Grote koelkast met handige indeling
Mooie combi ijskast vriesgedeelte is groot genoeg voor een gezin. Een mooie grote groente la, gaat veel in. Flessen rek is zeer handig voor wijn of als je meerdere flessen gekoeld wild hebben. Erg zuinige koelkast. Fijn dat er een deur signaal op zit als de koelkast te lang open blijft staan, vooral handig als je denkt dat de deur niet goed sluit, alleen de tijd hiervan had wat langer gekund, gezien als je iets zoekt in de ijskast, gaat vrij snel het signaal af. Ben zeer te spreken over deze koelkast ook als extra koelkast. Voldoet aan al onze eisen en de site van Liebherr heeft veel informatie over hun systemen die ze gebruiken voor koelen en vriezen.
Pluspunten
- Voldoende ruimte
- Handige indeling
Minpunten
- Deur signaal gaat snel af
Korlvriescombinatie
Doordachte kwaliteit en goede service van Liebherr heeft mij wederom doen besluiten weer een Liebherr koelkast aan te schaffen.
Pluspunten
- Stille koeljast
- Energiezuinig
Zeer functioneel ingericht
Veel volume, ook erg functioneel ingericht, no frost is ook een hele mooie optie, daarbij 7 jaar garantie, wij hebben hoge verwachting van de kwaliteit, , daar betalen wij ook wel voor, maar wij hopen er vele jaren plezier van te hebben..
Pluspunten
- Volume
- Kwaliteit
Minpunten
- Geen
- Geen
fijne koel/vrieskast met goede indeling
na heel veel problemen met een kast van de concurrent is dit een verademing deze kast is vrijwel geluidloos en heeft een goede temperatuur beheersing
Pluspunten
- zeer stil
- goede temperatuurregeling
Minpunten
- nog niet gevonden
- niet gevonden
Koel-vries combinatie
Heb deze koel-vries combinatie nog maar kort in gebruik en kan over duurzaamheid nog geen oordeel geven. Het apparaat is fluisterstil en doet wat het moet doen. Koel en vries gedeelte temperatuur apart instelbaar. Laag energieverbruik. Onafhankelijke aan- en uitschakelaar voor koel- en diepvriesgedeelte was voor mij een must.
Pluspunten
- Zeer ruime diepvriesladen
- handgrepen over de gehele hoogte van de deur
- hoge kwaliteit afwerking
- goede indeel mogelijkheden
- ruime, grote groentelade
Minpunten
- tot nu toe geen