Eind stand: Er zijn geen woorden voor de onprofessionaliteit , gebrek aan communicatie en matige service die dit bedrijf neerzet. Dat zij lid zijn van de ICTWaarborg is echt belachelijk. Wederom werd mij (na aanhoudend bellen en mailen) een nieuwe bezorgdatum beloofd, namelijk vandaag 22-01-2021. Nu kreeg ik net een mail terug dat er nog geen zending is aangemeld... Dus in twee weken hebben ze het nog niet eens verzonden.
Dit bedrijf heeft mij meerdere weken aan het lijntje gehouden, meerdere valse beloftes gemaakt (zijn transcripties van) en nemen soms dagen de tijd om te reageren op een mail. Op de meeste mails is helemaal geen reactie gekomen. Zo ook niet van de mensen van de webcare, die hieronder op de reviews reageren. Allemaal mechanismes om tijd te rekken en hoop te bieden.
--------------------------------------------
Review 16-1-2021:
Inmiddels zijn we wéér 3 dagen verder. Nog steeds heb ik geen duidelijkheid over mijn pakketje. Binnen één dag reageren ze van de webcare op je review, maar als je ze vervolgens mailt (waar ze zelf om vragen) komt er dagenlang geen mail terug. Tot op heden nog steeds niet. Bij deze winkel sta je echt machteloos aan de zijkant. Als je ze belt verbinden ze je elke keer door met een andere afdeling, krijg je iedere keer een ander persoon aan je lijn, communicatief word er met je rondgegooid. Niemand van alle mensen die ik heb gesproken of gemaild voelt zich aangesproken om de verantwoordelijkheid op zich te nemen en achter mijn bestelling aan te gaan. Tevens heb ik meerde mailtjes naar verschillende afdelingen uitstaan van de mensen die ik heb gesproken en op al deze mailtjes geen antwoord teruggekregen. Er gaat iets drastisch mis bij deze winkel. Als klant word je niet serieus genomen. Helaas is er geen knop dat je deze winkel kan afraden, want op basis van de 120 reviews die hier gegeven zijn kan ik niet bevatten dat ze intern niet serieuze veranderingen doorvoeren. Ik baal er van dat de winkels nu niet open zijn, want dan had ik ze dit graag persoonlijk willen vertellen. Bij deze geef ik jullie van MaxICT een laatste kans om contact met mij op te zoeken en achter mijn bestelling met ordernummer 14007471. Graag word ik zsm gebeld, want mailen werkt blijkbaar niet.
------------------------------------------------
Review 13-1-2021
Denk dat ik nooit eerder zo'n dramatische ervaring gehad heb met een winkel (MaxICT). Allereerst kreeg ik een product opgestuurd met duidelijke gebruikssporen. Zo zat zelfs, onder de normaal strakke beschermende folie die inmiddels gebruikt en stoffig was, haren die niet van mij waren, bah. Goed, dan liep deze eerst order via bol dus contact gehad met bol en een onwijs vriendelijke jongen heeft dit afgehandeld en het product is retour gegaan. Wacht ten tijden van het schrijven van dit bericht nog wel op terugbetaling, maar twijfel er niet aan dat dit spoedig gebeurd. Vanaf hier, ligt de rest van het verhaal dan ook uit handen van bol.
Vervolgens, rechtstreeks contact gehad met MaxICT (via bol was dit product niet meer leverbaar). Mij werd vertelt dat diezelfde week nog een nieuwe monitor bezorgd kon worden. Ik stond namelijk voor de keuze, bestel ik daar opnieuw een monitor of bestel ik het elders. Zowel de website als man met wie ik telefonisch contact had vertelde dat het uiterlijk 3 werkdagen zou duren. Dus ik nam de gok en plaatste een bestelling bij MaxICT...
Na destijds 6 werkdagen verder nogmaals contact opgenomen via MaxICT, aangezien ze via de mail niet reageren zou ik aanraden om te bellen. Mij werd vertelt, sterker nog belooft dat het diezelfde dag of echt uiterlijk!! die dag erna bezorgd zou worden. Inmiddels weer 2 werkdagen verder, weer contact opgenomen en nu wordt het écht morgen bezorgd! Zij kunnen dit namelijk wel inzien, maar kunnen mij geen link met track and trace of andere link of bewijs sturen. Als klant voel je vanuit de servicekant géén begrip, krijg je géén duidelijkheid en word je aan het lijntje gehouden.
Ik ben geduldig geweest en heb veel respect voor alle bezorgdiensten momenteel. Zeker rond Kerst en Oud & Nieuw zal het ongekend druk zijn geweest. Dus snap dat pakketjes uitloop kunnen krijgen. Wat me wel dwars zit is de hierboven beschreven situatie. MaxICT heeft het niet op orde en benadeelt hiermee de consument. Ze maken valse beloftes, komen afspraken niet na en zijn bijzonder slecht in het contact naar de klant.
Ik hoop oprecht dat mijn product morgen binnenkomt, al is de hele voorpret en noodzaak van het pakketje aardig afgenomen. Zou willen dat ik al deze reviews eerder gelezen had. Normaal zou ik een 3 of 4 willen geven, want het cijfer 1 geven vind ik vaak overdreven en hopelijk is het product wat nog geleverd moet worden deze keer ongebruikt. Echter wil ik hiermee niet het gemiddelde van de reviews omhoog halen, dus ook ik kies voor de beoordeling 1.0.