Bemmel en Kroon
Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 3121 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Duidelijke site, pakket live te volgen en vriendelijke bezorgers. Bezorgdag ook zelf in te vullen. Helemaal top; Bemmel en Kroon!
Eerste maal online een Miele vrieskast aangeschaft bij deze firma, snelweg levering, prima service.
Een tevreden nieuwe klant.
Altijd blij met de goeie service en producten van Bemmel en Kroon!
Snelle reactie op vragen per e-mail. Duidelijke communicatie over het bezorgmoment en super vriendelijke en kundige bezorgers.
je word duidelijk op de hoogte gehouden, zowel via mail, track en trace en smsjes. Heel erg fijn! bezorgers aardig en snel. Goede service!
Dit is niet de eerste keer dat ik bij Bemmel en Kroon bestel. Het is simpelweg een uitstekend bedrijf. Uitstekende telefonische en online service, ook laat op de avond. Uitstekende keuzevrijheid bij bezorging, die B&K ook nakomt. Op naar de volgende bestelling!
Ik was op zoek naar een specifiek model droger. Deze vond ik voor de laagste prijs via samsung.com bij Bemmel en Kroon. Ik had niet eerder van dit bedrijf gehoord, maar de droger wel besteld. De levering kon heel snel plaatsvinden. Ook is er de mogelijkheid om de bestelling af te halen en dan krijg je ook korting op de prijs. Ik koos ervoor de droger te laten bezorgen en op zolder te laten plaatsen. De bezorgers hebben dit snel en netjes uitgevoerd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging/bezorgtijd. Niet te veel berichten hierover. Erg tevreden over de aankoop,service,bezorging. Ik hoop dat de service ook zo goed is mocht er iets met het product onverhoopt niet goed zijn. Maar dat is tot nu toe dus niet het geval!
Wij hebben voor de beste prijs en service gekozen bij Bemmel& Kroon .Zeer tevreden weer met onze nieuw aankoop. Aflevering stipt op tijd en netjes geplaatst.
Op aanraden van mijn zoon ,die een uitstekende ervaring had , met Bemmel en kroon,
Ik heb een wasmachine per mail gekocht, per telefoon wat adviezen gekregen, door zeer vriendelijke medewerkers ,
Mijn wasmachine was kapot en oud , maar toen ik de knop nog een keertje indrukte deed hij het weer,ik heb de machine weer afgezegd, de medewerker was ook nu weer vriendelijk en begripvol, ik liep weer terug en jawel het ding was weer gestopt, dus weer besteld en weer heel vriendelijke medewerkers, het artikel is de volgende dag bij mij bezorgd ,er moest voor de veilig heid nog iets aangepast worden en de firma is een dag later weer gekomen om het af te maken, ik ben dus heel blij met mijn Bosch machine en ook de behandeling van de medewerkers van van Bemmel en Kroon, Vind het dan ook een zeer betrouwbaar bedrijf, denk wel dat ze zo veel mogelijk hun eigen bezorg dienst moeten gebruiken, want dan was het waarschijnlijk op de zelfde dag nog gefixt ,maar dat is een gedachte
Gisteravond om 22 wasmachine besteld en vanmiddag geleverd! De hele dag werden we uitstekend op de hoogte gehouden over het tijdstip van levering. De 2 bezorgers waren zeer vriendelijk, vakkundig en hadden de wasmachine snel aangesloten en een testwasje aangezet. Kan Bemmel & Kroon echt van harte aanbevelen!
Bosch wasmachine besteld, deze is netjes op tijd geleverd en de prijs was zeer scherp. Het apparaat was niet helemaal naar wens geplaatst, terwijl daar wel voor was betaald. De oude wasmachine werd niet meegenomen omdat dat niet mocht want er zat nog water in. Dit vond ik erg vervelend en heb gemaild. Ze hebben direct de machine de volgende dag opgehaald en het bedrag dat ik extra had betaald voor de plaatsing, heb ik netjes terug ontvangen. Zeer snel en netjes opgelost dus. Zeker een aanrader.
goed overzichtelijke site klantvriendelijke mensen bij de klantenservice en de bezorging was ook goed is echt een aanrader
goed overzichtelijk site en goede service van de klantenservice en goede bezorging echt een aanrader
Zeer te spreken over de online shop en snelle levering van Bemmel & Kroon. Overzichtelijke shop met duidelijke omschrijving van de aangeboden producten. Levering van mijn product was binnen 24 uur. Echt top.
we hebben al verschillende apparaten van bemmel en kroon,en we zijn ontzettend tevreden. Ook over de aardige bezorgers!
Goede service, snel geholpen en bezorgd. Ze zijn vriendelijk, geduldig en goede advies gekregen.
Goed assortiment met duidelijke informatie en reviews, scherpe prijs, duidelijke communicatie, ook over de levering. Ze nemen het oude apparaat ook mee!
Heb goeie informatie over het product wat ik wilde , top service alleen bezorgen was niet op de juiste datum het product zou leveren
Alles is erg soepel verlopen vanaf het bestellen van een nieuwe vriezer tot aan de bezorging vandaag. De bezorgers van Dynalogic waren precies op tijd en hebben uitgelegd hoe alles werkte en hebben hem netjes geplaatst. Een minpuntje is dat zij hem niet waterpas gesteld. Maar we zijn super tevreden.
Komen hun afspraken na! En installeren zoals afgesproken zonder Haarlemmerdijkjes zoals bij de beroemde cool collega. Ik koop daar niet meer toen ze met installatiegarantie alles uitgepakt op de stoep hebben laten staan. En nu al vele jaren klant bij Bemmel en Kroon tot volle tevredenheid. Verkopers zijn altijd correct en behulpzaam. Ja je krijgt gewoon iemand aan de telefoon, waar vindt je het nog.
Wij hebben onlangs een wasdroger besteld. Wij hebben eerder al een koelkast besteld waar we tevreden over zijn. Daarom komen we steeds bij jullie terug.
Ik ben zeer tevreden over de vlotte bezorging, netjes afgeleverd en zou zeker bij deze zaak terugkomen als het nodig is.
Ordernummer is 103546
Zeer goed bereikbare webshop met een ontzettend snelle reactie op een vraag of bestelling. Correcte levering op de afgesproken dag.
BKI1221652. Wat ben ik blij met Bemmel & Kroon. Gisteren om 21.00 uur offerte gekregen, om 21.30 uur besteld en vandaag om 14.15 uur is mijn vriezer geleverd. Zo snel heb ik het nog niet meegemaakt. Wat een service.
Een aantal jaren geleden heb ik ook een Liebherr koel/vriescombinatie gehad, ook geleverd door Bemmel & Kroon. Daar was ik uiterst tevreden mee. Dus de keuze was niet moeilijk. Van deze vriezer ga ik ook weer jaren plezier hebben. Kortom ik ben tevreden met mijn aankoop.
Pluspunten
- Zuinig in gebruik
- mooie vormgeving
- stil
- 4 grote laden met glazen platen (eventueel te verwijderen bij b.v. hoge taarten)
- papieren handleiding
Minpunt
- grijze wandafstandhouders; witte een mooiere optie.
Heel goede service
Afspraken worden nagekomen
Scherpe prijzen
Vakkundig personeel
Denken met de klant mee
Alweer top geholpen met de aankoop van een inbouw koelkast..nemen de tijd voor je om de juiste uit te kiezen en op zondag bezorgd.. Normaal koop ik bij Theo, maar hij was nu op vakantie. Nu geholpen door Alex Order ZTW1217930