Inventum PW708ZW - Reviews

Best Reviewed sep 2018 Inventum PW708ZW
Best Reviewed - september 2018
Specificaties
Maximaal weegvermogen
180 kg
Gewichtsaanduiding per
100 gram
Model
vierkant

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum PW708ZW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marion 13-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie vorm, prachtig blauw licht, stabiele opstap,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW708ZW

Algemene score

9,0
de weegschaal heeft veel mogelijkheden.BMI,vet,vocht, spiermassaBMR.botmassa mooie vorm en goede prijs kwaliteit verhouding.
ik was toe om met mijn neus op de te dikke feiten te worden gedrukt, bedankt!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bep van Dam 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima weegschaal doet wat hij moet doen "WEGEN"!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW708ZW

Algemene score

9,0
Ik had een nieuwe weegschaal nodig en ben voor deze gegaan omdat hij weegt en hij ziet er ook nog goed uit. En zeker niet onbelangrijk de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jans 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, goed leesbaar display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW708ZW

Algemene score

10,0
Goed ingepakt en zonder onnodige verpakkingen zoals piepschuim. Heeft mooi design en display is goed leesbaar. Geef de waarden netjes aan en deze verschillen niet zoveel als van de professionele uit de sportschool. Zeer tevreden

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goed afleesbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke te lezen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW708ZW

Algemene score

7,0
Mooi duidelijk en licht gewicht weegschaal. Makkelijk in gebruik en ziet er ook nog mooi uit.
Fijn dat de weegschaal ook in onsjes het gewicht weer geeft . Gewicht geeft hij duidelijk en groot en verlicht aan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

wilco 20-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Geschreven voor: Inventum PW708ZW

Algemene score

9,0
mooie design en makkelijk instelbaar voor meerdere personen en door 100 gram aanduiding ook handig om van dieren het gewicht te bepalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 22-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi maar bagger

Geschreven voor: Inventum PW708ZW

Algemene score

3,0
Product geeft alleen maar Err2 meldingen. Meet alleen het gewicht maar verder niets meer. Ondanks het gebruik door meerdere personen. Beetje jammer dat je een weegschaal voor de opties koopt die niet werken.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Kwaliteit
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Slecht
Inventum 24-12-2018

Beste Dennis, de rvs strips aan de linker- en rechterzijkant meten de waarden van je vet-, vocht-, botmassa- en spiermassapercentage. Wanneer je in het midden van de weegschaal staat meet hij alleen je gewicht, maar als je je voeten plaatst op de rvs strips dan kan de weegschaal alle waarden meten. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd bellen met de service afdeling van Inventum: 0800-4583688.

Reageer

Celina Vellinga 29-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weegschaal in stijl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW708ZW

Algemene score

8,0
Onze eerdere weegschaal werkte nog naar behoren, maar we wilden graag een weegschaal die meer opties had. Daar voldoet deze weegschaal absoluut aan: hij onthoudt zijn gebruikers, BMI kan worden weergeven en daarnaast is hij ook nog eens heel stijlvol om te zien. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Plouwie 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

personenweegschaal van SUPERkwaliteit en dikke 10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW708ZW

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat mooie vormgeving duidelijke display en zeer eenvoudige bediening. Een echte aanrader. Heb mijn 2 schoonzusters er direct eentje cadeau gegeven.

Pluspunten

  • duidelijk display
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • GEEN
  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cjl van der kolk 14-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm over zichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW708ZW

Algemene score

8,0
ziet er goed uit mooi digitaal groot scherm wou altijd een mooie weegschaal hebben en bij de Vomar hadden ze hem de waarde 20 euro.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Linda 06-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Personenweegschaal pw708zw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW708ZW

Algemene score

10,0
Heel goed meet alles echt blij er mee
Het is tot 180 kilo
Maar vind het fijn dat ik hem in huis heb gehad

Pluspunten

  • Goed
  • Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam.ijzerman 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

personenweegschaal PW708ZW

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW708ZW

Algemene score

9,0
na uitleg door de winkelier vonden wij deze de beste , maar ook de mooiste van alle andere te koop zijnde personenweegschalen in de winkel.
dus een weegschaal nodig , ga naar de winkel en laat u overtuigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nathalie07 10-10-2017
  • Product paar weken in bezit

De handleiding is handig bij het wegen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW708ZW

Algemene score

7,0
Ik vind de weegschaal erg mooi en handig dat je veel kunt aflezen. (BMI, vetpercentage, botpercentage etc) Alleen vind ik het erg onhandig dat ik dit niet rustig kan terug lezen, waardoor ik er voor mijn gevoel niet veel aan heb. Ik ben nu nog steeds met de handleiding erbij aan het kijken wat de cijfers precies betekenen. Dat vind ik minder aan deze weegschaal.

Pluspunten

  • Voor gewoon wegen makkelijk in gebruik.

Minpunten

  • Je kunt niet teruglezen wat je BMI ect is

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer