123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jan23-01-2020
Goede service ,als je beld wordt je goed en netjes geholpen. Prijstechnische kunnen ze goed meekomen met anderen zijn niet de allergoedkoopste, maar service is ook wat waard.
Hans Venema23-01-2020
Na het uitzoeken van een vaatwasser en een oven en de prijzen vergeleken te hebben op diverse sites kwam ik het voordeligst uit bij 123apparatuur. Nu ook weer met het bestellen van een kookplaat.
Lida22-01-2020
Op de site terecht gekomen,omdat ik een afzuigkap zocht met speciale maat. Toen ik dacht dat ik de goede maat had gevondenheb ik gebeld. Kreeg een heel aardige medewerker aan de lijn. Hij informeerde me heel goed en zei dat hij bij de offerte ook een tekening met maat gegevens zou sturen. De prijswas heel scherp en de goedkoopste na mijn zoek actie .Super service vrijdagavond besteld en maandag door eigen chaufeur gebracht . En ook mogelijk bij aflevering met creditcard te pinnen.

Roy22-01-2020
Overzichtelijke site. Heldere informatie en vandaag besteld is morgen in huis. O ja en niet te vergeten, echt goedkoop!
Theo Groenen21-01-2020
De klanten service geeft juiste en bruikbare informatie en heeft goede kennis van zaken. Ben perfect te woord gestaan dat was de reden om de bestelling bij deze winkel te plaatsen.
Harrie21-01-2020
Zeer tevreden prijs was nergens goedkoper en levering was perfect op afgesproken datum.heel vriendelijk geholpen door de jongens die de afwasmachine kwamen brengen..dus wij zijn zeer tevreden.
pieter21-01-2020
snelle reactie en zeer scherpe prijs, producten werden dezelfde dag verzonden
Theo21-01-2020
Naast een gebruiksvriendelijke website, gaat het uiteindelijk om hetgeen je afspreekt. Stomverbaasd werd het de volgende dag al om 7.15 uur bezorgd, je hoort het goed 7.15 uur!!! Een uur voor levering gebeld en sms’je ontvangen, maar ik lag nog in bed....was net opgestaan toen de deurbel ging. Wat een supersnelle service, en het ging om de koelkast, en zonder een werkende koelkast bederft eea natuurlijk snel. Wat een sevice,top!
Tom de Boer21-01-2020
We kopen nu voor de tweede maal een vaatwasser via deze site. Eerste keer zowel qua contact, levering als montage zeer correct verlopen. Alles conform afspraak, tijdige vooraankondiging van de levering en installatie.
Gerard20-01-2020
123 keukenapparatuur heeft een breed aanbod op een zeer overzichtelijke site.
Barnstone20-01-2020
Super snel antwoord op mijn vraag en goed geholpen , en natuurlijk niet onbelangrijk, een zeer scherpe prijs.
Marijke20-01-2020
123apparatur is goedkoop, telefonisch goed bereikbaar bij vragen en de levering zeer adequaat. Eerst een telefonische afspraak voor levering en dan email en sms op de dag van levering en dan een half uur voor levering een telefoontje van de chauffeur dat hij onderweg is. Allemaal duidelijk en top geregeld!
S. Grims20-01-2020
Goede en overzichtelijke site, groot assortiment, altijd mooie aanbiedingen, zeer goede service.
brandus19-01-2020
Goede filters en zoek mogelijkheden. Telefonisch goed bereikbaar en vakbekwame mensen.
r.m.stamps17-01-2020
Eindelijk eens een webshop waar je wel direct wordt geholpen, vriendelijke benadering. En ook nog eens de beste prijs! Nu gaan we wachten op de bestelling.
Francien17-01-2020
Heel behulpzaam en goed advies aan de telefoon. Bellen terug als dat wordt beloofd en bespreken dan het advies dat zij weer hebben gekregen van de leverancier.
John17-01-2020
Een 10. Waarom een lager cijfer geven als alles gewoon klopt. Vanaf prijsopgaaf tot de ontvangst van de factuur is het een zeer prettige ervaring geweest om met 123apparatuur.nl te handelen. Om een paar punten te noemen: Snelle prijsopgave via e-mail. Snelle levering. Goede contact momenten over aflevering en bezorging. Nakomen van afspraken. En natuurlijk ook niet onbelangrijk een prettige prijs. Kortom top.
J heins16-01-2020
Overzichtelijk en goedkoop heb mijn bestelling net gedaan. En staat erbij een snelle levering.
T. van Echtelt16-01-2020
Nog niet zo lang klant maar mijn ervaring is zeer goed. Levering volgens afspraak. Goede service bij levering en oude apparaten gratis retour. Petje af.
Erik16-01-2020
Zoals gewoonlijk een adequate service. Offerte is snel binnen en de medewerkers zijn zeeer kundig en behulpzaam.
Ron Bambacht15-01-2020
Ik ben telefonisch zeer goed en vriendelijk geholpen. Meerdere malen contact gehad en niets vragen was teveel. Echt een prima service.
Conny14-01-2020
Geweldige service bellen je als je bestelling binnen is en dan nog als het bestelde onderweg is super De site is ook geweldig heel handig.
jaap caminada13-01-2020
Prettig contact. Ik koop hier al jaren vanwege de prijs. Vorig jaar heb ik een vaatwasser bestelt die niet paste en kon hem zo omruilen binnen 2 dagen voor een passende. Er was mij gezegd dat ik onderzoekskosten moest betalen maar na twee weken kreeg ik het volledige bedrag uit gekeerd. prima service.
AW12-01-2020
Telefonisch contact met de winkel gehad voor een bestelling. Personeel vriendelijk, behulpzaam en professioneel.
Hanny12-01-2020
het gemak van product vergelijk en prijsvergelijk, dan kiezen, bestellen. Het gaat allemaal even gemakkelijk. Daarnaast is 123 apparatuur de goedkoopste. Voldoende keuze in aflevering, betaalgemak.