Deloox.nl
Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.
Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Deloox.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Blije en gelukkige klant.
Ik kwam hier per toeval terecht vanwege een product welke ik geprobeerd had en zocht op internet.
De producten werden keurig en op tijd geleverd de verpakking was in orde de prijs verhouding was ook in orde
Resultaat een blije klant!
Geweldige service
Mooi op tijd binnen en goedkoper dan andere webwinkels. IKeep it up 👍🏻 Ik raad deze winkel zeker aan.
Supersnelle levering
super makkelijke website; alles onmiddellijk gevonden; mooi verpakt
de dag nadien al geleverd - zelfs naar België
Snelle service
Gebruiksvriendelijke website, zoekfunctie en beschrijving werken heel goed. Mijn bestelling was snel geleverd.
Voordelig en prima service.
Snelle levering. Volgende dag al in huis.
Artikel stuk voordeliger als bij andere leveranciers/winkels
Snelle service
Eerste bestelling gedaan bij superwinkel, een 2DS voor mijn dochter. Netjes verpakt en volgende dag al geleverd.
Handig en snel
De website is handig, online shoppen gemakkelijk, goede prijzen vergeleken met andere winkels en de afhandeling is transparant. De bestelling wordt ook snel geleverd.
Snelle en goede service en ook nog eens voordeliger!
Zoals ik al aangaf. Snel, goed en voordelig! Al meerdere keren besteld. Ook veel keuze. En allemaal merken die ook nog eens voordeliger zijn.
Goede service en snelle levering!
Fijne website en goede service. Via kieskeurig had deze webshop de beste prijs en verzending. Volgende dag bestelling in huis. Bedankt Superwinkel.
Topkwaliteit op alle gebied!
Zeer gemakkelijk in gebruik.
Goede uitleg over de artikels die kunnen gekocht worden.
Het motiveert je om hier een kijkje te nemen, wetende dat je qua prijs steeds goed zit!
Top winkel!
Heerlijk luchtje gekocht van Gucci, die hier veeel goedkoper was dan bij de andere parfumerie. Netjes op tijd geleverd. Top
Gemakkelijk en snel
De site is overzichtelijk en gemakkelijk. Daarnaaat vond ik het echt super dat ik het product de volgende dag al ik huis had.
Prima service
Snelle levering na plaatsen van mijn order. Verpakking intact en volledig. Heerlijke geurtjes die mij een goed gevoel geven
Snelle levering en goede service
Ben heel erg blij met mijn Dolce Gabbana, in geen andere winkel te koop, hoop ook dat jullie het blijven leveren, want het is echt mijn lievelingsgeur.
Prima snelle levering
Prima snel geleverd zelfs de cadeau verpakking was keurig netjes gedaan . Zeker voor herhaling vatbaar.
Super snel
Een zeer duidelijke en overzichtelijke webshop. Scherpe prijzen en zeer goede levertijd.
Ook een hele grote keuze.
Snelle en nette levering
Superwinkel.nl levert haar bestellingen snel en netjes af. Geen aan- of opmerkingen; dus zeker een aanrader!
Geweldige service heerlijk luchtje!
Superwinkel werkt fantastisch, besteld en de volgende dag al in huis! Het scheelt flink wat geld met de gewone cosmetica zaken en de producten zijn perfect.
Superrijken is mijn favoriete winkel voor parfums.
Steeds tevreden met mijn bestellingen bij superwinkel. Super service. Steeds vlotte afhandeling. Top !
Snelle levering en zeer voordelig!
ik heb het internet afgezocht en bij superwinkel het artikel voor de meest voordelige prijs gevonden! Daarnaast werd het snel geleverd!
Goede service
Kwam toevallig op deze site was parfum aan t zoeken prijs scheelde ongeveer 40 procent en opzichte van parfumerie
super bedrijf
ben heel tevreden met de service, het word supersnel gestuurd en keurig verpakt.
De prijs voor de eau d parfum die ik besteld had was de helft goedkoper als elders
dus dat is ook wel heel fijn en zeker voor vervolg vatbaar.
Voor mij is superwinkel erg goed bevallen.
Goed verpakt, snel geleverd, betrouwbare info
Voor het telefoontje voor onze zoon kwam Superwinkel met de scherpste prijs naar voren. De info op de site is volledig, overzichtelijk en betrouwbaar. Website werkt fijn en duidelijk. Bestelproces verloopt keurig. Telefoon werd direct volgende dag op afgesproken moment bezorgd en was keurig veilig beschermd verpakt. Kortom: betrouwbare info, snelle levering! Zo moet het.
Snelle en fantastische service!
Beste medewerkers van Superwinkel.nl, Ik zou niet weten wat ik zonder jullie website moest. Je kunt hier van alles bestellen! Van elektronica tot sieraden en van huishouden tot parfums. Ik bestel voornamelijk parfums, deze zijn origineel en leuk geprijsd via jullie site + worden in originele verpakking geleverd. Ben altijd super blij als het binnenkomt! Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden over je levering (goede communicatie is belangrijk) en je product wordt ook snel bezorgd; Voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis! De website is erg overzichtelijk en alle informatie die je nodig hebt staat duidelijk vermeld. Voor Inspiratie om iemand een leuk cadeau te geven kun je ook bij Superwinkel terecht. Het wordt zelfs met veel liefde perfect ingepakt als je kiest voor inpakservice.. Kortom; een geweldige verrassende website met een groot assortiment tegen scherpe prijzen en een excellente service! Ik ben echt trots op jullie en ga zeker blijven bestellen via Superwinkel.nl en dit aanraden aan vrienden en familie. De shoppingawards publiekprijs 2017 hebben jullie niet voor niets verdiend! Ik wens jullie nog meer succes in de toekomst. Heel veel liefs, xxx
Goeie service
Ben voor de eerste x toevallig in aanmerking gekomen met deze site via Google.
Gok gewaagd en wat besteld.
Snelle levering, duidelijk mails hoe de stand van zaken stonden. Top site