EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 3742 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 853 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gerard.noten 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden simpel besteld

Aanbeveling
goed advies vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leentjebuur 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zag het product meteen staan

Service
aflevering op afspraak, ging prima!

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
alles werkt perfect, veel keus en goed geprijsd, wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden, levering was snel en volgens afspraak, product voldoet helemaal aan verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meridaman 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitstekend je product te vinden

Service
Goed en duidelijk afspraken maken en nakomen.

Assortiment
Het meeste is er wel te zien.

Aanbeveling
Uitstekende service.

Extra toelichting
De aankoop, service waren zoals te mag verwachten en zelfs meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Jan 54 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Er wordt direct telefonisch contact met de klant opgenomen als er vragen of problemen zijn t.a.v. de bestelling. Verder snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jm jonk 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. van Dongen. 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen, betalen, en vlot geleverd.

Service
Vlotte aflevering, en gratis oude t.v. mee terug genomen.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ben al jaren klant, en al heel wat gekocht, dit was wel mijn eerste keer via de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina Rehorst 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site was overzichtelijk en duidelijk

Service
Prima service. Product via bol.com gekocht. Zij namen contact op met mij dat product later geleverd zou worden , omdat het niet voorradig was. Wel kreeg ik een telefoonnummer van ep om zelf contact op te nemen. Doch, ep belde mij zelf om toch eerder te leveren, hetgeen mij prima uitkwam.

Assortiment
In mijn geval voldoet het product uitstekend aan mijn verwachtingen.

Aanbeveling
Als klant voel je dat er voor je meegedacht wordt. Ze doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen . Je merkt dat de onderlinge communicatie goed is.

Extra toelichting
Prima product, tegen een goede prijs en geleverd met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChielIJ 28-06-2013

Algemene score

7,8

Gemak
Omdat ze leveren wanneer het jou uitkomt is dit natuurlijk ideaal.

Service
De levering van mijn product kwam prima op tijd.

Assortiment
Mijn product was op voorraad dus geen extra lange wachttijden.

Extra toelichting
Na de levering kwam ik erachter dat er iets mis was met de afwerking van de rand aan de bovenkant van de TV. Ik heb vrij snel daarna gebeld met EP:Enter om dit probleem bij hun neer te leggen. Een dag daarna werd ik gebeld door een monteur om een afspraak te maken om dit te repareren. Een dag later werd ik inderdaad gebeld en heeft de monteur een nieuwe Samsung geïnstalleerd. Ditmaal met goede afwerking van de randen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Christian Science leeskamer 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gebruikersvriendelijk

Service
snelle aflevering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
goede prijs, kwaliteit en afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Markloes 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bestelling binnen 2 dagen in huis, super!

Extra toelichting
Super apparaat met heerlijk stevig melkschuim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

driver12 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Supersnel in enkele muisklikken, vanuit je luie stoel.

Assortiment
Kees genoeg.

Aanbeveling
snelle levering, doch 1 dag langer dan op de site werdt gesuggereerd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M.Dokter 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Printer online besteld op maandag, de dag erna al gebeld dat hij bij EP binnen was.

Service
Printer opgehaald, werd door medewerker van EP naar mijn auto gedragen.

Aanbeveling
Goed personeel !

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Frikken 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via kieskeurig kwam ik bij jullie pagina

Service
Alles werd netjes aangesloten en werkte goed.

Assortiment
Ik was op zoek naar een bepaald toestel en kwam bij jullie uit

Aanbeveling
Gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen, en de TV werd correct afgeleverd en geinstaleerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce Boll 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online volop keuze en een goed overzicht.

Service
Vlotte en correcte levering.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Zoals hier boven al beschreven, deskundig personeel. vriendelijk,behulpzaam, vlotte en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Klaasen 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onlangs een koelkast besteld bij EP.nl, koelkast werd de volgende dag geleverd én naar boven gebracht (5 hoog). Alle functies en mogelijkheden werden nog eens uitgelegd.

Service
Koelkast werd naar 5 hoog gebracht, zonder hier extra kosten voor te rekenen! Kortom, super service!

Assortiment
Op EP.nl een zeer uitgebreid assortiment beschikbaar met duidelijke, uitgebreide specificaties.

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om via EP.nl het product te bestellen: Super service, snelle levering, gemak en zeer uitgebreid assortiment!

Extra toelichting
Uitstekende service van de ondernemer. Dinsdag besteld, de volgende dag direct, gratis bezorgd door ondernemer. De koelkast naar 5 hoog gebracht en op zijn plaats gezet. Voordat de ondernemer vertrok, heeft hij eerst nog eens alle functies toegelicht, zodat wij met al het gemak konden genieten van onze aankoop. Kortom, SUPER!! Ik raad dan ook iedereen om via EP.nl (of een EP winkel) te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yolrin 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
2 televisies gekocht.
Deze zijn geinstalleerd;stekkertjes en zo werden indien nodig gratis vervangen.Zelfs mijn home cinema-set werd nog even nagekeken.Alles werd zeer goed uitgelegd en bij vragen mocht ik altijd even bellen.
Service was echt uitmuntend.
Ik hoop,dat het zo blijft want ik hoorde dat men voor bestellingen via internet deze service in de toekomst ws. niet meer gaat verlenen.

Assortiment
Zeker op internet een ruim assortiment.
Prijzen zitten soms nog onder de prijsvechters zoals media-markt.Tel daar de superservice bij en de keus van winkel is gauw gemaakt.

Aanbeveling
Geweldige service en keurige prijzen.Kan niet beter.

Extra toelichting
Service is uitmuntend.Voor uitleg van de spullen wordt ruim de tijd genomen.Assortiment is (zeker in de webwinkel)zeer ruim.Prijzen soms nog lager dan bij de prijsvechters.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arendvreugdenhil 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
uitzoeken via internet en toch winkel service

Service
houden zich aan de afspraak, vriendelijke benadering.

Assortiment
Via internet natuurlijk meest uitgebreid.

Aanbeveling
Al langer klant, altijd deskundig en vriendelijk geholpen.

Extra toelichting
Meest eenvoudige wijze van kopen, enorm assortement geen vooruit betaling en evt. aftersales service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niekmulders 18-06-2013

Algemene score

6,0

Gemak
Het gemak van online bestellen

Service
Een doos opsturen is niet echt service. Dat moet nog blijken als er echt iets aan de hand is.

Aanbeveling
Op de site stond dat de printer niet op voorraad was terwijl achteraf bleek dat dat wel zo was. Dus de site was niet bij.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

J.Comello 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ingewikkeld apparaat, maar na enige tijd is het meeste nu wel duidelijk.

Service
vriendelijk personeel,apparaat perfect geplaatst.

Assortiment
weinig voorraad in de winkel,moest per internet besteld worden.

Aanbeveling
prima en keurige zaak met deskundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jermar 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel geregeld allemaal

Service
Ik kon kiezen tussen bezorgen of ophalen bij een fysieke winkel, een dealer. Dat laatste heeft mijn voorkeur, dan heb je toch een 'gezicht', heel fijn.

Aanbeveling
Ik zou geen nadeel kunnen noemen

Extra toelichting
gewoon zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pwvandenberg 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Afvaller 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De bestelling ging prima en de bevestiging kreeg ik gelijk

Service
Ik kreeg snel een mail dat het product nog niet geleverd kon worden binnen de gepubliceerde tijd, met de vraag of ik wilde weachten of niet.

Assortiment
Kon alles vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Goede communicatie

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de manier van communiceren en begeleiden van de levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MarkEP 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld via internet, de volgende ochtend werd ik al gebeld voor een bezorg afspraak.

Service
Er is alles aan gedaan om de koelkast op zaterdag ochtend te bezorgen.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze op de web site en in de winkel.

Aanbeveling
De combinatie web site, winkel, eigen bezorgers van de winkel, het directe contact, betalen bij ontvangst, allemaal zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kasten 16-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede aanbieding, op de locatie naar wens af te halen.

Service
prima info over de aankoop bij de gekozen winkel in Enter.

Assortiment
kan uitgebreider.

Aanbeveling
Jazeker, rustig en goed geholpen! (accesoires erbij!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

O.G. Boer 14-06-2013

Algemene score

7,3

Gemak
Eenvoudig te bestellen alleen het transport loopt over te veel schijven van magazijn naar winkel In de winkel wist men in eerste instantie geen order te vinden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Watapatja 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Via de EP website heb ik een Philips smartTV gekocht die ik later bij een van de vestigingen heb opgehaald. De TV was in de aanbieding bij meerdere aanbieders en was erg scherp geprijsd. Omdat ik de TV eigenlijk eerst wilde zien voor ik deze aan zou schaffen heb ik weekend gewacht om de week erop de TV te bekijken in een winkel. Ik kwam er toen achter dat de actieprijs op dat moment bij het merendeel van de aanbieders niet meer gelde waardoor de TV zo'n 100 euro duurder werd. Via kieskeurig kwam ik eracher dat EP de TV nog wel tegen het gereduceerde tarief kon bieden. Het bestellen via de site ging erg makkelijk. Binnen een paar uur kreeg ik een belletje van de vestiging om af te spreken wanneer ik de TV kon komen ophalen. In de winkel werd ik snel geholpen en heb ik de TV betaald. Erg handig en een fijne service. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

1254544566656 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij toeval kwam ik de leverancier tegen op kieskeurig.nl met een zeer hoog eindcijfer 9.0

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Zeer groot assortiment en merendeel is op voorraad

Aanbeveling
Had er nog nooit van gehoord maar door kieskeurig.nl achter gekomen.
Gaat zeker in mijn favorieten en zal zeker reclame voor ze maken naar andere

Extra toelichting
Hp printer 6520 besteld ivm dat ze de goedkoopste waren dezelfde dag geld gestort en omdat het produkt op voorraad was de volgende dag in huis. Pakketkosten € 4.95 Al vrijwel direct na betaling de factuur per mail. Zeer netjes afgehandeld!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seecuman 12-06-2013

Algemene score

8,5

Gemak
openen en sluiten gaat perfect. lampje geeft veel licht alles ruim en overzichtelijk

Service
complimenten aan de monteurs waren zeer vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
gezien de service, zeer zeker aanbevelingswaardig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

H.Snoeijer 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

_Ilse_ 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Yvonne05101949 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bestellen via internet

Service
De service is altijd goed, zoals ik gewend was toen EP nog in Rozenburg gevestigd was

Assortiment
Groot assortiment, maar ik wist precies wat ik wilde hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D.Heijl 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Keurig gebeld over tijdstip aflevering, resp. gemeld dat product een dag later binnen was gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LAMBERT GEURTS 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Opgezocht via internet

Service
Opgebeld naar het filiaal burg. De vlugtlaan 101 te amsterdam, mijn verzoek ingediend na 3 telefoontjes konden wij onze samsung flattv ophalen het was in 1 1/2 uur voor elkaar, dat noem ik nog eens service bravo mannen

Assortiment
Vanwege de service de bereidheid om op zoek te gaan naar jouw wensen

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen_vd 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bestelling netjes binnen gebracht en gecontroleerd op volledigheid. Super dat ook 's avonds geleverd kon worden. Geplande levering tussen 1800 en 2100 uur werd 18.15. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adriana83 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website is erg overzichtelijk! Alleen klopt niet altijd de leveringstijd

Service
super service!! Product dat ik bestelde was volgens website 1 tot 3 dagen levertijd, bleek langer te zijn, te lang om zonder wasmachine te zitten, Ze kwamen met een top oplossing in mijn voordeel! Petje af voor deze service!

Assortiment
Het assortiment is overweldigend, echt zo veel keus dat ik er zelf niet uitkwam, en even gebeld heb naar klantenservice voor advies!

Aanbeveling
Absoluut doen, service is goed, je word vriendelijk en snel te woord gestaan. Word netjes thuis afgeleverd. Ik raad het iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Sprangers 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle en gemakkelijke bestel procedure.

Service
Snelle response en levering

Assortiment
Ruim assortiment en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carol-Mustang 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via beslist.nl naar de goedkoopste en snelste levering gezocht en jullie kwamen er meteen uit

Service
Bezorgt en aanbod van hulp als het niet mocht lukken maar dat ben ik al gewend van EP Apeldoorn (de Mheen)

Aanbeveling
Al vaker aanbevolen omdat ik het vriendelijk personeel vind en de service ouderwets goed is.

Extra toelichting
EP Apeldoorn kwam uit de bus als de goedkoopste voor mijn tv en ik werd gelijk heel blij. ik weet zeker als er iets zou zijn dat ze hard voor mij lopen en hun best doen om het eventuele probleem op te lossen. Ii ben al vaker in de winkel geweest en heb daar hele goede ervaringen met advies, tijd, geduld en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk ter Veen 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bierwolf 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ramon CR 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Had lastig voorstel nog twee weken wachtend op vakantiegeld. Wilde een tv van model 2012 waarvan er nog twee waren. goed geholpe

Service
persoonlijk en goed geholpen aan een mooie Panasonic TX-L47ET50

Aanbeveling
door persoonlijke service goede aflevering van product voor nog geen twintig euro geinstaleerd dat betekende drie gameconsoles 2 decoders een pc aanagesloten en gecontroleerd

Extra toelichting
Vooral het reserveren wat eigenlijk niet mogelijk was maar de bereidwilligheid mee te denken en door vast te bestellen en besteldatum tweeënhalve week in toekomst te plannen erg goed geholpen met vooral dank aan medewerker Marcel van EP in Leiden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.b. d. j. 25-05-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

wvorselman 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

svdmeer 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
fijne en overzichtelijke site. En alles wordt voor me gedaan (bezorgen en aansluiten).

Service
heel netjes. bezorgen, aansluiten wasmachine, meenemen oud apparaat. En zeker als je op de 3e verdieping woont is het erg prettig als dat allemaal wordt gedaan :-)

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
website en service heel netjes en allemaal inbegrepen bij de prijs

Extra toelichting
Vooral fijne service. Machine wordt bezorgd, naar boven getild, aangesloten, oude machine meegenomen en dat allemaal zonder extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beb van der baars 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heel eenvoudig te bestellen

Service
netjes afgeleverd

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
nette vriendelijke behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank Oling 20-05-2013

Algemene score

7,5

Gemak
via web besteld dus geen ervaring met de winkel zelf

Service
telefonisch en bij bezorging vriendelijke service

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

P van Dee 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
op mijn vraag of de tv makkelijk aan te sluiten was, antwoorde de "bezorger" oh ik wil hem wel even aansluiten
en dat bleek zonder kosten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Adje B. 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
overzichtelijk

Service
Altijd geweldige service gehad

Assortiment
geen

Aanbeveling
Ivm. goede en snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Harry 1863 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Naast het gemak van het bestellen en laten leveren via internet biedt men (kosteloos) de oplossing om het oude apparaat mee te nemen.

Service
Installatie en uitleg door kundige en vriendelijke medewerkers.

Assortiment
Het product van mijn voorkeur is aanwezig inclusief andere vergelijkbare modellen.

Aanbeveling
Zonder meer een zeer goede winkel met een sterk service-gerichte instelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieuweklant 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en gemakkelijk te bestellen

Service
prima en snelle levering

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
algemeen zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

49bennie 15-05-2013

Algemene score

10,0
prima kontakt zowel web-site als leverancier.
artikel op tijd geleverd als afgesproken
EP echt aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews