Barbecueshop.nl
Barbecueshop.nl is één van de grootste barbecuewinkels in Nederland. Zij hebben een compleet assortiment en veel merken. De consument kan voor elk type BBQ terecht op Barbecueshop.nl. Ook bieden zij voor elke BBQ allerlei accessoires aan zodat het maximale uit een gezellige BBQ gehaald kan worden.
9.1
Deze score is gebaseerd op 91 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Barbecueshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Hele goede service. BBQ rooster besteld van 37 cm en ik kreeg een rooster van 27 cm. Na 1 telefoontje werd gelijk geregeld dat ik het rooster bij een winkel in de buurt kon omruilen waardoor mijn BBQ feestje de volgende dag gewoon door kon gaan. Echt top!
Ruime showroom, goed assortiment.
Heb een bastard large compleet gekocht en leuk kunnen onderhandelen over de prijs.
Werd twee dagen later keurig afgeleverd en met plezier in elkaar gezet. Kortom goeie winkel,prima spullen,aardige gasten , leuke prijs
Afgelopen week heb ik online een Weber barbecue besteld. De website is overzichtelijk en makkelijk. De bestelling kon ik de volgende dag al in de winkel ophalen!
Vriendelijk personeel en vlotte afhandeling.
Top!
Door een ruime keus en scherpe prijzen ben ik terecht gekomen bij Allesvoorbbq.nl
Levering was snel en correct , 17.30 besteld volgende dag 12.00 geleverd .
Alleen de live chat kan beter na de vraag wat de totaalprijs zou worden kreeg ik als reactie dat ze geen scherpere prijs konden geven ( had ik ook niet om gevraagd ).
Duidelijke webshop waar bestellen prettig is. Vergeleken met andere webshops zeer scherpe prijzen en geen verzendkosten. Ook ontving ik mijn bestelling al de volgende dag. Helemaal TOP!
Prima webwinkel,ruime assortiment van Weber,duidelijke site overzichtelijk snelle levering.
Ik zou deze winkel graag aan een ander aanbevelen.
De prijs was de laagste op internet. De levering was super en vooral snel...
Bij deze winkel klopt alles: service, klantvriendelijkheid, goede communicatie,overzichtelijke site, goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering!
Goede service. Anne weet heel veel te vertellen over de weber houtskool bbq. Laagste prijs. Goede uitleg gehad. Wat niet aanwezig was is besteld en wordt morgen thuis bezorgd. Diverse apps en sites doorgekregen voor recepten en montage bbq. Liep mee naar auto om alles in auto te zetten.
Product werd supersnel en ook nog eens gratis geleverd. Zeer uitgebreid assortiment, is zeker voor herhaling vatbaar!
De shop is overzichtelijk en snel toegankelijk. Alles bij elkaar, slim opzoeken is zo gedaan. Zo had is supersnel mijn weber iGrill sensor te pakken. Goedkoop ook nog! Betalen is veilig. Kreeg direct bevestiging en kon kiezen wanneer het geleverd mocht worden en waar. Waar vind je dat nog?
Als ik weer iets voor de BBQ wil hebben ga ik zeker weer meteen hier bestellen. Verder zoeken heeft geen zin meer. Meteen naar www.allesvoorbbq.nl !!!
volgens mij de meest complete webshop met gerief voor de bbq, ik zocht onderdelen voor mijn super bbq van Weber en zonder problemen stukken te verkrijgen terwijl de bbq 6 jaar oud is... besteld 2 dagen later in België geleverd, TOP
In de winkel Vestiging Bodegraven een mooie Boretti BBQ gekocht. Alles overzichtelijk opgezet en de medewerkers beschikken over veel kennis. Binnenkort terug voor wat extra accessoires 👍
Ze hebben echt alles voor de BBQ . Niet alleen elk product maar ook verschillende merk . En een hele snelle levering .👍
De website is gemakkelijk te navigeren en snel ik gebruik en gemak. Ook is alle informatie goed te vinden. Wel mist de optie om de artikelen mooi verpakt (cadeauverpakking) te krijgen, dat vind ik een gemiste kans vooral omdat de artikelen ideaal zijn om te geven als cadeau voor een verjaardag of op vaderdag.
De levering was snel en op tijd, maar ik miste een pakbon of factuur bij de levering.
Goede service. Hebben verstand van zaken en helpen zelfs met het dragen van het artikel naar je auto.
De site is duidelijk en gemakkelijk in gebruik. Datgene wat je zoekt is gemakkelijk te vinden. Er staat een duidelijke omschrijving van het produkt. De levering verloopt volgens afspraak. Vandaag besteld en morgen in huis.
Een weber bbq hoes besteld.
Super snelle levering!
Goedkoper dan een andere site /winkel
1 klein verbeter puntje ; om de weber hoes doosje ook een doos te doen . Zodat de post niet kan zien wat er verzonden wordt.
Twee keer binnengelopen voor een draaiende spit maar werd totaal genegeerd. Mannen hadden het te druk met het verkopen van een dure Weber en hoopte waarschijnlijk met negeren dat de klanten die voor de kleinere producten komen weg zouden lopen, nou dat is tot 2x toe gelukt hoor ! Wat een waardeloos en arrogant winkelpersoneel zeg. Nooit naar toe tenzij je een T shirt aan doet met : " Ik koop de duurste Weber" erop
De service die geleverd wordt vanuit de algehele klantenservice is ronduit slecht. Ik had een probleem met mijn BBQ die bij de winkel gekocht is (deksel was stuk en ik wou een nieuwe bestellen). Hiervoor werd ik van het kastje naar het muurt gestuurd. Uiteindelijk was elk antwoord dat ik maar moest mailen, zelfs nadat ik meerdere keren aangaf dat daar niet op gereageerd werd.
Gelukkig heb ik uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen in de winkel van Eindhoven die me wel kon helpen met mijn probleem.
Kortom Service algemene klantenservice 1/10
Service winkel Eindhoven 9/10
Bestellen en bezorgen fluitje van een cent. Bovendien: goede en scherpe prijs, en in de winkel kun je ze ook voelen.
Mooie producten goede service en snel leveren dat is wat je graag wil. Nou dat lukt prima via jullie en ook de chat vragen worden vriendelijk en vakkundig beantwoord.
Wat een groot pluspunt was is dat de winkel op 1ste pinksterdag open was in tegenstelling tot andere aanbieders. Hieraan merk je dat men oog heeft voor de klant.
Vond de winkel/shop duidelijk en overzichtelijk. De jongeman die ons begeleide in de winkel/shop was kundig en adequaat. Tevens had ik gevoel dat het een liefhebber is van het bbq-en. Het enthousiasme was niet gemaakt maar oprecht.
De verkoper zat dus echt op zijn plek.
Nogmaals bedankt voor de hulp en adviezen.
Nu maar hopen dat het snel mooi weer wordt.
We zijn vanavond in de winkel in Breda geweest.
Wij kwamen de winkel blanco binnen, we wisten wel dat we graag een gasbarbeque wilde. We werden erg goed geholpen met veel informatie waar we ook heel veel aan hadden! Wij zijn zeer tevrede de deur uitgegaan en verwachten zaterdag onze gekochte bbq thuis :-)
Kon makkelijk vinden wat ik zocht op de site, duidelijke omschrijving, goede prijs en snelle verzending!
Heel tevreden.