De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Daily Collection HD9350/90 Waterkoker - 1.7L - RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Na aankoop van deze waterkoker dacht ik hier een goede koop aan te hebben gedaan. Echter in de praktijk bleek dit toch heel anders. Hieronder een viertal minpunten:
- Tijdens het vullen van de waterkoker is niet te zien hoeveel water er in de koker zit. Je hand zit dan namelijk voor het watervulvenster.
- De waterkoker maakt een hels kabaal tijdens het tot kook brengen van het water.
- Na afkoeling ontstaat er condenswater tegen de onderkant van de deksel. Als je die daarna openmaakt druipt dit condenswater langs de buitenkant via het handvat naar beneden.
- Na 1,5 jaar de waterkoker 1x per dag te hebben gebruikt begon deze te lekken. Het water komt ergens bij de bevestiging van het handvat vandaan.
Jammer, moet ik toch weer op zoek naar een nieuwe waterkoker. Deze Philips HD9350 zal het dan zéker niet meer worden!
DuurzaamheidSlecht
GebruiksgemakOnvoldoende
VormgevingOnvoldoende
Pluspunten
Misschien de prijs?
Minpunten
Zéker de kwaliteit!
De positie van het vulvenster. Hier is dus duidelijk niet over nagedacht!
Fraai design, kookt water prima.
Een grote ontwerpfout vind ik het venster waar je uit kan lezen hoeveel water er in zit. Pas bij een halve liter zie je hoeveel er in zit.
Voor 1 kopje soep heb ik of te weinig water of te veel.