HP Store

Benieuwd naar ervaringen met de HP Store? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
1.2

Deze score is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HP Store zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Giulia31-07-2017

Goede service

Telefonisch goed geadviseerd en geholpen met het aanmaken van een studentenaccount. Vervolgens snelle en goede levering.
Jan H.N.Schram31-07-2017

Aankoop inktpatronen en spaarpunten systeem.

Het gemak dat via de laptop wordt gemeld dat de inkt bijna op is en dat nieuwe patronen via een directe link kunnen worden besteld, maakt alles eenvoudig. Alleen het spaarpunten systeem en de toepassing daarvan is mij onduidelijk!
Hans30-07-2017

Snelle en goede service

Het gemak de eenvoud om te zoeken de goede kwaliteit van het product snelle levering Goed advies bij vragen en regelmatig korting op de volgende aankoop en dat is mooi meegenomen

conny10-03-2017

Waardeloos

Gisteren mijn tablet ontvangen HP Pavilion 360-11. Alles uitgepakt, zet deze aan en vraagt vervolgens om gebruikersnaam en wachtwoord?? Is dit gewoon een gebruikte tablet terwijl ik voor een nieuwe betaal?? En dan bel je zeggen ze heel leuk, komen deze maandag ophalen en einde van volgende week ontvangt u een andere? En ook helemaal niet verbolgen of zo hoor, alsof het de normaalste zaak is van de wereld. Nou ja...... Dus als je een product koop van HP is de kans groot dat deze dus gewoon al gebruikt is. Be je klaar mee dus!
esther23-12-2016

zeer onprofessioneel

Zeker niet aan te raden! 1e laptop vol dode pixels vervangen door nieuw examplaar, redelijk netjes opgelost door HP Store vervangende laptop heeft kapot touchscreen ondanks belofte direct vervangend exemplaar te sturen na retour (die expres is uitgesteld omdat nieuwe exemplaar dan op voorraad zou zijn) blijkt na 1 week dat de laptop niet meer op voorraad is. Moest ik zelf voor bellen om dit te vernemen, en eerst ruim 30 minuten in de wacht hangen. Omdat laptop echt hard nodig was afgesproken laptop dan te cancellen en geld te retourneren. Hiervan bevestigingsmail ontvangen. Na 1 week nog geen geld teruggestort gekregen en krijg ineens mail van DHL dat nieuwe laptop verzonden is. Inmiddels een nieuwe laptop via Coolblue aangeschaft en daar al ruim een week van in het bezit, dus laptop van Hp-store is niet meer nodig.
Juud28-09-2016

Makkelijk en betrouwbaar

Alles is makkelijk te vinden en hp is betrouwbaar! Ze hebben allerlei assecoires erbij, wat gemakkelijk is. Goede levertijd. Prima service.
Pluspunten
  • Makkelijk te bestellen
  • Veel assecoires
  • Betrouwbaar
  • Goede levertijd
Minpunten
  • Geen echte winkel