Bloeddrukmeterswebshop.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 250 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bloeddrukmeterswebshop.nl.

Bloeddrukmeterswebshop.nl stelt zich voor

De specialist in topkwaliteit bloeddrukmeters, o.a.: Omron, Microlife & Beurer.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 42 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leon de Groot 08-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht een tweede bloeddrukmeter om zeker te weten dat ik de juiste waarden meet, daar ik momenteel iedere dag moet meten. De site beviel mij en er was een ruime keuze aan meters waaronder ook goed betaalbare. Alle benodigde informatie ruimschoots aanwezig. Daarbij kwam het bedrijf vertrouwenwekkend over. Mijn keuze viel op een Microlife die 3x achterelkaar kan meten en dan de gemiddelde waarden laat zien. Erg praktisch!

Reageer

Karin Gorissen 19-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle service.
S'avonds besteld de dag erna in huis.
Fijne informatie over mijn bestelling.
Zeker een aanrader om te bestellen.
Zal zeker als ik weer iets nodig hebt om bij jullie te bestellen

Reageer

Van Doren Louis 15-08-2021

Algemene score

2,0
De bloeddrukmeter voor bovenarm ik ik besteld heb is goed aangekomen . Echter bij het opblazen (meten) word de band rond de bovenarm zodanig opgeblazen dat ik tintelingen kreeg en dit enkele malen , Ik heb nu al 3 mails gestuurd met foto's , Dit is nu al een week aan de gang maar ik krijg geen antwoord . Ik had dan gevraagd om deze om te wisselen of te ruilen tegen een pols meter van de zelfde prijs klasse 70 euro . Helaas na een week sta ik nog steeds te wachten op antwoord
Iedereen de groeten
Van Doren Louis
+472422176

Reageer

Nauwkeurige en helder meting bloeddruk 17-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede beschrijving bloeddrukmeter en heldere gebruiksaanwijzing.
Goed duidelijke weergave meetresultaten., Nauwleurige metingen bloeddruk.
De OMRON app nog niet kunnen downloaden doordat mijn mobiel met apps vol zit.
Dus nog geen Atrium Fibrileren kunnen testen vooralsnog.

Reageer

Jmaria 10-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een kardia 6l gekocht ivm ritmestoornissen die bij de arts niet waargenomen werden. Ik had er in mijn werk al ervaring mee. Simpel apparaatje, makkelijk in gebruik. En direct kunnen checken bij klachten en de bevindingen kunnen opslaan is een pluspunt.

Reageer

van Elst 18-06-2021

Algemene score

8,0
Ik geef een 8 voor goed. Tot nu toe is er de afwikkeling van de bestelling niets mis mee. Op grond van mijn korte en tot nu toe enige ervaring zou ik de zaak aanbevelen

Reageer

Leen 17-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en keurig verpakt geleverd.
We hebben de Omrom M6 Comfort AFIB ( model 2020) gekocht en zijn er super blij mee.
Ook het demo filmpje op de site is super duidelijk.

Reageer

Joke 75 14-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is duidelijk, ik heb een goede vergelijking kunnen maken tussen de modellen. De webshop is tevens de dealer en ik heb er de goedkoopste prijs gevonden voor de omron m6 comfort.

Reageer

Oscar de Tweede 10-06-2021

Algemene score

10,0
Bloeddrukmeter besteld inclusief een in de aanbieding zijnde saturatiemeter. Met een dag de spullen perfect verpakt in huis. De bloeddrukmeter is een voltreffer. Werkt perfect. De saturatiemeter werkte slecht. Daarover contact gehad met de service afdeling. De beste man gaf als mogelijke oorzaak aan: koude handen. En die heb ik. Echter: ook bij mijn warmbloedige vrouw werkte de meter voor geen meter. Ten slotte retour gezonden; wegens ondeugdelijkheid. Plus het verzoek: terugstorting verzendkosten. Zonder gezeur binnen een dag zowel geld van de saturatiemeter retour als de verzendkosten.
Wat rest is het antwoord op de vraag: is die saturatiemeter inderdaad ondeugdelijk? Dat zou ik nog wel mooi vinden, om daar antwoord op te krijgen.
Samengevat: zeer betrouwbare webshop! Aanbevolen.

Reageer

Daniel Węgrzyn 15-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima. 😁😁😁supersnelle verzending. goed beveiligd. apparaat van zeer goede kwaliteit.

Reageer

Huib van Hoorn 13-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben een diabeet die ook regelmatig in het ziekenhuis gecontroleerd wordt op zijn bloeddruk maar ik was benieuwd hoe mijn bloeddruk in het dagelijkse leven, dus gewoon thuis was en besloot zelf een bloeddrukmeter aan te schaffen Na wat zoeken op internet ben ik op de website van bloeddrukmeterswebshop.nl terechtgekomen met een grote keuze aan bloeddrukmeters. Ik heb er één besteld en die bevalt mij uitstekend. Heel eenvoudig te gebruiken, een prima gebruiksaanwijzing dus voor mij een tiptop product. Ik had de bloeddrukmeter ´s-avonds besteld en de volgende dag werd hij al bezorgd. Keurig verpakt. Dus ik ben heel tevreden over deze webshop en die krijgt van mij een 9 als cijfer. Ik had ook een 10 kunnen geven maar je moet vind ik altijd iets overhouden.

Reageer

Paula V 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vele bloeddrukmeters op de site met veel informatie. Heb in eerste instantie gekeken naar de beste keus van de Consumentenbond volgens een onderzoek uit 2015. Maar de shop schreef over nieuwe technische ontwikkelingen, en op basis daarvan heb ik gekozen voor een ander merk en type dat door de site aangeraden werd. Dat apparaat voldoet helemaal aan de verwachting en werd ook als beloofd heel snel geleverd.

Reageer

Hebbie 28-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aan het begin van de avond de bestelling van een saturatiemeter gedaan. Dezelfde avond nog een mailtje dat het pakketje was verzonden met de track en trace code. De volgende dag werd de saturatiemeter bezorgd. Deze was goed verpakt in een klein pakketje. Dus niet groter dan nodig. Super. En de saturatiemeter werkt perfect.

Reageer

Mevr. Lenaerts 18-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super apparaat, goed ingepakt en snelle bezorging via post. nl.
Zou het zéker iedereen aanraden.

Reageer

J.G. Braham 18-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bedienervriendelijk toestel en goede klantenservice
zal u graag aanbevelen in mijn bekendenkring, enz.

Reageer

H.Schaapman 16-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site is duidelijke informatie en genoeg keuze, ook voor de kleinbe beurs.
Verder product snel geleverd en de werking is eenvoudig. Zeer tevreden over deze bloeddrukmeter.

Reageer

Piet Derks 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering van een uitstekend apparaat. Met goede berichtgeving.

Reageer

Debbie 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je krijgt een duidelijke beschrijving van het product.
Ben er zeer tevreden over.
Raad dit zeker ook voor anderen aan.

Reageer

Christien 27-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede productomschrijving, gemakkelijk bestellen, snelle levering in goede verpakking!

Reageer

Jos 27-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is zeer overzichtelijk.
Je krijgt de nodige uitleg en advies voor de aankoop van een product.
Verder is er ook een goede beschrijving van de producten die men verkoopt zodat je heel objectief een beslissing kan nemen over welk toestel het best bij jou noden past.
De aankoop/betaling/levering van de aangekochte producten is ook verlopen zo als het hoort.

Reageer

Man 73 jr 06-02-2021

Algemene score

8,0
Ik koos voor Bloeddrukmeterswebshop omdat zij een ruim assortiment uit voorraad leveren (andere dag in huis) tegen een marktcomforme prijs.

Reageer

Nena Heyninck 01-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het geleverde product voldeed aan de verwachtingen en werd echt razendsnel , keurig , bezorgd . Is een toonbeeld van klantvriendelijke service .

Reageer

Arij Landman 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de aanschaf van een bloeddrukmeter heb ik eerst gekeken op het internet. Daarnaast heb ik ook advies ingewonnen bij de plaatselijke apotheker. Van de laatste kreeg ik het advies om een Omron bloeddrukmeter aan te schaffen. Ik heb telefonisch kontakt opgenomen met de klantenservice van de webshop. Uw medewerker dhr. E. Beukinga heeft mij na al mijn vragen uiteeindelijk geadviseerd het type Comron M7Intelli IT aan te schaffen.
Het aangeschafte apparaat voldoet volledig aan de verwachtingen.

Reageer

Trudy 20-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet gezocht en gevonden.
Ik woon in Duitsland, en warempel ik kon jullie gewoon bellen!
Meneer aan de telefoon was vriendelijk, rustig en ik kon mijn bestellin
g plaatsen. Met 2 werkdagen had ik mijn glucose meter.
Fantastisch.

Reageer

GH 19-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor aankoop gedegen informatie gekregen. Snelle levering en afhandeling. Super tevreden

Reageer

Willem 19-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Informatief prima site, goede producten en zeker nu met Corona nog steeds een zeer snelle levering. Verzending krijgt veel aandacht voor product en verpakking, steeds zonder enige beschadiging ontvangen. Prima mensen. De algehele afhandeling is perfect te noemen, compliment aan het team.

Reageer

C. Sitaram 25-12-2020

Algemene score

9,0
Ik was verrast door de vlotte afhandeling van mijn bestelling. Ondanke de kertsdrukte was de levering heel snel.

Reageer

T Pelzer 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een goede en gebruiksvriendelijke web site waar men vlug vind wat men nodig heeft , heeft men vragen krijgt men in een vlugge tijd antwoord en de nodige informatie zodat men weet wat men bestellen moet

Reageer

George 07-12-2020

Algemene score

9,0
Snelle levering . Het bestelde product in goede orde ontvangen . De website is duidelijk en makkelijk.

Reageer

Eddy 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben wezen googelen, en kwam hier terecht. En ik zag Bloedrukmeters Hartstichting (ben chronisch hartpatiënt). En ik heb mijn huisarts gevraagd welke merk ik moest nemen. Zodoende heb ik het aangeschaft. (Microlife BP A6 BT AFIB). Beschrijving heb ik eerst gelezen, en daarna via jullie video instructie mijn bloeddrukmeter ingesteld.

Reageer

Soraya 24-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product voldeed aan de verwachting en de levering was snel.De website is toegankelijk en de items staan goed beschreven. Al met al ben ik zeer tevreden

Reageer

Huisartsenpraktijk de Hoven 20-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. En er wordt (ook tel.zelfs) geïnformeerd bij leveringsproblemen.
Men denkt mee. Duidelijk assortiment.

Reageer

Micheline 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod, scherpe prijzen, vlot bestellen en zelfs in Corona tijden snelle levering

Reageer

Esther A. 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere malen producten besteld bij Bloeddrukmeterswebshop.nl
Ik heb een zeer goede ervaring met deze bedrijf. Ze leveren snel, hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding en ze hebben een goede service als je vragen hebt.

Reageer

Assillio de Graaff 26-10-2020

Algemene score

3,0
Eenmaal een besteling geplaatst gaan ze snel aan het werk en de levering vindt ook snel plaats. indien je een vraag steld via mail wordt je volledig genegeerd. En krijg je dus geen antwoord op je mail.

Reageer

Jan-Willem 22-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was voor een weegschaal aan het kijken met extra functies voor het meten van andere lichaamshaar des. Voor 23:00 besteld volgende dag in huis. Het was 22:30 en ik bestelde er een met handgreep ( deze zou iets nauwkeuriger meten) en na het bestellen kwam ik erachter dat deze alleen de data vis een SD kaartje uitgelezen kon worden. Met een app vindt ik toch wel makkelijker dus snel een mailtje gestuurd. Werd ik binnen 10 min terug gebeld dat ze de order even stop hadden gezet en gelijk nog wat nader uitleg zodat ik de juiste keuze kon maken. Top service dus!! Maak het helaas ook anders mee .

Reageer

Joke Schram-van der Tuin 19-10-2020

Algemene score

9,0
Ik heb een bloeddrukmeter gekocht en ben er zeer tevreden mee. Het was goed ingepakt en supersnel verzonden. Top product.

Reageer

Appie 11-10-2020

Algemene score

10,0
Professionele site. Veel info, professionele follow up na bestelling. Snelle levering. Koren tussen al het kaf op internet. Aanbevolen dus.

Reageer

Liesbeth 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, door het hoge aantal bestellingen was mijn levering wat laat, had gebeld, vriendelijke man aan de telefoon die meteen wist waar het over ging, en mij kon beloven dat de volgende dag de bloeddrukmeter thuis geleverd zou worden. Toppie!!

Reageer

Bloeddrukmeters 08-10-2020

Algemene score

8,0
Kwaliteit en vakkennis, eenvoud vanbediening, onze vorige omron werkt meer dan 20 jaar
Enig probleem, de voorgevormde manchet is voor ons enigszins stroef

Reageer

C.van Tol 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima bedrijf, goede service. ( belde mij terug)Prima en eerlijke voorlichting

Reageer

Ravan 27-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima product, met goede beschrijving op de website. Gebruikersvriendelijke website. Gemakkelijke wijze van bestellen en betalen. Vlotte verzending met nuttige updates over verzending en bezorging.

Reageer

Albert 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle adequate levering. Maken de beloftes die ze geven waar. Heldere beschrijvingen.

Reageer

JateBo 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie op de shop, blij met de bloeddrukmeter Omrion M3 Comfort, makkelijk in gebruik, meet correct en ook nog met gratis valideren/ certificeren binnen 2 jaar na aanschaf.
Een trvreden klant!

Reageer

FRIES Jef 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toevallig tegen gekomen na opzoekwerk over bloeddrukmeters . Duidelijke website en gemakkelijk te volgen door goede uitleg en eenvoudige bestelling . Veilig en stevig ingepakt en stipte levering !

Reageer

A.P. Dittmer 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product werd snel bezorgd en voldoet aan beschrijving en verwachting. Telefonisch contact met klantenservice , betreffende een vraag van mij, resulteerde in een vriendelijk en "gefocust" antwoord waar ik verder mee kon.
Deze meneer gaf mij het gevoel dat hij, zo nodig, langere tijd voor mij kon vrijmaken.
Dit doet erg prettig en klantvriendelijk aan waarvoor mijn waardering.

Reageer

Luyt de Boer 17-08-2020

Algemene score

2,0
Apparaat werkte niet. Gebeld maar uw medewerker wist niets van het product maar zou het uitzoeken. Nooit meer iets gehoord
Officiele reactie van bloeddrukmeterswebshop 17-08-2020

Geachte heer,

Uw review impliceert dat wij nooit meer gereageerd hebben op uw kwestie. Dat ligt net even iets anders: u heeft op 13 augustus uw product keurig (en op tijd) van ons ontvangen. Diezelfde dag - dit was donderdag middag - heeft u melding gemaakt dat er iets niet goed ging bij het gebruiken van uw product. Mijn collega ging het uitzoeken (en in deze situatie navragen bij Omron, wat direct gebeurd is). Het is nu maandag en u geeft aan dat u ''nooit meer iets gehoord heeft''. We hebben natuurlijk wel even de tijd nodig om e.e.a. te na te gaan bij Omron, daarnaast zijn wij afhankelijk van de reactie snelheid van de fabrikant. Met andere woorden: we zijn er nog mee bezig en zodra wij een reactie hebben komen we bij u terug.

Met vriendelijke groet,
Bloeddrukmeterswebshop.nl

Reageer

h,van polen 07-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze shop is echt goed bezig, makkelijke site, goede uitleg over het gekozen product
en een snelle levering(volgende dag) en eer goed verpakt.
kortom TOP

Reageer

Tien 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webwinkel , snelle levering , goede prijs alles heel snel geregeld klasse

Reageer

K. Versluis 27-07-2020

Algemene score

8,0
makkelijk en duidelijk en handig om zelf te gebruiken.
lijkt me ook handig om met vakantie mee te nemen.

Reageer

Toon meer reviews