Deloox.nl

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Deloox.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

JMCW05-04-2018

Snelle levering

Groot assortiment en voordelig geprijsd. Artikel goed ingepakt bestand tegen een stootje. Zeker voor herhaling vatbaar.
Jopie05-04-2018

Super Service!

Overzichtelijke website,gemakkelijk te bestellen en supersnelle levering en goedkoper dan de rest :-)
Laura04-04-2018

Bertrouwbaar & snel!

Ik koop al een hele tijd mijn spullen bij superwinkel. Steeds alles wat ik wil op voorraad en beste prijs. En altijd betrouwbaar en snel met de levering :) Ik laat mijn spullen vaak bezorgen bij dhl servicepunt ivm onrrgelmatige werktijden. Gaat altijd super!

Gabor04-04-2018

Prima service!

Snelle levering van mijn bestelling - binnen 24 uur - en betaalbare kwaliteit. Ik kan deze bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.
Suzanne04-04-2018

Super snel

Makkelijke website en Super snelle bezorging. Daarnaast ook erg voordelig! Dat scheelt mooi toch weer!
Erik04-04-2018

Prima Webshop

Overzichtelijke webshop. Duidelijk wordt ook aangegeven dat het om de orginele producten gaat. Bestel en leveringsproces is prima verzorgd. Misschien een aandachtspuntje is dat best veel producten niet leverbaar waren. Of ik had gewoon pech
Kelso03-04-2018

Goede service, snelle levering

Super tevreden, de bestelling werd snel verwerkt en de volgende dag al bezorgt. Ook zijn de producten scherp geprijsd. Verder is er bij het bestellen een optie om het product in te laten pakken wat bij de levering er uitstekend uitzag (dit kost overigens wel extra geld). Alleen de keuze voor de kleur van het cadeaupapier is niet zo groot.
Liesbeth02-04-2018

Steeds weer blij!

Elke keer als ik iets bij superwinkel bestel word ik blij. Waarom... Het product is altijd goedkoper het is snel bezorgd en ze houden je goed op de hoogte met alles. Ook als een product even niet leverbaar is, dan is het geld ook zeer snel terug gestort.
Superwinkel.nl31-03-2018

Alle bestellingen gedaan, perfect uitgevoerd!!

Heb verschillende keren bestellingen gedaan. Allen zeer goed en binnen zeer korte tijd uitgevoerd door superwinkel.
AZ31-03-2018

Superwinkel is Supergoed

Service is uitstekend! Webside overzichtelijk, verhouding prijs / product t.o.v. Winkelketens is zeer goed en gunstig voor klanten. Hierdoor zal ik altijd bij ze kopen in plaats van belachelijke prijzen die sommige winkels vragen! Ze zijn ook super snel. Kortom zeer fijne shop en ik ben nu zeker een vaste klant!
Leonie28-03-2018

Merk parfums voor de voordeligste prijs

Ik heb hier Zadig en Voltaire Just Rock! gekocht. Dit is een heerlijk parfum waar ik vaak complimenten over krijg. Ik had hem de volgende dag in huis en bij superwinkel veel goedkoper dan in andere winkels. Top!
C.v.dalen28-03-2018

Super service

Omdat ik op mijn gemak kan kiezen wat in wil kopen zonder dat er iemand in mijn nek staat te hijgen en het is goedkoop vergeleken met winkels, Beter.
lena vanluchene28-03-2018

In orde !!

De eerste keer een bestelling geplaatst bij super-winkel; we zochten een goedkope prijs voor onze favoriete parfum en hebben die gevonden. Ook de snelle en correcte levering heeft ons verrast !!
Ronald27-03-2018

Top winkel

Eau de toilette gekocht bij super winkel. Ze doen hun naam eer aan. Behalve een mooi assortiment is het ook super eenvoudig om te winkelen en zijn de prijzen ook super. Daarnaast wordt het ook nog eens supersnel afgeleverd en supernetjes verpakt. Kortom een Super winkel
Bettina26-03-2018

Zoals een webwinkel hoort te zijn!

Simpele bestel methode, overzichtelijke site en een prima levering. Originele parfum tegen een zeer aantrekkelijke prijs. We hebben Axarro Chrome en Emporio Armani Elle in de grootste verpakking gekocht.
thomas26-03-2018

koop het vanuit je bed voor de allerlaagste prijs ?

natuurlijk google 😁 en als je maar de juiste zoekopdracht geef dan kom je vanzelf naar de juiste (lees de beste) 'aanbod'. gewoon goed product (ik had parfum gekocht) voor de prijs die je nergens anders vindt. als ik hetzelfde product elders online zou kopen dan zou ik 2x zo veel moeten betalen en wellicht wel ook 3x zo veel net als in de winkel. zoeken, ofwel vinden... net als bestellen... het is zo makkelijk en je krijgt het thuis zonder een cent extra te hoeven betalen. w@t wil je nog meer? je blijft lekker thuis, je hoeft niet te lopen en dus ook niet uit te geven voor het OV, of als je met de auto gaat ... parkeer geld en de brandstof blijft lekker voor een extra krat bier of wat anders lekkers, je hoeft geen zweet van anderen in al die drukte te snuiven, je kunt lekker on-line blijven of verder gaan met zappen. als je wakker wordt dan komt er jouw paketje in je bedje (bestel op de juiste dag & op tijd zodat je zaterdag lekker kunt uitslapen). en geniet ervan ! P.S. Succes met je aankoop, koop met verstand, ofwel koop iets meer als je op die manier op een bedrag komt zodat je geen bezorgkosten hoef te betalen. het komt wel op, of koop een extra cadeau voor iemand (altijd leuk, en je bespaart toch al je €, $, £... 😎)
E de V26-03-2018

snel geleverd

heb voor deze winkel gekozen omdat hij het goedkoopst was. en ook snel leverde. we zijn ook tevreden over de kwaliteit van het produkt
Ans22-03-2018

Heel goede service, super

Ze noemen zich Superwinkel, deze naam is zeer goed gekozen, in alle opzichten, ook bij het informeren naar een bepaald product ontvang je direct antwoord..
Henk22-03-2018

Prima gedaan

Goede site, eenvoudige bestelprocedure, redelijke prijzen en de volgende dag geleverd. Zo moet het..
Mavis Mohunlol21-03-2018

Super snelle service

Snelle levering en alles geleverd volgens afspraak. Volgende bestelling doe ik weer via superwinkel.
Kayleigh20-03-2018

Slechte klantenservice!

Slechte service, geeft geen antwoord op je vraag! Geeft aan voordelig te zijn, absoluut niet waar. ik kan deze webshop dus ook niet aanbevelen.
Pien20-03-2018

Snel - goed geïnformeerd - goed assortiment

Top winkel. Of: super winkel. Zonder problemen een bodylotion besteld die bij veel winkel niet meer leverbaar was omdat ie uit het assortiment was. Bij superwinkel op voorraad en de volgende dag in huis voor een leuke prijs. Gelijk na de bestelling van elk onderdeel van de verzending en bezorging op de hoogte gehouden middels e-mail.
Sandra A20-03-2018

Jeugd sentiment met Chanel Antaeus

Qua prijs vergelijking de goedkoopste. En door de reviews die ik las durfde ik het aan. Keurig verpakt met extra optie ingepakt te ontvangen. Mijn Man blij er mee..al 35 jr zijn favoriete luchtje. 💙
A. van Peer16-03-2018

Voordelig en zeer snelle levering

Toevallig liep ik tegen deze website aan.Voordelig en correcte, snelle levering. Keurige facturatie.
Ali15-03-2018

Prima geregeld

Goed service, veel keuze en dat allemaal voor een uitstekend prijs! 2 Keer besteld, beide keren prima geregeld.