Barbecueshop.nl

Barbecueshop.nl is één van de grootste barbecuewinkels in Nederland. Zij hebben een compleet assortiment en veel merken. De consument kan voor elk type BBQ terecht op Barbecueshop.nl. Ook bieden zij voor elke BBQ allerlei accessoires aan zodat het maximale uit een gezellige BBQ gehaald kan worden.
9.1

Deze score is gebaseerd op 91 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Barbecueshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Richard18-12-2018
Zeer duidelijke site heel overzichtelijk. Goede mogelijkheden om contact te zoeken tel. mail en chat. Het advies was kundig en goed. Uiteindelijk is het een Boretti Bernini Nero BBQ geworden geweldig apparaat voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Dylan18-12-2018
Overzichtelijke webshop met écht alles voor de barbecue! Betalen ging makkelijk en snel, en ik had mijn bestelling al de volgende werkdag in huis. Mooi op tijd voor de feestdagen dus! Hartelijk dank AllesvoorBBQ!!
Alex15-12-2018
No nonsens website. Wat ze aanbieden is ook hetgeen je mag verwachten. Prijs is goed. Service is goed. Ze doen wat ze beloven. Kortom een goede webwinkel met een goede en snelle service. Zeker een aanrader.

Seagull15-12-2018
Ik bestelde 2 dingen. Eén van de twee kon niet meer geleverd worden, maar in een zeer vriendelijke mail kreeg ik de keuze uit terugbetaling of aankoop van een duurder alternatief tegen een zeer voordelige prijs. Klantvriendelijke communicatie, heel professioneel. Eén minpuntje: ik heb 3 keer gevraagd om op vrijdag te leveren, maar alles werd op woensdag (twee dagen te vroeg, maar niemand thuis) geleverd.
Roger13-12-2018
Het bestellen en afleveren van mijn nieuwe BBQ, was duidelijk, netjes en snel! Producten en prijzen ontlopen elkaar bijna niet meer, het onderscheidend vermogen zit hem tegenwoordig in de service en die van AllesVoorBBQ kan ik gerust aanbevelen! Top & Dank!
Aad12-12-2018
Gebruiksvriendelijke website, ruim assortiment en snelle levering. Alleen jammer dat je niet achteraf kunt betalen
Raymond11-12-2018

Super service

Zeer snelle levering. Na levering bleek dat er een bbq zonder rvs rooster geleverd was. Na melding via mail zonder probleem een aantal dagen later alsnog een rvs rooster ontvangen. Super service, dikke pluim.
C West10-12-2018

Goede service, snelle levering!

Goede communicatie via de mail. Het product werd snel geleverd en ook de samenwerking met Post.nl liep voorspoedig. We konden snel genieten van onze barbecue!
Gilberte09-12-2018

Perfect in orde!

Levering zoals afgesproken. Prijs was de beste die ik kon vinden. Duidelijke website, geen verborgen kosten
Peter Gielen09-12-2018

Prima service

Zalige website. Prijs - kwaliteit steekt deze winkel er ver bovenuit. Prima levering en goed verpakt.
A.07-12-2018

Keurige afhandeling

Keurige afhandeling via mail, snelle levering met track en trace, netjes verpakt. Tekenen voor ontvangst, geeft voor beide partijen duidelijkheid. Prima produkt, prettig dat onderdelen los te bestellen zijn.
kuipje07-12-2018

alles wat je hartje begeert!

De shop is zeer eenvoudig te navigeren, de verschillende categorieën wijzen zichzelf en de zoek mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, mocht je er dan nog niet uitkomen dan kun je ze ook nog bellen, chatten (whatsapp) of mailen voor extra advies. Bovenop de toch al zeer aangename korting ontving ik ook nog een gratis workshop ter waarde van €79,- Dat is toch geweldig!! Wat ik miste is een vergelijk met de duurdere variant, het verschil was mij in eerste instantie niet helemaal duidelijk behalve de prijs. Let daar dus op! De factuur ontvang je niet als PDF maar gewoon als e-mail bevestiging, dit is jammer want om het "premium" gevoel van de shop over te dragen zou een pdf versie van de factuur bijdragen aan het "premium" gevoel. Ik kan deze webshop / winkel van harte aanbevelen, dus schroom niet, bestel en geniet van je aankoop die lekker snel en eenvoudig tot aan je deur wordt bezorgd!
Michel den Hertog07-12-2018

Super prijs

Ik kon de hoes van de q3000 nergens vinden voor een normale prijs. Alleen bij allesvoordebbq was deze 59 elders 99 of zelfs 119 En binnen 2 dagen binnen. Echt top !!
roger verbauwe04-12-2018

een aanrader !!!

via internet ben ik bij allesvoordebbq gekomen en ik heb er geen spijt van !! mijn weber is in belgie ongeveer 200 euros duurder !! dan de helpdesk is heel vriendelijk en ze aantwoorden direkt op je vragen .Levering de dag erna zoals belooft !! echt een aanrader doe zo voort !!!
peter03-12-2018

Laat het mooie weer maar komen.

Op zoek naar een gas-BBQ kwam ik op de site van alles voor de BBQ terecht. Mooie, duidelijke en "no nonsense" site. De keuze voor een Weber BBQ was gauw gemaakt in het black Friday weekend. Leuke korting, snelle levering. Wat mij betreft mag het mooi weer gaan worden. Ik ben er klaar voor.
tuinhout03-12-2018

Geen levering

Via website roosters voor grandhall besteld om af te halen in filiaal Eindhoven na ruim een week nog nx vernomen terwijl roosters op voorraad staan. Na 3x telefonisch onderhoud met op website vermeld nummer 026 - 8454658 nog steeds nx!! Het antwoord wat je krijgt is we sturen het door naar filiaal eindhoven, Ik weet niet hoe ze het versturen maar zeker niet op de snelste manier??!!! Nog steeds geen reactie. Hopelijk krijgt dit nu wel snel een goed vervolg.
Jopie195401-12-2018

Supersnelle levering

Zeer snelle levering van bestelde artikel met daarbij exacte informatie over vordering aflevering. Product is overal gelijk geprijsd dus daar valt geen pre te behalen.
Henk30-11-2018

Dik tevreden.

Geweldig. De site is overzichtelijk en duidelijk Goeie service en levering. Top. Erg mooie aanbiedingen, prijs/kwaliteit ook prima.
Bart30-11-2018

Service en levering zoals afgesproken

Volgende dag keurig volgens afspraak netjes in de huiskamer afgeleverd. Hebben eerst in Amsterdam gekeken en vervolgens on line besteld.
Marcel28-11-2018

goede service

Voor de aankoop van mijn Weber Summit Charcoal Grill heb ik via email contact gehad met allesvoorbbq. Bovenop de scherpe prijs kreeg ik nog een extra artikel (in dit geval een schoonmaakborstel). Toen ik de doos ontving bleek dat er geen gasbusje bij zat. Toen ik hierover contact opnam met allesvoorbbq werd mij prompt een gasbusje opgestuurd. Dit was de volgende dag binnen.
Ann22-11-2018

goede service

Hebben een ruim aanbod voor de BBQ. Het bestelde goed werd snel geleverd. In de toekomst zou ik hier nog bij bestellen.
Frank Hagen17-11-2018

Geen levering Barbecue

Vrijdagochtend een barbecue besteld bij deze webshop waar ze aangaven dat deze op voorraad was omdat mij oude stuk ging en ik op zondag een barbecue feest heb had ik deze dus snel nodig. Na de bestelling kreeg ik een bevestiging waarin ze aangaven dat deze toch niet op voorraad was wat natuurlijk kan gebeuren( bij het schrijven van deze review staat het product nog steeds op voorraad) heb ik gekozen voor een barbecue die wel op voorraad was. Bestelling was aangepast en ik kreeg later een bevestiging van de bezorging. Ik kreeg in de ochtend bericht dat de bezorger onderweg was en dat het pakket tussen half 3 en half 6 bezorgd zal worden. later op de dag kreeg ik een bericht dat de vervoeder met een half uur bij mij zal zijn en ik dank prima service maar ik had te vroeg gejuicht want precies een half uur later kreeg ik een bericht dat ik helemaal geen pakket kreeg door een storting en of ik even een nieuw afspraak wilde maken, dus weg feest!!! Heb Allesvoorbbq gebeld of ze nog wat konden doen, maar kort door de bocht het kwam er op neer dat ik toch maar een nieuwe afspraak moest maken en voor het ongemak en de kosten die ik moet gaan maken voor het regelen van een BBQ zou ik wel een borsteltje krijgen, ja daar wordt je blij van. Ik heb toen heb ik besloten om de bestelling te annuleren en nu komt het ,ik moest dus gewoon het pakket laten komen en het dan niet aannemen zodat het weer teug gaat naar Allesvoorbbq en als zij het dan terug hebben krijg ik ( hoop het) net een paar dagen mij geld retour. dus dat gaat zeker een week duren voordat ik mijn geld retour krijg. Beste Allesvoorbbq als jullie zo met je klanten om gaat als het niet goed gaat dan zou ik zeker jullie niet aanbevelen
michel vanderheijden14-11-2018

Scherpste prijzen en correcte afhandeling

Snelle levering, goede communicatie en correcte afhandeling. En als ze dan ook nog supervriendelijk zijn, dat geeft een goed gevoel.
Natalie11-11-2018

Geweldige service!!

Geweldige service, telefonisch of op de live chat. Snelle levering zonder verzend kosten. Toppie!! 10!!
Jan07-11-2018

Prima

Vandaag besteld morgen geleverd. en ook juiste product Prima service van allesvoorBBQ.nl Een echte aanrader om te bestellen.