben ik er verder tevreden om, maar ja het inloggen is soms heel lastig .
Lekker neuzen en veel te bekijken. Ook heel fijn, om de maat te kunnen controleren. Zo krijg je zin in de zomer! Het afleveren moet nog gebeuren.
Ik ben 70 en al jaren bestel ik de dingen die ik leuk vind bij Otto. Het is voor mij een plezier om via internet door te aangeboden artikelen te neuzen. Veel leuker dan in een winkel rond te lopen waar het assortiment veel beperkter is. Op welk gebied ook: ik vind altijd iets wat ik zoek in mijn maat. Mijn man en mijn vriendinnen zijn altijd weer verbaasd over de aparte dingen die ik draag!!
Mijn geheim is: OTTO!!!
Veel variatie, makkelijk te bestellen. Modieus. Een hoger cijfer te behalen door meer natuurlijke materialen (katoen, linnen, wol, ...)
Het is een leuke shop om te shoppen en te kijken,makkelijk en altijd netjes ingepakt en op de juiste tijd bij je thuis
Groot assortiment . Mooie en goede kleding. Snelle levering van de kleding.
Leuke winkel! Super leuke items van goede kwaliteit! De items komen in werkelijkheid goed overeen met de afbeeldingen in de webshop/folder :)
Blij dat hier alles te koop is en goede producten. Ook het afwikkelen is prima verzorgd.
Ik zag de behulpzaamheid en de duidelijkheid die deze winkel te bieden heeft
Goede service dat je proefstaaltjes kunt opvragen en dat ze je de mogelijkheid bieden om het oude meubel op te halen. Ook de verschillende betaalmogelijkheden is goed geregeld.