123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Bas Priem11-01-2019
Alles goed en overzichtelijk op de site te vinden,daardoor gemakkelijk om een bestelling te plaatsen.Na het plaatsen van de bestelling keurig op de hoogte gehouden van de voortgang wat betreft betaling en levering!
Natasja11-01-2019
Heldere bestelopties, ruime keuze en scherpe prijzen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling. Nette afleverservice. Vooraf wordt er gebeld dat de bestelling onderweg is.
Danny W10-01-2019
Goede service, snelle levering, zorgvuldig met de klant. wordt netjes op de hoogte gebracht zowel telefonisch als email.

K vd Elst -Meijer10-01-2019
Al snel kwam ik op de site 1.2.3 keuken apparatuur. Met duidelijke uitleg van de apparaten .. bestelling geplaatst ,fijn duidelijk wat je kunt verwachten kwa mail,sms en telefoon .. en correcte bezorging !! Helemaal top !!
Thea09-01-2019
De service zowel via de telefoon als de chauffeur is grandioos. De snelle levering is geweldig en ik vind het erg tof dat jullie de oude apparatuur gelijk weer meenemen.
Onno09-01-2019
Quooker reservoir besteld, voor de beste prijs die ik kon vinden! En natuurlijk snel geleverd.... (je wil er niet een week op wachten).
eric08-01-2019
prima, goedkoop en houden zich aan de afspraak korte levertijd MOOIE MERKEN!!!!!!!!!
Ben08-01-2019
Makkelijk te vinden. Goede telefonische ondersteuning bij je vraag. Vriendelijke man aan de telefoon.
Peter08-01-2019
De reactie van deze winkel op een aanvraag voor een offerte is snel en zeer correct. Ook telefonisch wordt je als klant serieus en correct behandeld. Zeer prettig klantvriendelijke behandeling.
Nadine Piro08-01-2019
Laagste prijs voor de meeste toestellen. De website is heel gemakkelijk om je toestel te vinden. Je kan altijd bellen voor informatie en dat tot 21 uur, dat is bij andere firma's helemaal niet zo. Ik ben van Belgie, maar verkies Nederland omdat het gemakkelijker is om te bestellen, de mensen zijn er heel vriendelijk.
A. Jansen Meubel & Interieurbouw08-01-2019
Je bestelling wordt altijd keurig optijd geleverd, en volgens een sms en mail krijg je een tijd indicatie 👍🏻
Koen07-01-2019
Goed geholpen, duidelijke offerte, goede prijzen en snelle service. Zou hier zo opnieuw bestellen.
Kock07-01-2019
Duidelijke site. Apparatuur goed te vinden en duidelijke informatie hierover. Tevens mooie prijzen met vlotte bezorging
energie management eijsden07-01-2019
prijzen zeer goed en snelle levering , en veel keuzes, ze kunnen goed con cureren met andere internet aanbieders
Gerie de Ligt07-01-2019
Ik wilde een product digitaal bestellen maar zag prijsverschil tussen kieskeurig en eigen site van 123. Even gebeld, had via keuzemenu zeer vlot een medewerker aan de lijn die mij zonder aarzeling de laagste prijs aanbood. Direct gekocht, wordt morgen al geleverd. Topservice.
Leo van de Goede07-01-2019
Een uitstekende internet site met over het algemeen de laagste prijzen. Prima service en snelle levering. Ook voor eventuele vragen snel en accuraat beantwoord. Prima bedrijf dus!!
Ruben07-01-2019
Scherpe prijs, heldere offerte en meedenkende verkopers bij extra vragen. Ook kan je zelf de leveringsdatum bepalen, wat erg prettig is.
Matty van den Berg07-01-2019
Ik ben prettig geholpen, zowel via de app als aan de telefoon. De reden dat ik voor 123apparatuur heb gekozen is toch de goede beoordeling van anderen.
Irene06-01-2019
Handige site. Ik ben opzoek naar een Gaggenau kookplaat voor een 16 jaar oude keuken. Het is dus even zoeken naar de juiste inbouwmaten maar snel gevonden via deze site. Merk en type apparatuur uitgezocht en offerte aanvraagd. Laten inbouwen is ook mogelijk. Gaat vast goedkomen!
remco van uden06-01-2019
Het is nu de twee de keer dat ik iets bij 123 keuken apratuur bestel. supper surfis ! Ik Hat een vaatwasser besteld die niet meer leverbaar was ze hebben het super op gelost en een vergelijkbare in over leg uit ge zocht met me. super ge daan ! Ik zou zo weer wat bestellen als ik iets nodig heb.
Daniel06-01-2019
In de winkel zeer prettig geholpen en goed geadviseerd. Hebben een keukenblad en cooker gekocht en beide was het advies eerlijk en met goede onderbouwing. Goed meegedacht en ook goedkopere alternatieven aangeraden.
Meijer06-01-2019
123 apparatuur heeft ons al twee keer goed en snel geholpen aan goede Nederlandse apparaten. Erg blij met de nette service.
Ronnie05-01-2019
Beste spullen voor de beste prijs, snel, duidelijk, gratis bezorging, doos samen gecontroleerd
JKW05-01-2019
We kenden 123apparatuur niet, maar kwamen bij het zoeken naar een koelkast toevallig op hun website. Toen de koelkast niet voorradig bleek, kwamen ze met een alternatief wat wel meteen leverbaar was en daarbij konden ze hem voor dezelfde prijs leveren. Wat super meegedacht. Inmiddels is de koelkast, 12 uur later, al geleverd! Goede prijs en top service, wat wil je nog meer! De volgende keer komen we hier zeker terug!
Kevin & Manon05-01-2019
Super makkelijke site, goed vindbaar via Google en niet geheel onbelangrijk. Super goede prijs en betalen bij levering mogelijk! Wij kijken uit naar onze nieuwe vaatwasser!