Deloox.nl

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Deloox.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jacqueline14-03-2018

Supersnelle levering voor een super voordelige prijs!

Deze onlinewinkel werkt top! Voordelige prijzen, supersnelle levering en géén verzendkosten. Wat wil je nog meer! Chapeau Superwinkel.nl!
Bor14-03-2018

Snel en zeer correct

Super winkel is een aanrader als het gaat om lekkere parfum voor zowel dames als heren. Super winkel is vandaag bestellen en morgen keurig verpakt ontvangen. En... Alles voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Dus heb je een orginele parfum nodig, eerst even naar de supersnel on Line . 👍
Latifa14-03-2018

Supersnelle levering

Overzichtelijke website, mooie aanbiedingen, netjes verpakt en supersnelle levering. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Mary13-03-2018

Met recht een superwinkel!!!

Na prijsvergelijking zijn jullie de goedkoopste en snelle, gratis levering. Wat wil een mens nog meer
Bilgehan12-03-2018

Geweldige service & kwaliteit!

Dit is volgens mij de enige website dat HEEL SNEL aflevert. Ik heb zelf binnen de 2 weken 2x parfums besteld en beide zijn heel snel toegekomen. Qua verpakking en kwaliteit is het geweldig! Ik ben dus een heel tevreden klant. Ook heb ik dit website aangeraden aan mijn kenissen, en zal blijven aanraden! ☺️
Annelies Lottering10-03-2018

De levering is perfct!!!

Ik bestel niet vaak wat online omdat ik een aantal negatieve ervaringen hiermee heb gehad. Ben heel blij dat Superwinkel goed met zijn klanten omgaat.Zeer gunstige prijzen en supersnelle levering! Maak ik niet vaak mee. Als ik online wat bestel krijg ik vaak het verkeerde binnen of ik moet erachteraan mailen of bellen waar mijn bestelling blijft, dit kost me veel tijd en irritaties . Superwinkel is overzichtelijk, eenvoudig en zeer duidelijk en snel qua levering...Ik schrijf eigenlijk nooit een review maar maak voor deze site graag een uitzondering. Kan jullie superwinkel echt aanbevelen, ik zal hier ,zonder mij zorgen te maken, zo weer wat durven te bestellen, heel fijn dat het zo dus ook kan! Met vriendelijke groeten van Annelies ( een zeer tevreden klant!)
Harry10-03-2018

Snelle levering

Een overzichtelijke website waarbij het gewenste artikel snel is gevonden. Daarnaast is het artikel gunstig geprijsd en biedt het Thuiswinkel Waarborgkeurmerk voldoende vertrouwen in deze webwinkel om tot de koop over te gaan. De bestelling is dan ook perfect verlopen, levering 1 dag na de bestelling, dus zeer tevreden!!
Eliz09-03-2018

goedkoop, origineel en snel

Sinds ik Superwinkel heb ontdekt heb ik mijn parfums nooit meer gekocht bij de Douglas of Ici Paris, er zit soms wel zo een 30 euro prijs verschil in voor dezelfde hoeveelheid ml. Ook heel fijn, dat als je op tijd bestelt je bestelling de volgende dag bezorgd wordt plus boven een bepaald bedrag nog gratis ook! Het enige nadeel is dat het aanbod niet zo heel groot is.. parfums wel veel, maar verzorging producten zoals Qlinique etc niet.. verder is Superwinkel zeker een aanrader!!!
J. Bakker09-03-2018

Perfect

Zeer snel besteld,makkelijke site; zeer snel geleverd, respectievelijk woensdag en donderdag. Scepsis over website ( zo goedkoop, klopt dit wel) totaal ongegrond gebleken
Elvire Triebel09-03-2018

Geweldige Service

Geweldig ,en ook nog prijsgunstig. Ik ben er erg blij mee. Volgende keer bestel ik weer, ik raad anderen aan dit ook te doen.
margoos09-03-2018

Zeer goede service!

De producten waren er erg snel, ook al kwamen ze uit een buurland. Ze waren netjes verpakt en werden keurig geleverd. TOP!
SandyBN08-03-2018

Goede producten voor een verrassende voordelige prijs. Snelle levering. Ga zeker vaker bestellen...
Wim08-03-2018

Snel en goedkoop

Een erg aantrekkelijke aanbieding, die snel en gratis geleverd werd....Een site waar je altijd als eerste moet kijken...Echt een Super winkel...
claudia08-03-2018

Geweldige webshop!

Alle soorten originele producten voor een hele voordelige prijs en die ook nog snel geleverd wordt!!
Gerard K.06-03-2018

Geuren voor een luchtig prijsje

Verrassend veel keus en voor een prijsje! Kocht mijn mannengeuren bij de lokale parfumerie (of hun website) vanwege de korting. Maar dat blijkt niets bij de keuze en prijzen bij Superwinkel. Voor de toekomst mijn keus vanwege keuze hoeveelheid, kwaliteit en leversnelheid!
Diny04-03-2018

Service was geweldig!

De volgende morgen om half 9 was het mooie Ajax dekbedovertrek er al. Alles was uitstekend. Onze andere kleinzoon wil een PSV dekbedovertrek en Superwinkel mag dit leveren want ik ben dik tevreden!
DJ28-02-2018

snelle en prima verzending en service

zeer snelle verzending van een zeer ruim aanbod. erg tevreden ;) was een verlaat verjaardagscadeau, dat ik vanuit Lissabon heb besteld. Bij thuiskomst het pakketje opgehaald, ingepakt en cadeau gegeven
horloge28-02-2018

zeer snelle en goede levering!

Zeer snel geleverd, keurig ingepakt, we zijn echt zeer tevreden over de hele afhandeling van onze bestelling! Wat ons betreft komen we hier zeker weer terug, zeker gezien de prijs kwaliteit verhouding. Top!
Gemma27-02-2018

Echt superwinkel

Na eenbestelling, volgt een snelle levering, Mijn bestelling wilde ikgraag laten inpakken, wat een verrassing ! Zo’n mooi kadootje hebben zij er van gemaakt. Klasse !
DJ26-02-2018

Lage prijzen, snelle levering

Snelle levering en duidelijke communicatie. Mooie aanbiedingen en prijzen. De levering liep vlot en handig om het bij ophaalpunt op te kunnen halen.
Ronald24-02-2018

Prima service

Snel betrouwbaar gemakkelijk goedkoop Prima service Soms geweldige aanbiedingen Soms gratis afleveringen
Joke23-02-2018

Snelle levering!

Gezocht op Yvresse en uiteindelijk bij Superwinkel terecht gekomen. ‘s Avonds voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis belooft de website. En zo is het ook gegaan!
Vandenbon martine22-02-2018

Geweldige service

Gemakkelijk te kiezen en ook veel keuze en niet lang moeten wachten op de bestelling en ook betaling vlot verlopen
Anny21-02-2018

Een super top zaak!

Het is een geweldige zaak, pracht service, als je iets besteld, is het snel en goed ,voor je het weet ligt het al in huis, en mooi en goed verpakt, ik kan niet anders zeggen dan TOP!
Bbbv9321-02-2018

Superwinkel

Parfum besteld, zeer snelle levering ('s avonds besteld, volgende ochtend in huis). Ik wilde het al graag ingepakt hebben als cadeau en dit was gelukkig mogelijk voor een kleine meerprijs.