Art & Craft - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Art & Craft.

Art & Craft stelt zich voor

In onze elektronica-webshop met meer dan 100 000 producten vind jij ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we bij Art & Craft ons best om ons brede aanbod aan de scherpste prijs tot bij jou te bezorgen. Keuzestress? Niet nodig, onze productspecialisten en klantenservice staan steeds klaar om jou met raad en daad bij te staan. Eens je hebt beslist & besteld, wordt je pakket bovendien snel, gratis - en met veel liefde – bezorgd.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Evelien 20-02-2024

Algemene score

1,0
Ik had een product besteld.
DPD geeft aan dat bezorgd is.
Echter ik was die dag werken en niet thuis.
Ik heb wel een Hello deurbel.
En die heeft op de opgegeven tijden, niets van een bel gehad of personen geregistreerd.
Dus niet afgeleverd, duidelijk.
Daar heb ik ze ook foto van gestuurd waar tijd op staat, en dat er geen gebeurtenissen hebben plaatsgevonden voor en in die tijd.

Nu moet ik hele verklaring invullen, dat ik niet heb ontvangen, en moet er onderzoek komen.
Gaat natuurlijk weer heel lang duren.
Terwijl mijn schuld niet is ?

Laat ze dat intern met hun vervoerder oplossen vind ik.

Ja maar is onze procedure.
Maar niet die van mij :-)

Ik wil gewoon mijn bestelling waarvoor ik betaald heb.
Hun kiezen hun vervoerder uit voor mij het pakket te bezorgen, niet ik.

Ik wil dat formulier best invullen.
Maar wel de omgekeerde wereld.
Als je bewijs al hebt aangevoerd.

Belachelijk dit.
Niet kopen, want als er iets is, ben je mooi zoals we zeggen : De sjaak.

Reageer

Henk Nijland 15-02-2024

Algemene score

1,0
Ik heb de Liebherr Rf4200 koelkast t medio oktober 2023 gekocht en in november in gebruik genomen ivm verhuizing naar Bonaire. De Rf4200 Pure white heeft het 3 maanden uitstekend gedaan. Op 12 februari j.l. opeens kortsluiting. Daarna was de koelkast volledig 'dood' Na contact opnemen met de reparatieservice van Liebherr (op advies van Art & Craft)
"Op afstand kunnen wij geen diagnose stellen en Liebherr heeft geen service partner op Bonaire.
Liebherr kan in dit geval helaas niets voor u betekenen, tenzij het apparaat wordt verplaatst naar een gebied waar Liebherr wel service verleent."
Dit is voor mij niet te doen ivm zeer hoge transportkosten (ca 1 m3 zeevracht). Gevraagd om een technische handleiding:
"Helaas is dat niet vrij toegankelijk, maar alleen beschikbaar voor de eigen servicedienst en servicepartners."
Dus na 3 maanden kan ik een koelkast van EUR 700,00 bij het straatvuil zetten. Dankjewel Liebherr, ook voor de milieubelasting.

Reageer

Judith 14-02-2024

Algemene score

6,0
Voordat ik het product bestelde heb ik 2x via de mail contact gehad met de klantenservice, beide keren kreeg ik snel antwoord. Bij de bestelling aangegeven dat ik het product op dinsdag 13 februari geleverd wilde hebben. In de bevestiging van de bestelling stond ook gewoon dinsdag 13 februari. Op zondag 11 februari krijg ik een mail dat het product geleverd wordt op maandag 12 februari, opeens een dag eerder dus. Via de mail weer contact gezocht met de klantenservice, maar deze keer gaven ze “niet thuis”. Irritant dat je niet kan bellen met Art and Craft en dat je even kort kunt schakelen. Hals over kop iemand moeten regelen die mijn product kon aannemen op de niet afgesproken leverdag. Niet fijn. Product en prijs zijn verder prima.

Reageer

Nicky 30-01-2024

Algemene score

1,0
Was altijd tevreden, maar de laatste bestelling van een printer met een extra lade verliep chaotisch. De printer was blijkbaar toch niet leverbaar, maar de lade werd wel de de volgende dag bezorgd. Na bijna veertien dagen heb ik gevraagd of ik de lade kon retourneren als later de printer geleverd werd, maar toch niet zou bevallen. Dit i.v.m. de 14 dagen recht op retour. Vele mailtjes volgen, waarin steeds werd gezegd dat de printer de volgende dag zou worden geleverd. Echter geen antwoord op mijn vraag. Heb de lade (en de printer) toen geannuleerd. Weer allemaal mailtjes zonder goede antwoorden en tot slot 2 ophaalberichten voor 1 lade.

Reageer

Gert 28-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke shop, goede snelle verzending en hele scherpe prijzen. Niks op aan te merken :-)

Reageer

Kris 26-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was zeer vriendelijk personeel in de winkel, aankoop en verzending liepen zoals vooropgesteld. De kwaliteit van het toestel, yamaha av rx4a, voldoet zeker aan mijn verwachtingen en verdient een dikke 10

Reageer

Stefanie 26-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een prima product en gelukkig ook heel snel geleverd. Accu is los te krijgen in tegenstelling tot de vorige steelstofzuiger.

Reageer

Ingrid 26-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie uitgebreide site.
Snelle levering.
Ik had nog email contact en er werd snel geregeerd.
Goede prijs!
GODS RIJKE ZEGEN!

Reageer

IngeD 26-01-2024

Algemene score

8,0
Pan gekocht aan zeer interessante prijs. Waarschijnlijk omdat er een klein defautje aan was. Dat mag, maar eerlijkheidshalve zou ik dat toch maar vermelden...

Reageer

Paul 26-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdige levering volledig volgens de afspraak. Printer voldoet volledig aan alle verwachtingen.

Reageer

Ja 26-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was goed en de pan was volgens mijn aanvraag ,de keuze en sortering is goed de site is het aanbevelen waard ook kwa prijs.

Reageer

Eddy 26-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs van de originele inktcartridges van hp waren het goedkoopst in vergelijking met andere onlineshops. De levering verliep zoals verwacht.

Reageer

Ajk 26-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende behandeling zeer tevreden goed bereikbaar en snelle levering van mijn tv
Ook nog extra korting gekregen
Bedsnkt voor de service

Reageer

Sabbe Jacky 26-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, toestel in perfecte staat.
Super kwaliteit en is precies hoe het beschreven werd.
Heel betrouwbaar en een direct antwoord op vragen bij de klantendienst.
Werd niet thuis geleverd maar op een afhaalpunt, dit heb ik wel zelf moeten zoeken maar kreeg directe hulp van de klantendienst.

Reageer

Kurt B. 26-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Indien ik een elektronisch apparaat moet kopen, kijk ik steeds op de site van Art & Craft.
Prijzen zijn meestal concurrentieel en als Vlaming koop ik bij een lokaal bedrijf, zodat de BTW ook hier betaald wordt.
Service en verzending zijn steeds goed geregeld.
Top bedrijf!

Reageer

Bahram 26-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
laagste prijs en een heel snelle levering. vandaag besteld, de dag daarna was het geleverd.

Reageer

Maarten 25-01-2024

Algemene score

1,0
Let op! Goedkoop = duurkoop. Ze hebben mij een defecte Samsung tv geleverd. Heb netjes binnen 14 dagen het defect gemeld en aangegeven dat ik hem omgeruild wil hebben. Zelf blijven ze vasthouden dat Samsung hem maar moet komen repareren aangezien ik de doos niet meer heb?! Conclusie: ik koop een dure nieuwe tv, krijg een defect exemplaar opgestuurd die vervolgens Samsung maar moet komen repareren. Wat een service :(

Reageer

Sum 10-01-2024

Algemene score

1,0
Zeer slecht bereikbaar ; contact kan alleen opgenomen worden via contactformulier en dan nog moet je twee weken op reactie wachten als ‘t niet later wordt!!! Zeer slechte ervaring nieuwe TV binnen twee jaar 2 x zelfde defect gehad maar er is geen enkele reactie ontvangen van art&craft !

Reageer

Carlien Ostermeier 20-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren opzoek naar een bepaald type stofzuiger van Miele, deze hadden ze op voorraad dat is al erg fijn. Nog fijner is, dat we hem op een zondag besteld hebben en op maandag al in huis hadden. Nu weet ik dat het ook mazzel hebben is met de bezorgdienst maar het betekent ook dat Art & Craft, zodra ze kunnen direct aan de gang gaan met de bestelling. Heel fijn.

Reageer

Paul 08-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website en ik kreeg dezelfde dag een duidelijk antwoord op mijn gestelde vraag.

Reageer

Robin 08-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere fotovrienden uit de natuurwereld hadden mij Art&Craft te Mariakerke aangeraden. Vooreerst nam ik contact op om mijn oude Canon Eos toestellen te laten kuisen... bevlekte sensoren. Ondertussen keek ik uit naar een nieuw toestel. Voor een schappelijke prijs werd mijn oude Eos 2000D gekuist en de andere was beschadigd en werd niet aangerekend...door mezelf beschadigd bij poging tot kuisen op reis... De nieuwe Eos R7 werd me aangeraden en ik kocht er als natuurfotograaf direct de 100-500mm lens bij.... Ondertussen enkele honderden foto's gemaakt en het zijn mijn mooiste opnames ooit ! Vogels waarbij je de pluimpjes kan tellen en de zoeker die vogels in vlucht volgt is spectaculair !! Een héél tevreden klant dus, de verkoopster deed het ook eerlijk en degelijk in de winkel. Mijn vogelvrienden getuigen hier ook zo over.

Reageer

Paul 07-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een toonzaalmodel kopen is met dat ultradunne OLED scherm riskant. Maar deze tv arriveerde met zorg ingepakt en niet van nieuw te onderscheiden. Snelle levering ook. Zeer tevreden dus.

Reageer

Moenieman 01-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering en correcte prijs. In het verleden ook kunnen genieten van correcte service bij defect.

Reageer

Philip 01-11-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
A&C is een goed overzichtelijke winkel met ruim aanbod en meestal interessante prijzen.
Mijn pakket werd keurig geleverd maar wel een dag later dan voorzien.
Ik beveel deze winkel aan.

Reageer

Willemien Dorrestein 31-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over het afwikkelen van een defect item. Kreeg een voucher ter waarde van de aankoopprijs na 1,5 jaar

Reageer

Toon meer reviews