Barbecueshop.nl
Barbecueshop.nl is één van de grootste barbecuewinkels in Nederland. Zij hebben een compleet assortiment en veel merken. De consument kan voor elk type BBQ terecht op Barbecueshop.nl. Ook bieden zij voor elke BBQ allerlei accessoires aan zodat het maximale uit een gezellige BBQ gehaald kan worden.
9.1
Deze score is gebaseerd op 91 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Barbecueshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Een leuke combi deal gevonden voor de barbecue inclusief hoes en workshop! Voldoende informatie kunnen lezen alvorens plaatsen van de bestelling en vragen werden direct beantwoord via de chat. Per mail heb ik verzocht of de bestelling een dag later bezorgd kon worden, dat werd keurig geregeld. Al met al een zeer goede ervaring!
Duidelijke en overzichtelijke Site, Alles kunnen vinden wat ik zocht.
Vlotte levering, en alles netjes verpakt.
Super goede en behulpzame medewerkers. Ze hadden niet direct wat ik had besteld en hebben toen goed mee gedacht voor een goed alternatief tegen een zeer aantrekkelijk aanbod.
Goede service!
Alleen DHL verdient nog een betere service. Ik heb een tijdsindicatie meegegeven maar het pakket werd eerder bezorgd dan ik aangegeven had. Helaas waren we niet thuis en daarom heb ik het pakket nog niet in huis. Dit vind ik erg vervelend.
Ivm drukte was niet alles op voorraad, maar omdat ik toch graag mij draaispit voor het weekend wilde hebben, werd de bestelling keurig in 2-en gesplitst en had ik een heerlijke kip van het spit!! Week erna kwam keurig het andere artikel binnen ..
Was op zoek naar 4 vlamverdelers voor mijn wat oudere BBQ. Diverse shops op internet bezocht. Nergens was dit type te vinden. Diverse malen contact gehad met shops, zouden het uitzoeken, maar steeds was het antwoord negatief of kreeg ik überhaupt een antwoord terug. Nadat ik mijn vraag bij allesvoorbbq neergelegd had, kreeg ik binnen no time antwoord en binnen 3 dagen had ik mijn vlamverdelers in huis. Zeker dat ik voor mijn volgende aankoop wederom bij allesvoorbbq aanklop.
handige site. product dat ik nodig had (nieuwe roosters voor 10 jaar oude weber) waren snel gevonden. snelle levering - binnen 24 uur. handig dat ik het op kon halen bij primera.
Super spullen, snelle levering, goede kwaliteit mooi assortiment en mooi, kortom top!!
Goed geholpen wat betreft een aantal vragen die ik had via de chatfunctie. Volgende dag keurig geleverd, ik kom hier zeker terug.
We zijn zeer tevreden over onze aankoop (bbq)
We werden ook goed en vriendelijk geholpen in de winkel
Er zat een duidelijk beschrijving bij van de bbq zodat de bbq snel in elkaar te zetten was
Duidelijke website, goed geprijsd, supersnel geleverd en continu goed op de hoogte gehouden.
Geweldige site en veel spullen wat ik had besteld stond dat het op voorraad was maar bleek niet zo te zijn netjes een mailtje gekregen en via chat een paar keer contact gehad dat verliep ook allemaal soepel en medewerkers doen dan ook alkes voor je en houden je dan ook op de hoogte
Heel goede service,ik was aan het zoeken op de website en werd direkt geholpen,ook de levering was perfect en op tijd,prima.
Van zodra ik surfte op de website kon ik chatten met een medewerker, na 2 minuten vond ik wat ik zocht en nog eens 2 minuten later was mijn artikel besteld en betaald. Perfecte service en snelle levering! Zeker aan te raden!
Zeer goede website. Duidelijke communicatie. Artikel volgende dag al geleverd.
Goede online vraag /antwoord.
Prijs een van scherpste.
Keuze welke dag levering.
Veel keuze aan hebbe dingen.
Duidelijke website en keurige levering. Kwaliteit van de bbq was boven verwachting, mooier en super degelijk. Net nog een hoes voor de bbq besteld en ook keurig verpakt en geleverd. Echt super
Duidelijke site en snelle afhandeling van bestelde spullen. Geen poespas en gewoon leveren op aangegeven moment. Voldoen aan de verwachting dus :).
snelle levering, keurig verpakt, alles dik in orde.
volgende keer zou ik zeker bij u bestellen.
Overzichtelijke site en een snelle verzending maken dat ik hier zeker nog eens een aankoop doe!
Allesvoorbbq heeft een groot assortiment en mooie lage prijzen. Ik was op zoek naar een hoes voor onze buitenkeuken, die was op voorraad en werd snel geleverd.
Ik beperkte mijn aankopen op het internet tot enkele gekende spelers. Toen AllesvoorBBQ beduidend goedkoper was dan Bol.___ besloot ik het te wagen. Alles verliep snel en perfect en dat leveringen in Belgie ook gratis zijn was een bonus.
Op de site staat veel informatie bij de producten die helpen om een keuze te maken. Daarnaast zijn de prijzen aantrekkelijk. Er zijn bij de bestelling meerdere keuzes te maken over het tijdstip van levering. De bestelde BBQ is netjes op tijd afgeleverd.
Supermakkelijke site, zeer snel geleverd na betaling. Verbeterpuntje; het zou prettig zijn wanneer je direct naar mobiel bankieren zou worden geleid bij het afrekenen. Nu wordt er eerst een mail gestuurd waarna je zelf de betaling moet starten.
In eerste instantie een verkeerd rooster voor mijn bbq gekocht. Zwaar balen want het was net lekker weer! Gelukkig snel en vakkundig opgelost door het allesvoorbbq team en snel het juiste rooster ontvangen