123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Thobias01-01-2019
Na lang zoeken en afwegen toch bij een Bosch koelkast aanbeland. Dan begint het vergelijken. Soms zat er wel 80 euro verschil tussen de verschillende webshops. In eerste instantie daarom gedacht even wachten. Vandaag dacht ik hem te gaan bestellen, sprong 123apperatuur als goedkoopste uit de bus. Dit scheelde ruim 100euro met de grote concurrent!! Dat is toch serieus geld.. Levering kan ik nog niets over roepen maar ik ga ervanuit dat dit ook gewoon goedkomt. Klasse!
Tanja01-01-2019
Op zoek gegaan naar een inductieplaat en op deze site terecht gekomen. Website ziet er duidelijk uit, makkelijk te bestellen. Ook nog telefonisch contact gehad ,vriendelijk te woord gestaan. De levering was perfect een mail wanneer ze kwamen en een sms. Het zou tussen 7.00-10.00 uur geleverd worden en 7.30 uur was de bezorger er. Ook werd de doos geopend om te kijken of de plaat heel was. Vriendelijk bezorger . Al met al een fijne site voor herhaling vatbaar om wederom iets te bestellen
r van Os01-01-2019
Omdat je van verschillende merken de juiste inbouw apparatuur kan vinden. En dan ook nog eens voor de juiste prijs

Anne van Manen31-12-2018
Goede service en advies. Adavies gekregen om zelf op internet te kijken en de vaatwasser zelf te bestellen.
Fred31-12-2018
Prettige Website en duidelijk! Na telefonisch nog vragen gesteld te hebben over het product en prijs via xxx (medewerker) fornuis besteld. Dit verliep allemaal erg soepel.
Rob31-12-2018
Een erg overzichtelijke website met Duidelijke omschrijvingen. Ruime keuze uit apparatuur en snelle levering Een aanrader
bigi31-12-2018
Het is een prima winkel! Ik zou weer bij 123apparatuur bestellen. Snelle levering en de bezorging was ook perfect. Vriendelijke mensen die je verder helpen.
Stefan31-12-2018
Uitstekende service. Goed advies gekregen van Luca voor de keuze van keukenapparatuur
Hans Verweij30-12-2018
Scherpe prijzen Goede voorlichting Goed telefonisch contact Goede merken apparaten
J.A.M. Dieleman30-12-2018
Een groot aanbod in keukenapparatuur tegen zeer scherpe prijzen en een vriendelijke en attente benadering door de verkoper.
Esschendal30-12-2018
Ik heb deze shop bewust uitgekozen omdat we eerder eens een bestelling hebben gedaan voor mijn ouders. De service is meer dan uitstekend en komen hun afspraken na.
Gerard30-12-2018
Ja, ik beveel de shop aan. Nadat wij besloten hadden om een inventum VK 16010 zwt. inductieplaats aan te kopen ben ik op internet gaan zoeken waar je die overal kunt kopen. Ik kwam al snel uit bij de shop van 123 keukens. Vanwege de scherpe prijs en eenmaal op de site zagen wij gelijk dat die zeer overzichtelijk was en de verwijzing naar de leveringsrubriek en de betalingsmogelijkheden waren super vooral de betalingsmogelijkheden zijn top. Vrijdagavond konden we de bestelling voor 11.59 uur was geplaatst dan werd het product bezorgd. Zo gezegd zo gedaan om 11.15 uur bestelling geplaatst en de volgende dag om 10.00 uur bezorgd. Zo snel hebben ze nog nooit bij ons iets afgeleverd. Helemaal geweldig! Mijn vrouw is niet zo via internet iets kopen maar moest erkennen zoals het bij 123 keukens gaat dat chapo was.
MuTe29-12-2018
Beste prijs voor de HK874400FB inductie kookplaat. Betalen bij levering. Helemaal top!
Melissa29-12-2018
Hele snelle levering. Behulpzaam professioneel personeel. Ik ben goed geholpen en en blij met onze aankoop van de oven bij 123 apparatuur.
A.A. Blom29-12-2018
Ruime productkeuzemogelijkheden tegen concurrerende prijzen en snelle levering.
Klaver29-12-2018
Werkelijk uitstekende ervaring met 123Keukenapparatuur. Bestellingen opnemen en dozen verzenden is niet zo'n kunst. Wel is het een kunst om de zaak goed op te lossen als iets mis (dreigt) te gaan. Bij mij werd door een menselijke fout in eerste instantie de verkeerde vaatwasser bezorgd, die met één cijfertje in de typeaanduiding afweek van de bestelde. Bij het constateren van het verschil direct gebeld met 123Keukenapparatuur. Zij hebben gezorgd dat de chauffeur onmiddellijk terugkwam en het geleverde apparaat omruilde voor het bestelde. Een normale menselijke fout die iedereen kan overkomen, werd op deze wijze meteen en perfect hersteld. Daarin lijkt 123Keukenapparatuur zich te onderscheiden van andere bedrijven, waar fouten niet altijd even soepel worden opgelost. Daar komt nog bij dat zij een betrouwbare indruk maken voor wat betreft de voorraadindicatie op de website. Dezelfde vaatwasser had ik aanvankelijk besteld bij een ander bedrijf. Ondanks de melding 'op voorraad' bleek deze daar níét op voorraad te zijn en werd na betaling zonder enig contact met mij vervangen door een ander type. Die bestelling heb ik natuurlijk direct geannuleerd. 123Keukenapparatuur verzekerde mij dat 'op voorraad' bij hen ook werkelijk in huis hebben betekend. Na zo'n positieve ervaring ben ik zonder meer geneigd dit te geloven. Volgende keer zal ik zeker aan 123Keukenapparatuur denken als ik weer iets voor de keuken nodig heb.
Von29-12-2018
Aardige werknemers aan de telefoon, ze denken echt met je mee, wat ik erg belangrijk vind!
Ab29-12-2018
Geweldige en snelle service! Vaatwasser kapot, in de middag besteld en dezelfde middag werd ik gebeld wanneer de vaatwasser geleverd kon worden . Volgende ochtend werd ik netjes door de chauffeur gebeld en die nam het oude apparaat mee . Zeer correct en vlot allemaal, aanrader dus.
Marjan29-12-2018
Snel, betrouwbaar en servicegericht. Binnen 24 uur een nieuwe vaatwasser geleverd.
Petal29-12-2018
Een van de weinigen die hadden wat wij zochten! Een nieuw glasplaatje voor achter de kookplaat.
Pp29-12-2018
Goed contact! Reageren snel terug en prijzen zeer scherp! Tot nu toe super tevreden.
Wiel van Rijn29-12-2018
Prettige manier van afspraken maken en nakomen. De prijs-kwaliteit verhouding is goed.
mick28-12-2018
zeer klantvriendelijk. scherpe prijs. denkt mee en geeft prima advise. aanrader!
Mw.C.Bernhard28-12-2018
Eerst ben ik op internet gaan vergelijken. Kwam uit bij 123apparatuur waarvan de winkel in Veenendaal is gevestigd. Voor mij prima bereikbaar. In de winkel vriendelijk ontvangen en deskundig advies gekregen. Dus overgegaan tot digitale aankoop. Nu wachten op de bestelling. I.v.m. oudejaars-drukte duurt dit iets langer wat voor mij geen enkel bezwaar is.
Peter28-12-2018
Duidelijke side, scherpe prijzen en een zeer snelle reactie op vragen. Precies wat je van een webshop verwacht