123Apparatuur.nl
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2
Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
De mensen zijn vriendelijk en ze komen de afspraken na. bellen als het nodig mocht zijn .
Dus een dikke pluim voor dit bedrijf . TOP
Gr Erik Muller
Zeer duidelijke en overzichtelijke site, ook via chat snelle en gedetailleerde informatie.
Prima berichtgeving via mail wanneer iets gebracht gaat worden of onderweg is chapo !!
Ook een grote pluim voor installatie helden welke de machine in onze iets verouderde keuken keurig pas hebben gemaakt, echt hier kan menig zonder overdrijven nog wat van leren !
123apparatuur HEEL ERG BEDANKT voor de service 👍👍👍👍
erg snelle levering volgens afspraak. het apparaat voldoet aan aan de verwachtingen. Vriendelijke levering en retour van oude apparaat. duidelijke communicatie. wij zijn zeer tevreden.
Wij hebben online een offerte opgevraagd voor een vaatwasser. We werden direct de volgende morgen gebeld door een zeer vriendelijke verkoper om de offerte die zij per email hadden verstuurd toe te lichten.
Alles werd zeer snel afgehandeld en binnen 5 dagen (zelfs net voor kerst) was de vaatwasser geplaatst.
Top service! De bestelde inbouw magnetron was er in no time. Door drukte op het werk etc vergeten te reageren op de mail die ze hadden gestuurd om een afspraak te maken voor bezorging. Keurig een SMSje gekregen als friendly reminder! Super dus.
Bezorging ging snel en netjes, ze hebben keurig aan mijn verzoek voldaan om de magnetron in het weekend te bezorgen.
Tevens had ik om de inbouwservice gevraagd. Ook hier weer keurig een mailtje en een belletje van de kant van 123apparatuur.
Wat bleek? De inbouwservice bleek achteraf niet nodig te zijn. Meteen met 123apparatuur gebeld of ik deze service kon annuleren. Werd op een leuke en prettige manier geholpen door Luca (thx man!). En ook hier wederom, keurig een mailtje en een smsje dat de order geannuleerd werd en het geld binnen 5 werkdagen teruggestort.
Nogmaals, top geholpen, blij dat er nog bedrijven zijn waar dit niveau van service nog steeds vanzelfsprekend is!
Prijzen zijn laag maar als je verder zoekt kom je andere die sites die lager zijn. Geef je dat door aan 123 keukenapparatuur dan zakken ze ook. Goed natuurlijk maar ze geven niet de scherpste prijs.
Beste Lezers en 123Apparatuur,
We hebben op Black Friday onze koel-vriescombinatie besteld. na contact te hebben genomen met 123apparatuur via hun chat servies hebben we besloten onze koel-vriescombinatie bij deze winkel te bestellen. Omdat de woningcorporatie in onze Appartement bezig was met de lift hebben we een paar keer de leverdatum moeten verzetten. Vandaag werd ik door de vriendelijke bezorger van 123Apparatuur om 8 uur gebeld dat hij binnen een kwartier voor de deur zou staan. De bezorger heeft ons geholpen om de koelkast veilig binnen te krijgen omdat dit niet van zelfsprekend is als er obstakels in het appartement zijn. Zijn we heel blij met zijn diensten. Deze service is zeker TOP gegaan Bedankt 123Apparatuur en zijn bezorger voor deze perfecte Service.
Met vriendelijke groet,
Familie uit Utrecht
Vaatwasser in weekend (vrijdagavond) besteld, zodat deze na direct het weekend geleverd kon worden. Op zaterdagochtend werd direct telefonisch contact opgenomen dat het bestelde type niet direct leverbaar was. Er werd een alternatief aangeboden welke iets uitgebreider was en welke wel direct na het weekend op maandag geleverd kon worden.
Na bevestiging bleek dat er nog een fout in het afleveradres zat. De mailwisseling die hier op volgde was prettig en werd continu vlot opgevolgd. Uiteindelijk werd vaatwasser ook keurig op maandagochtend afgeleverd.
Al met een zeer prettige ervaring gehad bij deze bestelling, voornamelijk door snelle mailcontact en wijzigingen die doorgevoerd moesten worden.
Ik heb van de winkel een paar keuken apparatuur gekocht van Bosch en ik ben der hartstikke blij mee! Goeie en snelle service.
Wij hadden een paar jaar geleden is onze vorige woning ook een nieuwe combi-magnetron nodig en werden toen zeer goed geholpen en geadviseerd door 123 keukens. Vandaar dat de keus om nu weer voor hun te kiezen niet zo moeilijk was. Na eerst in de winkel om persoonlijk advies in te winnen hebben we na goed inmeten thuis de combi-magnetron via de webshop besteld. Het enigste minpunt van wat ik op de webshop mis is om verschillende modellen snel met elkaar te vergelijken door info die dan naast elkaar staat. nu moet je steeds het gekozen model verlaten en nieuw model selecteren.
Beste service ooit meegemaakt via aankoop internet.
2de Kerstdag besteld ; volgende dag om 10.00 uur !!!!!! geleverd en een half uur vantevoren nog een telefoontje dat ze er zo zouden zijn.
Goede en keurige shop , ik zal hier zeker nog een keer naar toe gaan en dit aanbevelen.
Zeer snel geleverd (vaatwasser) 70 euro goedkoper dan de concurrentheb jullie aanbevolen naar kennis die op dit moment een wasmachine nodig heeft.
Eenvoudige site, makkelijk om dingen te vinden en te bestellen, ook het betalen gaat vrij eenvoudig
Site was al duidelijk, maar om ook het blad uit te zoeken naar de showroom gegaan in Veenendaal. Daar goed geholpen bij het verder uitzoeken van apparatuur.
De mensen bellen terug!
Geef kort en goed advies en mailt direct suggesties.
Erg makkelijk vergeleken en gevonden via kieskeurig.nl. De technische informatie is erg duidelijk, de service is super, zoals de keuze tot laten inbouwen, oude apparaat mee laten nemen, en keuze van betaalopties.
Vriendelijke service, werd gebeld omdat product niet leverbaar was. En na overleg ander merk gekocht.
Goedkoper dan andere webshops, veel keus.
Je kan de afleverdatum kiezen !!!, en ze maken hun belofte waar.
Het vinden van het product was makkelijk op de website en voor de beste prijs. Account aanmaken en afrekenen ging eenvoudig. We hebben het product nog niet ontvangen maar hebben er een vertrouwd gevoel bij.
Onze koelkast had het begeven en dat net voor de Kerstdagen. Ik ben gaan zoeken naar een vervanger (ongebruikelijke maat) en kwam op de site van 123apparatuur.nl. Snel iets gevonden wat mij oké leek maar had daar nog vragen over.
Daarom gebeld met de klantenservice en hier gaven ze het advies een veel goedkopere, gelijkwaardige koelkast aan te schaffen. Dat heb ik gedaan op zaterdag, eind van de middag, en maandag werd de koelkast al geleverd zoals beloofd! Tijdige aankondiging wanneer de koelkast geleverd zou worden en de chauffeur belde 20 minuten van tevoren op dat hij er aan kwam.
Keurig advies, keurige service en prima prijs!!
Heel gebruiksvriendelijk en fijne navigatie binnen de website.
Verder vind ik het fijn dat ik bij levering kan betalen.
Denken met je mee, snelle reactie op mail en telefoon, Super service met het belang van de klant voorop!
Snelle en goede service. Bij mij ging er helaas iets mis bij de levering en maatvoering iets wat kan gebeuren. De oplossing voor het probleem ging echter fantastisch. Geen gezeur en coulance korting voor het ongemak. Super !!
123apparatuur is goedkoop. Dat is mooi. Maar: hoe is de service???
Ik heb een koelkast besteld, en toen een verkeerd afleveradres ingevuld. Lekker slim.
De chauffeur belde me omdat er niemand opendeed! Vreemd.
Nou ja, onverrichterzake weer weg.
Kwam er later pas achter dat adres verkeerd was. Gebeld. Geen probleem, gewoon nieuwe afspraak maken.
Toen die vanochtend dan afgeleverd werd, bleek ik ook nog niet betaald te hebben, wat wel de bedoeling was. Anders moest er aan de deur betaald worden.
Weer gebeld, geen probleem. Ik kon direct met Ideal betalen, en Pim zou de chauffeur gaan bellen. Dit allemaal binnen 5 minuten he!
Alles weer keurig opgelost door de mensen van 123apparatuur.
Je merkt dat hier mensen werken die echt servicegericht zijn. Nergens een probleem van maken, ook niet als ik die zelf heb veroorzaakt. Maar gewoon aan de slag gaan om het voor je op te lossen.
En ook hun chauffeur trouwens, die blijft ook gewoon rustig en keurig, terwijl hij wel voor niks gekomen was.
Ik vind het een top-bedrijf! Kan niet anders dan een 10 geven.