Notino.nl
7.1
Deze score is gebaseerd op 337 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Notino.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ze hebben een groot aanbod van allerlei producten, parfum, cosmetica, haar verzorging en nog veel meer! Ook lage prijzen en leuke acties!
Dit is de eerste keer dat ik bestel.
Mooie aanbiediedingen voor een leuke prijd 😍
Duidelijke snelle shop. Geen gezeur met inloggen en wachtwoorden. Bestellen, betalen klaar!
En spotgoedkoop natuurlijk👍.
Leuke kortingen en snelle keurige leveringen. Ik ben al een tijd klant en ik ben blij dat ik deze website ken ik ben fan!
Leuke aanbiedingen, goed verpakt. Wat ik ook heel leuk zou vinden, krijg woensdag bij mijn bestelling een gratig geurtje om te proberen, leuk zou zijn als jullie meer monsters van geurtjes zouden bijvoegen, zo krijg je weer een idee voor ander geurtje. Met vriendelijke groet, Catharina
Bestelling gedaan was niet leverbaar. Zouden geld retour storten, maar daarna een mail gehad dat ze problemen hadden met terugstorten omdat ze mijn rekening niet wisten. Vroegen om rekeningnummer en bic/Swift code.
Niet gedaan en betalingsverzoek gestuurd. Nog niks ontvangen. Zeer onbetrouwbaar en lijkt frauduleus, ga aangifte doen.
Zo daar zeker niks kopen.
Na 3 dagen gebeld of mijn bestelling al is opgestuurd. Werd erg onbeschoft te woord gestaan door bijna onverstaanbare oostblokvrouw dat er geen betaling is binnengekomen volgens hun systeem en daar was de kous mee af. Oplossing werd niet gezocht ondanks dat ik een bankafschrift heb toegestuurd. Ze liet me niet uitpraten, praatte constant door mij heen en hing de telefoon op. Dus geld weg en geen bestelling ontvangen.
Duidelijke website, top prijzen! Heel tevreden. Ik bestel vaker op deze website!
Ik kwam op Notino terecht omdat ik prijzen van een oogpotlood online aan het vergelijken was. Daar heb ik er 2 tegelijk besteld en ze kwamen 2-3 dagen later in huis. Nu zocht ik LipFinity Max Factor lang houdbare lippenstift en had eerst even niet door dat je vaak maar 1 product te zien krijgt, terwijl dat wel in 40 kleuren is. Je moet dan gewoon dat ene artikel toch aanklikken en vervolgens kom je dan op een mogelijkheid om alle individuele kleuren aan te kleuren/te zien/te kunnen kiezen. Je ziet ook meteen wat er wel of niet leverbaar is door een kruisje door de niet-leverbare artikelen. Ik vind zelf de prijzen zó ontzettend goed vergeleken bij de Etos of Kruidvat. Alle MaxFactor producten schelen meer dan 5 Euro per stuk en sommigen zelfs een tientje! En je krijgt het netjes bezorgd. Ik vind het een uitkomst.
Duidelijke website met alle bekende merken voor lage prijzen. De keuze is zeer uitgebreid waardoor er voor ieder wat wils is.
Altijd goede aanbiedingen.
Duidelijke site en groot assortiment!
Levering snel en goed verpakt!
Superblij met NOTINO: bij mij nr. 1.
Xoxo
Super fijne, overzichtelijke en mooie website! Top aanbod en al een aantal producten gevonden die ik nergens anders kan vinden. Nog leuker; het feit dat Notino tester sets heeft van bijvoorbeeld parfums zodat je voor een hele kleine prijs nieuwe parfums en/of beauty producten kan proberen zonder direct een fullsize te moeten kopen!
Gebruiksvriendelijk, redelijke prijzen en regelmatig mooie aanbiedingen.
Boven een bepaald bedrag zou gratis bezorging op zijn plaats zijn. Helaas is dat nu niet.
Heel veel producten verkrijgbaar die verder nergens aangeboden worden. Niet altijd de goedkoopste, maar met acties zoals “Bestel nu met gratis bezorging”, maakt het regelmatig de moeite waard om voor die ene euro meer wél te bestellen, omdat de bezorgkosten wegvallen.
Ook is het geen probleem om een kleine bestelling te doen.
Ik heb deze shop gekozen omdat ze leuke aanbiedingen hebben, het makkelijk te bestellen is en een snelle service hebben. Dus wat wil je nog meer?
ROC make up reinigingsmelk besteld, voor een hele goede prijs. Makkelijk besteld. Geen verzendkosten, nu even afwachten of er geleverd wordt.
Ik bestel mijn parfums al jaren bij Notino! Meestal hetzelfde vertrouwde luchtje (Deep red - Hugo Boss) maar soms ook wel eens een andere. Eerst even de geur testen in een winkel en dan vervolgens bestellen bij Notino want de aanbiedingen zijn gewoon heel goed geprijsd. Kwaliteitsgeuren voor een mooie prijs en ook nog snel geleverd. Ik kan Notino bij iedereen aanbevelen (en doe dat dan ook regelmatig).
Goede zoekfunctie die snel reageerde en waarbij ik na het bekijken van een product terug kwam waar ik was gebleven tijdens het scrollen. Enorm assortiment en écht zeer scherpe aanbiedingen! De geschenkset kwam ook nog met een extra korting dus dat maakte de verzendkosten tijdens het afrekenen weer goed.
Makkelijk betrouwbaar snelle levering vorige levering ging ook goed en de prijs is goed
Bestelde producten stuk goedkoper dan elders. Makkelijk te bestellen, en veel keus. Blij dat ik deze shop ontdekt heb.
uitgebreide keuze van merken en verschillende mooie producten
vind alleen de bezorgkosten een nadeel
Bestellen gaat wel maar afrekenen met mastercard 2 x mislukt, nu maar met ideal betaald.
Wat een verassing deze site. Zulke goede aanbiedingen en makkelijk te bestellen en te betalen.
Wat een fantastische webshop met een zeer uitgebreid assortiment lekkere geurtjes. Zeer aantrekkelijk en betaalbaar. Ik kan het iedereen aanbevelen !
Tegen scherpe prijzen, de beste producten, snelle levering.lekker op je gemak uitkiezen op de bank, en alle informatie op je gemak lezen, thuis.