Barbecueshop.nl

Barbecueshop.nl is één van de grootste barbecuewinkels in Nederland. Zij hebben een compleet assortiment en veel merken. De consument kan voor elk type BBQ terecht op Barbecueshop.nl. Ook bieden zij voor elke BBQ allerlei accessoires aan zodat het maximale uit een gezellige BBQ gehaald kan worden.
9.1

Deze score is gebaseerd op 91 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Barbecueshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Frank10-02-2019
We hebben de Weber Q1200 gekocht. Tijdens het bestelproces had ik toch een paar vragen en middels de chat direct antwoord. Fantastisch. Vond het ook een voordeel dat je losse artikelen kunt toevoegen bij een pakket. Gasflesjes online bestellen geeft ook geen problemen. Alles was duidelijk omschreven. Wel moest montage zelf gedaan worden. Dit wisten we niet maar was voor ons ook geen probleem. Zal in de toekomst eventuele benodigde artikelen hier bestellen want ervaring was zeer positief!
Chris09-02-2019
Vlugge en correcte afhandeling van bestelling Inhoud bestellng voldeed volledig aan verwachte kwaliteit Deze firma is een aanrader
Jasper09-02-2019
Super snel geleverd, en precies zo als omschreven. Alleen het verzenddoosje had wel iets kleiner gekunt.

Ronald07-02-2019
Zeer overzichtelijke website met prima prijzen. De bezorging was de volgende dag en daarbij was alles keurig verpakt. Ik zal zeker hier weer bestellen.
Michel07-02-2019
Als fanatiek BBQ’er op kolen en Dutchoven gebruiker toch een extra BBQ aangeschaft op gas om een mooie buitenkeuken te maken. Na veel uitzoekwerk ben ik op de Grandhall Maxim GTI4B-V Built-In uitgekomen. doordat er diverse modellen aangeboden heb ik een aantal keer contact gehad via chat en telefoon. Chat en telefoon werden snel beantwoord echter op dezelfde vraag verschillende antwoorden. uiteindelijk de juiste antwoorden gekregen en de BBQ besteld. Bestelling en levering gingen soepel en snel. komende periode de buitenkeuken bouwen en de BBQ maar eens testen.
Daisy03-02-2019
Wij hebben voor deze shop gekozen middels internet. Jammer dat het aan de gevel en door de voorgevel slecht te zien is dat ze ook BBQ verkopen. De aanwezige persoon die ons heeft geholpen heeft gevraagd of hij ons kon helpen. We wilde eerst even rond kijken. Daarna hebben we vragen aan hem kunnen stellen. Wat een kennis over bbq-en had deze persoon. We waren enthousiast maar werden nog enthousiaster van zijn verhaal. Heerlijk iemand die zo bevlogen is. Dat breng je dan ook echt over naar je klant. Bedank en wij weten dat we zeker nog een keer terug komen naar de store in Breda! Bedankt!
R.Boog01-02-2019
Wij moesten draaispitten voor de BBQ hebben en aangezien onze vorige leverancier er niet meer was (gestopt) . Zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier en hebben dicht bij huis deze winkel gevonden. Waar ze erg klant vriendelijk zijn, zeer behulpzaam en ons de draaispitten konden leveren tegen een mooie prijs, waar wij zeer blij mee zijn. Wij maken van de draaispitten mokkedraaiers, de mokken worden met epoxy behandel en deze moeten dan drogen, en daar zijn de draaispitten heel handig voor.
Xander31-01-2019
Nette webshop met snelle klantenservice. Alsnog kortin gekregen terwijl de aanbieding al verlopen was.
Niek30-01-2019
Ik vond het makkelijk om op de site te zoeken en te bestellen. De service is ideaal want het is snel bezorgd. Daarnaast verwacht je tegenwoordig allerlei dozen om je product heen, maar dat was eigenlijk niet nodig en werd dus ook niet gebruikt. +1 voor het milieu dus!
JR29-01-2019
Knappe webshop , correcte prijzen en supersnelle levering , wat moet je nog meer willen ? Top shop !
Mario Maes29-01-2019
Ik ben een zeer tevreden klant en wel om de volgende reden: ze helpen jou direct via chat als je problemen hebt, zijn zeer vriendelijke en werken zeer professioneel en hebben voor de BBQ liefhebber alles in huis en wordt direct geleverd met de glimlacht. Doe zo voort!!!
siebren28-01-2019
lekker snelle afhandeling en bezorging. Goed verpakt en keurig geleverd zoals beloofd. Overtrof op alle vlakken alle verwachtingen
Jan28-01-2019
Snelle en correcte levering! De site is goed overzichtelijk, waardoor wat je zoekt makkelijk te vinden is. De volgende keer als ik weer wat nodig heb voor m’n BBQ zal ik zeker weer bij jullie bestellen!
Thijs27-01-2019
Goede prijs voor een mooi product. In eerste instantie gad ik de bestelling geplaatst voor een andere kleur, maar deze bleek toch niet leverbaar. Keurig opgelost door de klantenservice, waarna ik voor dezelfde prijs een andere kleur uit mocht kiezen, ondanks dat deze hoger geprijsd was.
Paul24-01-2019
We stapte een TV winkel binnen maar hadden niet verwacht ook zo goed geholpen te worden voor een BBQ. Top uitleg over de mogelijkheden en service voor de slimme accessoires. In de winkel de aanwezige spullen direct mee mogen nemen en de laatste onderdelen op de afgesproken tijd thuis gestuurd.
Christiaan24-01-2019
ik heb bij alles voorbbq.nl de gewenste bbq voor de beste prijs gevonden. helaas was deze niet voorradig of op korte termijn leverbaar in de gewenste kleur. Ik mocht een ander merk uitzoeken of hetzelfde exemplaar in een andere kleur. zonder extra bijbetaling. en de dag er na reed geleverd (Y) Thanks
Tim put22-01-2019
Wat een top zaak ....hebben een boretti bbq gekocht en alle accesoires die we nodig hadden waren bij jullie op voorraad en ook nog eens van het zelfde merk...alle prijzen zijn een stuk goedkoper als elders,,,,ik bestelde er een beschermhoes bij en de verkoper zag dat deze niet pasten en belde direct met het advies een andere te nemen........super tevreden
Jan17-01-2019
Een draaispit besteld, was een stuk goedkoper als bij de concurrenten en snelle levering.
Flits16-01-2019
Ruime keus en goede prijzen. Helaas een wat mindere ervaring met de bezorgservice. Telefonisch de bezorgdatum afgestemd. Op de bezorgdag zelf kreeg ik een mail dat de bezorging een dag later is. Dit kost mij een extra vrije dag helaas.
Jolanda15-01-2019
Gemakkelijke, duidelijke webshop! Ruime keuze en juiste omschrijvingen van de producten. Uiteindelijk gaf de Grillmaster BBQ workshop de doorslag om bij jullie te kopen! Het wachten is nu alleen nog op nieuwe data voor de workshop.
JH15-01-2019
Een mooie aanbieding van een barbecue met zeer hoge kwaliteit volgens de liefhebbers. De levering kwam de dag er na en alles is compleet. De handleiding is duidelijk en nu staat er een hele mooie barbecue!
Mal Robbins12-01-2019
Order the item online and it came very fast and was exactly what it said online fast service i would recommend this site for BBQ items
Nicole van Hoof12-01-2019
Door een prima advies van de verkoper zijn wij uitgekomen bij een prachtige Weber BBQ welke volledig voldoet aan onze eisen. Waar voor je geld en een goede investering als je er veel gebruik van maakt zoals zij, júist omdat we meer met deze Weber kunnen dan alleen maar barbecueën. Bedankt AllesvoorBBQ!
Salvatore12-01-2019
Via de Livefunctie, eerst informatie gevraagd en snel gekregen. De prijs van het BBQ toestel was zeer scherp tov andere webshops. Je krijgt er ook nog een grillcursus bij. Dat geeft toch het gevoel van een fysieke winkel ( ze hebben ook vestigingen). Snelle en duidelijke levering.
Ov11-01-2019
Supervriendelijke service en scherpe prijzen! Snelle levering voor een groot pakket