123Apparatuur.nl
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2
Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ze doen wat ze beloven!
Op tijd geleverd een dag voor installatie. Er word duidelijk en helder gecommuniceerd en overlegd wanneer de installatie plaats vind. Ze werken snel en netjes en nemen je oude machine en verpakkingsmateriaal weer mee. Leuke installateur. Al met al een compliment voor jullie
Super snel geleverd goede service
Makkelijk te bestellen en goed contact met klantenservice over bezorgd tijdstip. Erg scherpe prijs voor een kokendwater kraan met boiler en aansluitapparatuur
Fijn betalen bij aflevering
Goede prijs en de mogelijkheid om bij aflevering te pinnen, heel erg fijn. De bevestigingsmail is snel binnen en nu maar wachten op de levering.
Snelle service
Goed en snel geholpen, via de mail. Ook toen de bestelling niet helemaal leek te gaan. Maar is allemaal goed gekomen
Prima geholpen!
Ze geven duidelijke uitleg. zoeken zaken voor je uit en bellen terug.
Daarom voor 123apparatuur.nl gekozen!
Super service
Zeer tevreden over de site en shop waarom ik bij jullie iets hebt bestelt is dat jullie de goedkoopste was
Goede en snelle service en reactie
In combinatie met 123 werkbladen leveren zij een prima product tegen zeer scherpe prijzen.
Je wordt altijd heel netjes te woord gestaan door mensen die verstand van zaken hebben.
Prima service
Snelle levering, s'morgens een sms binnen welk tijdraam geleverd zou worden en 25 min. voor levering een telefoontje, prima.
123appararuur houdt zich aan haar afspraken
Ondanks een te late beslissing heeft 123apperatuur zich gehouden aan de offerte terwijl de apparatuur duurder is geworden. Dit waarderen we zeer.
De ideale onlinewinkel voor al je Keukenapparatuur
Telefonisch geholpen door twee uitmuntende
medewerkers !
Enthousiast,accuraat en verstand van zaken !
Er wordt meegedacht en men heeft productkennis.
Een goede offerte ontvangen,niet meer getwijfeld
en de bestelling dezelfde dag nog geplaatst bij 123-apparatuur.nl
Top service! Luisterend en meedenken met de klant
Na aanvraag offerte wordt er meteen gebeld, contact opgenomen via mail. Men denkt mee en maakt een passende offerte voor de klant.
Vaatwasser
Uitstekende service en snelheid. Kan het nog steeds bijna niet geloven. Ze doen wat ze zeggen. Top.
Snel en prima geleverd
Site is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
Prima prijsverhouding, zeer snelle levering en bij klachten snel en vakkundig afgehandeld.
telefonisch prettig geholpen en geadviseerd
Oververzichtelijke site, telefonisch goeg geholpen en mij apparatuur die niet geschikt was ook afgeraden ipv alleen aan verkopen te denken. Uit eindelijk mijn vaatwasser bij 123Apparatuur besteld.
Super Services. Ga hier zeker weer bestellen
Snel, goede prijs. En een geweldige services. Het eerste volgende apparaat ga ik hier zeker weten weer bestellen. Ga zo door!!
Goeie makkelijke site!
We wisten wat we wilde dus op internet gezocht waar de vaatwasser in dit geval het goedkoopst was en dat is hier dus gelijk besteld, lekker makkelijk, oude gaat mee retour, helemaal top!
Super prijs!
Precies op tijd voor onze nieuwe keuken. Hier kan geen keukenzaak tegenop. Prima webshop met vlotte afwikkeling. Nu meteen op zoek naar andere keuken apparatuur.
zeer tevreden!
Bij deze shop veel keukenapparatuur gekocht. De prijs was prima en de afspraken werden erg goed nagekomen. Zeer tevreden!
Logische keuze voor 123
Ik kocht bij 123 apparatuur deze keer een kokendwaterkraan. Geweldige prijs t.o.v. de concurenten. Ik koop de laatste jaren heel vaak bij 123 .... , zoals printers, ledverlichting, inkt etc. Steeds correct advies en zeker de goedkoopste. Altijd weer!!!!
duidelijke site, leuke aanbiedingen
Steekwoorden : duidelijke overzichtelijke site, leuke aanbiedingen. Ruime keuze in allerlei apparatuur.
Snelle levering, afhandeling makkelijk digitaal
Snelle levering, afhandeling makkelijk digitaal.
Levering van doos op z'n kop is minder
Telefonisch nabellen door de leverancier levert exact het gewenste op
Snelle en eerlijke service
Goedkoop, snelle reactie, fijne en duidelijke uitleg. De website is ook zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt alles eenvoudig vinden.
Geweldige service voor een goede prijs!!!
Via google kwamen wij op deze website terecht, zeer overzichtelijk en duidelijk omschreven. Goede prijzen en de goedkoopste die wij konden vinden! Fijn dat wij per pin bij de bezorger kan worden betaald.
Snelle en nette service
De is zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk, de levering is snel , zoals wordt aangegeven en de producten zijn goed. Ik ben op deze site terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een kokend water kraan, en door een mooie aanbieding in verband met black friday kwam 123 apparatuur als eerste en met de beste prijs naar boven. een goede kwaliteit prijs verhouding
Wat een vlotte afhandelling van mijn vragen! Top!
Duidelijke webshop, met mooie aanbiedingen en vlotte reactie via de telefoon voor verdere informatie, gelijk handel via de mail!