Barbecueshop.nl
Barbecueshop.nl is één van de grootste barbecuewinkels in Nederland. Zij hebben een compleet assortiment en veel merken. De consument kan voor elk type BBQ terecht op Barbecueshop.nl. Ook bieden zij voor elke BBQ allerlei accessoires aan zodat het maximale uit een gezellige BBQ gehaald kan worden.
9.1
Deze score is gebaseerd op 91 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Barbecueshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Goeie service, vlotte levering en veel keuze. Ideaal voor de bbq enhousiast.
Prima geholpen. Helaas was een onderdeel niet voorradig in de winkel. Zou zaterdags bezorgd worden, maar helaas de hele dag voor niets gewacht. Maandags gebeld en zou worden teruggebeld. Helaas gebeurde dit niet en heb ik de dag erna weer teruggebeld. Kon gelukkig het leveradres omzetten en daarmee was het alsnog opgelost.
Super snelle levering
de BBQ nog niet uit geprobeerd.
Alles ziet er prof.uit
Ruim assortiment en als enige de platesetter op voorraad in de maat die ik nodig had. Snel verzonden en niks op aan te merken.
Site is makkelijk, bestellen ging snel, volgende dag bbq hoes al in huis, voor een mooie prijs en geen verzendkosten.
Ik heb bij de vestiging Breda een Bastard gekocht. Super tevreden en meedenkend personeel. Klant vriendelijk en welwillend. Ze zijn niet te beroerd om een stapje extra te zetten. De winkel is overzichtelijk en voorzien van een ruim arsortiment. Vorig jaar daar een Boretti aangeschaft. En ik ben niet voor niets terug gegaan. Dat zegt genoeg!!!
ALLESVOORBBQ werd aanbevolen door een zeer gerenommeerde slager na, een BBQ-workshop. ALLESVOORBBQ blijkt geen loze belofte, ze hebben echt een ruim assortiment. De gedachte was 1 thermometer, volgens de chef van de BBW-workshop absoluut een must, voor op een midsize Weber. Het werden er twee. Bij ALLESVOORBBQ bleek men ook het onder rooster -jaren geleden abusievelijk weggooid, winkel in, winkel uit, zonder onder rooster- voor onze stokoude, maar vanwege het handzame formaat favoriete Smokey Joe op voorraad te hebben. Besteld en de volgende dag in huis. Samenvattend Ruim assortiment, overzichtelijke website, adequaat en snel.
Goede overzichtelijke website,
Veel keuze,
Bij een telefonische vraag goede uitleg en advies,
Goede prijzen,
Snelle levering.
Kortom: hier heb ik al vaker bestelt en dat blijf ik doen
Zeer uitgebreide webshop met kwaliteitsvolle produkten.
Het bestel proces verliep zonder enig probleem en haperen. Ook betalen was geen enkel probleem dankzij de uitgebreide lijst van betaalmogelijkheden.
Ik kom zeker nog terug shoppen!
Super team, ze weten je echt alles te vertellen over de bbq’s. Er worden vol passie leuke BBQ tips gedeeld, mooie recepten zijn zo mee te nemen en de service is uitstekend. Bedankt voor de mooie BBQ!
Zeer goed personeel ons een zeer goede keus in een BBQ laten nemen luisteren ook naar je wensen. Hebben gekozen voor een Weber Pulse 2000 . Goede uitleg voor en nadelen besproken
Snelle verzending en goede prijs kwaliteit verhoudingen. Geen verzendkosten en duidelijke communicatie. (Wel miste het handvat boutje van de Weber)
Prima hulp in de winkel. Goede eerlijke voorlichting en een mooie prijs.
Vriendelijke verkopers.
Weber e-5775 aangeschaft. Ik had op internet prijzen vergeleken en Allesvoorbbq was één van de goedkoopste. Nadat ik de voorraden had gecontroleerd ben ik naar de winkel in Eindhoven gereden. Het is een mooie winkel, netjes ingericht met veel keus. Ik werd meteen geholpen en kon na 5 minuten met mijn nieuwe BBQ de winkel uit lopen.
Mooie en vooral uitgebreide shop. Voor ieder wat wils, zowel de beginnende bbq’er als de gevorderde bbq’er kan hier slagen. Ruime keus uit veel verschillende merken. Zoeken en bestellen gaat erg makkelijk. Na het bestellen (en natuurlijk het betalen) wordt je continu op de hoogte gehouden over jouw bestelling en de levering hiervan. Wat ik ook een pluspunt vind van de site is het feit dat je zoveel keus uit accessoires hebt en dan bedoel ik niet alleen de tangen en de rekjes enzo maar ook boeken en kolen. Kortom; Allesvoorbbq is zeker een aanrader!
Top service!
Één minpuntje, het product had een onjuiste foto op de site.
Echter, na navraag binnen 1 minuut antwoord hierover binnen en het product besteld. Product was snel binnen en is zoals verwacht!
Super website: overzichtelijk, interessante aanbiedingen, gratis levering... in 1 woord fantastisch!!!
Ik ben in de winkel in Naarden geweest, eerst eens rustig door de winkel gelopen om alles eens te bekijken, daarna wat keuzes afgewogen samen met een van de medewerkers en een mooie gasbarbeque gekocht van Outdoorchef. Vanmiddag werd hij bezorgd, vanavond hebben we hem meteen uitgeprobeerd. Voor mij geen kooltjes meer, hij bevalt ons meer dan prima.
Product is zoals beschreven. Past perfect!
Nog maar pas in gebruik maar ziet er degelijk uit.
Snelle levering en in de tijspanne van belofte.
Hele goede service. Vanaf het moment van bestellen tot de bezorging word je keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De BBQ werd op tijd geleverd met alles wat er bij moest zitten plus gratis de opberghoes. Wij zijn heel tevreden!
Goede service en duidelijke uit leg.. zelfs op zondag.. wel afspraken na komen!!
Betrouwbaar. Goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Zeer klantvriendelijk. Denkt mee in klantvriendelijke oplossingen, wanneer de garantietermijn van de fabrikant is verstreken. In 1 woord: Geweldig. Klantvriendelijkheid staat bij deze webshop in een hoog vaandel. Klasse.
Prima shop waar van alles te vinden is. Uitstekende snelle levering. Mooie prijs.
Ze maken het waar. Volgende dag geleverd !! Vaak is het veel beloven en weinig doen. Maar in dit geval top !