123Apparatuur.nl
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2
Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Snelle correcte service en vriendelijk personeel. Geweldig
Snelle correcte service. Heel fijn dat je niet vooraf hoeft te betalen maar kunt pinnen bij levering. Dat kan bijna nergens meer.
Heel erg tevreden. Ga een volgende keer zeker weer bij 123 apparatuur bestellen.
Fantastisch geholpen met goed advies
Deze webshop is echt goed, makkelijk en overzichtelijk, er staat niet van alle artikelen de prijs vermeld, maar bellen dan ! want dan krijg je echt een scherpe prijs, een goed advies gekregen, en geduldig en vriendelijk geholpen,
Super service!
Naast het feit dat de prijs scherp is ben ik heel enthousiast over de klantgerichte service. Meedenken , snel contact, flexibel leveren, alles is mogelijk. En handige betaling via de site. Echt heel erg tevreden!
super service
Super duidelijk webshop en perfecte prijs kwaliteit ,vriendelijke medewerkster aan de telefoon.
alle productgroepen duidelijk vindbaar
duidelijke communicatie en heldere service!
Je word keurig te woord gestaan via de telefoon, de prijzen zijn keurig en scherp. een aanrader. Voor mijn een goede ervaring.
overzichtelijke website
Natuurlijk de prijs, verder de prima opgezette webwinkel, goede produkt omschrijvingen!
Zonder problemen mijn bestelling kunnen doen, zelfs op zondag!
uitstekende service
DE site is overzichtelijk, en ook als je belt voor om feedback te krijgen wordt je goed geholpen.
Je bestelling wordt keurig netjes bevestigd en ik kan deze shop aanbevelen. Had een probleem met een afstand bediening en zonder moeilijke vragen werd deze direct vervangen.
Topservice! En vertrouwd!
Onwijs blij met het advies wbt al ons keuken apparatuur en werkblad! Alle voordelen maar zeker ook eerlijk de nadelen besproken wbt wensen die we eerst hadden en waardoor we nu een top pakket hebben! Reageren snel via telefoon of per mail.
Goede advisering bij juiste keuze
Uitstekend geïnformeerd over voor en tegens van de verschillende apparaten. Ben erover terug gebeld en al mijn vragen zijn goed beantwoord zodat ik de voor mij beste keuze kon maken. Hartelijk bedankt!
ATAG Amerikaanse koelkast voor een mooie prijs!
Ik vind deze (web)winkel erg prettig. De bestelde ATAG Amerikaanse koelkast voor mijn oma was zeer gunstig geprijsd. De levering verliep prima en ik zou hier zonder twijfel weer bestellen. Wel was de chauffeur in zijn eentje, en dat verraste mij. Het ging namelijk wel om een koelkast van +/- 150kg, normaal gesproken is dat veel te zwaar voor iemand alleen.
zeer betrouwbaar bedrijf.
Ik heb alleen maar lof over dit bedrijf.
wat ze zeggen komen ze na.
en ze geven een goed en vakkundig advies .
Een echte black Friday prijs
Een heel duidelijke website en het is eigenlijk alleen de prijs die me verleid heeft.
Ik heb nog geen verdere ervaring.
Van bestellen tot leveren TOP!
Van begin tot eind super op de hoogte gehouden via telefoon, en mail. Besteld volgende dag telefonisch op de hoogte gehouden nadat ze het product niet op voorraad hadden, meteen gebeld toen zij het binnen hadden en wanneer ik het geleverd wilde hebben. Na mail de bezorgtijd te hebben ontvangen, door chauffeur gebeld dat hij eraan kwam. TOP
Super bedrijf met uitstekende service!!
Dit was mijn tweede keer dat ik een product bestelde via 123 apparatuur.
Vorige keer bestelde ik een koelkast.
Vrijdagavond om 21:00 uur besteld volgende dag 12:00 uur was hij afgeleverd.
Nu een vriezer besteld. Ook vrijdag besteld en zaterdagmiddag ruim binnen de aangegeven tijd geleverd..
Fijn dat er bedrijven zijn die zich aan hun beloften houden.
Ben zeer tevreden..
Goede en vlotte service
Ik werd zeer prettig telefonisch te woord gestaan en kreeg duidelijke duidelijke uitleg over de inbouwvaatwasser , waarin ik geïnteresseerd was. Ook kreeg ik goede en duidelijke informatie over de monteur die de machine komt installeren. Al met al een winkel die ik zeker zal aanbevelen. Top!!!
Snelle levering
goed en goedkoper dan de rest .
snelle levering keurig volgens afpraak
volgende keer weer een hele goede keus
duidelijke website, handig en snel
prijs-prestatie is dik in orde; grote keuze in producten, snelle afhandeling en snelle levering aan huis
Goede webwinkel
Prima ervaring. Vaatwasser bleek tijdens installatie niet te passen, ondanks dat deze uit de verpakking was kon hij gewoon geruild worden. Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon en een nette klantvriendelijke service. Ook is er zeer fijn meegedacht over een oplossing. Verder wordt er altijd via afspraak gereageerd via telefoon of de mail.
Top winkel
Super snelle reactie. Goede ondersteuningen hulp bij de verkoop afdeling. Snelle reactie op vragen en uitgebreide uitleg over producten.
Snelle reacties en top medewerkers
Na lang uitzoeken hebben we na aantal keer email maar ook telefonisch contact via 123apparatuur een zeer scherpe offerte ontvangen voor de apparatuur in onze nieuwe keuken. Ook nadat een andere, niet nader te noemen, aanbieder toch nog iets scherper geprijsd was, heeft 123apparatuur laten zien dat ze ons toch erg graag als klant wilden hebben. De spullen worden binnenkort geleverd. Top!
Koop inbouwkoelkast
Je kunt snel een keuze maken uit een overzichtig aanbod van vele merken. De gegevens zijn makkelijk te herleiden om tot een vergelijk te komen .
Bovendien was dit van alle online winkels de goedkoopste.
Absoluut een geweldig bedrijf met uitstekende service
Gisteren avond een inductie inbouw kookplaat besteld en vanmorgen om 7:30 stond de chauffeur al aan de deur.
Voordat hij kwam kreeg ik al en sms van hem dat hij onderweg was.
Samen de kookplaat uitgepakt om te kijken of de glasplaat goed was 👍
Toen ik hem in wilde bouwen kwam ik erachter dat er een schroefje oid los in de plaat lag en dus rammelde.
Ik heb met de klantenservice gebeld en die boden me gelijk aan om de volgende dag de plaat om te ruilen voor een nieuwe.
Nu woon ik niet zo ver van Tiel vandaan waar ze het magazijn hebben, dus heb ik gevraagd of ik hem daar vandaag al om mocht ruilen wat geen probleem was.
Al met al heb ik nu een goede kookplaat.
Bedankt voor het mee denken en de goede service, wij blijven klant 👍👍
Goed eerlijk advies
Gewoon een praktisch advies voor een vaatwasser op basis prijs en kwaliteit. Diverse voorstellen zodat een keuze gemaakt kan worden. Goed is goed maar kan altijd een klasse hoger maar dat is een prijskeuze
Geweldige prijs, helde communicatie en snelle bezorgservice
We zijn zeer tevreden met de 123apparatuur.nl. Ze hebben een overzichtelijke website met veel goed geprijsde producten. Na onze bestelling werd er meteen contact opgenomen door een vriendelijke medewerker van de klantenservice over de bezorging. De dag van bezorging een SMS met een preciezere tijdsindicatie en een half uur vantevoren belde de chauffeur. Perfect!
Geweldige service en tomeloos geduld, top!
* uitermate geduldig aan de telefoon en per mail bij opvragen verschillende offertes, niets is te veel, snelle reactie!
* erg vriendelijk te woord gestaan
* snel
* scherpe prijzen!