123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jan14-11-2018

Meedenkende verkoper

Verkoper belt snel terug, denkt mee en komt met een goed alternatief. Ook vroeg men of er een oud apparaat mee retour moet.
Keurig en perfectbedrijf13-11-2018

Voorbeeldig , snel en accuraat bedrijf.

Ik zit in de Real Estate business en heb vaker witgoed artikelen nodig voor mijn verhuurde woningen.Bij een groot bedrijf in mijn directe omgeving duurt het een week voor een besteld artikel wordt geleverd.Bij 123 Apparaten heb ik telefoninsch besteld en de volgende dag is het bestelde artikel tegen de laagste prijs, correct en conform afspraak naar wens geleverd. Het bedrijf 123 Apparaten is nu mijn bedrijf als het gaat om witgoed artikelen en andere merkproducten. Er is geen betere in Nederland.
Jan13-11-2018

Levering op tijd en prima service

Bestelling gedaan van een koelvriescombinatie van Bosch waarbij 123apparatuur een van de goedkoopste was. Levering op datum zoals we hadden verzocht. Chauffeur was mooi op tijd en belde zelfs een half uur vooraf dat hij onderweg was. Apparatuur werd netjes in de keuken afgeleverd en de oude apparatuur werd direct mee teruggenomen. Prima levering dus. Na levering bleek een klein onderdeel defect. Gebeld en direct na het opsturen van een foto kregen we al een bevestiging dat het onderdeel al was besteld en zou worden opgestuurd. Dat noemen we nu eens service!! Prima bedrijf.

Alex13-11-2018

Perfecte service

Vlotte afhandeling en snelle levering. Het juiste product direct gevonden. Levering wanneer voor mij het beste past
Hannelore13-11-2018

Enorme aanrader!

Geen artikel of onderdeel dat niet te leveren is. Handzame webshop. Alles is makkelijk vindbaar en goede klantenservice!
Marc12-11-2018

Toppers goede meedenkers

Deze shop heeft goede service en correcte prijzen doen graag iets extra's voor de klant. Veel op het web zitten zoeken naar de beste en voordeligste deal en die kreeg ik hier.
Ruud12-11-2018

klantvriendelijk

Via internet gezocht naar een passende afzuigkap. Deze gevonden bij 123 apparatuur met duidelijke omschrijving en afbeeldingen. Hierna een vraag op zondag gesteld die prompt op maandag ochtend werd beantwoord door een zeer vriendelijke en over kennis beschikkende medewerker.
Roos12-11-2018

overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Makkelijk kiezen, lage prijs wasbak, overzichtelijk, verschillende betaalopties. Zowel luxe als betaalbare opties. Ik zou nog meer opties willen hebben aan de linkerkant om nog gerichter te kunnen zoeken (tenminste bij het product dat ik zocht, wasbak en kraan). Kranen waren ook allemaal duur, dit in tegenstelling tot de wasbakken.
Petra11-11-2018

123 FANTASTISCH!!

Nergens in Nederland was deze prachtige combimagnetron van Etna meer verkrijgbaar of bestelbaar behalve bij 123apparatuur.nl!!! Fantastisch! Vandaag besteld=morgen in huis. Dat word weer lekker bakken morgen!!!
R11-11-2018

Tot nu toe prima!

Prima webshop! Zou wel iets beter zoek functies kunnen implementeren maar verder ok. Duidelijk telefonische communicatie over de levering. Gelukkig nog geen ervaring met verdere service
Twan11-11-2018

top service

top bedrijf!! ze denken met je mee ook als je het geld vanuit een bouwdepot moet krijgen is dit geen probleem. ze sturen je een bouwdepot factuur zodat je eerst het geld kan declareren voordat je het geld overmaakt zodat je het niet hoeft voor te schieten. Echt top!! thx voor de goede service.
ebregt11-11-2018

Klantvriendelijk

Het eerste contact was direct goed: vriendelijk, meedenkend, professioneel. Het tweede contact was eender en gelukkig niet pusherig. De koop lag bij mij en bleef bij mij.
Lia Anbeek10-11-2018

Hele goede service.

Prima personeel. We hadden thuis op hun site gekeken, maar toch nog langs de winkel geweest. Echt goed geholpen. Echt een aanrader.
top service09-11-2018

Top service

123 apparatuur zijn klantvriendelijke en je krijgt heel snel reactie op je vragen. ik ben helemaal blij mij.
Emily09-11-2018

Top Service!

Al een aantal keren gebeld met 123aparatuur voor vragen bij het uitzoeken van de apparaten van mijn keuken. Elke keer weer vriendelijk geholpen! Super blij met het resultaat!
Penners09-11-2018

Super Service en het bestellen is zeer eenvoudig!

Ik heb gekozen voor deze webshop wegens de snelle levering en de keurige afhandeling na mijn vragen die ik voor de bestelling telefonish had!
T.J.Geerink09-11-2018

Kijk es aan, wat een service!

Net combi/oven AEG gebracht bij mijn thuis door 2 heren die ook nog zo vriendelijk waren om een hallf uur van te voren een sms te sturen ipv te bellen, omdat ik doof ben. Top service!
Leoni08-11-2018

Geweldige service!!!

Top service, ik heb een koelkast om 12 uur savonds besteld en 9 uur later stond hij bij mij thuis! Mijn oude koelkast is meegenomen en de nieuwe in mijn appartement geplaatst. Heel aardige bezorger. Kortom erg aan te bevelen!
Philip08-11-2018

snelle en duidelijke offerte

Wij hebben snel meerdere offertes van 123keukenapparatuur gekregen met aantrekkelijke kortingen. Hierover nog prima telefonisch contact gehad en uiteindelijk één van de offertes in een order omgezet. Levering zal ivm late levering van de keuken pas later plaatsvinden.
Floor08-11-2018

Helemaal top!

Het hele bestelproces bij 123apparatuur is helder en duidelijk. Het bedrijf laat je iedere volgende stap weten. Je bent steeds op de hoogte wat er met je aankoop gebeurt. De dag na je bestelling bezorgen, wat een service, een mailtje en een sms om je te laten weten wanneer de levering plaatsvindt. Keurig een telefoontje we zijn binnen een half uurtje bij u. Zeer tevreden over dit bedrijf en hun vriendelijke chauffeur. Top.
merel07-11-2018

Prima service!

123 apparatuur bood een goede prijs en de levering was top geregeld. Ik werd gebeld wanneer ik het bezorgd wilde hebben en kreeg een tijdvak van 4 uur dus ik hoefde niet de hele dag thuis te blijven. Ik zou hier zo weer bestellen :-)
Albert07-11-2018

Geweldige Service ,Denken met je mee.

Zeer kundig personeel en met uitgebreide extra garantie te leveren apparatuur. Denken met je mee over de aanschaf (in mijn geval een vaatwasser) welke het beste bij je past. Snelle levering en montage geregeld door 123apparatuur.nl. Prijs is absoluut de laagste van alle websites. Kortom deal gesloten!
RS07-11-2018

Helemaal top!

Om 22.00 uur een koelkast besteld en de volgende ochtend om 8.00 uur geleverd! Duidelijke communicatie over zowel product als levering en zeer scherpe prijs.
IW06-11-2018

erg tevreden (en veel geduld)

we hebben meerdere offertes uitgezet, altijd ruimte voor overleg en aanpassing van de offerte. Uiteindelijk zeer tevreden over prijs kwaliteit en levering
Christiaan06-11-2018

goed geregeld

wij zochten meerdere inbouwapparatuur voor onze nieuwe keuken. Zij kwamen zelf met betere alternatieven dan de types die wij in 1e instantie zochten: meer mogelijkheden, nieuwere modellen, vormgeving (oven en combimagnetron) beter bij elkaar aansluitend en ook nog een lagere prijs. Tevens een mooie samenkoop-deal gekregen. Al mijn vragen werden snel beantwoord en zij houden de apparatuur op voorraad totdat de verbouwing klaar is en m'n keuken geplaatst gaat worden. Erg tevreden dus!!!