Russell Hobbs Colours Plus - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 53 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eindelijk een leuke waterkoker in huis. 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke kleur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk hebben we een leuke goede waterkoker voor een hele gunstige prijs.
Met 2400 Watt is het water in no-time aan de kook...

Pluspunten

  • Automatische afslag
  • Leuke kleur
  • Degelijke behuizing

Minpunten

  • Buitenzijde wordt erg warm.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pluisje 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker design russellhobbs

Algemene score

9,0
Prima in orde!
Mooie vormgeving en gebruiksvriendelijk.
Russellhobbs producten zijn mooi en degelijk.
Kortom prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

D. 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, beetje lawaaig.

Algemene score

8,0
Mooi uiterlijk, grote inhoud. Echter na nog geen maand stopt de koker niet automatisch wanneer het water borrelt. Zelfs niet na 2 minuten. Jammer. Schenktuit is prettig in gebruik. Deksel niet zo heel handig om te openen. Een kliksysteem is handiger. Vooral als in de ene hand de koker vasthoudt en met de ander de kraan opent. En als je dan vergeten bent het deksel te openen is dit niet zo handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Russell Hobbs 26-04-2018

Beste D. , Wat jammer om te horen dat de waterkoker na zo'n korte tijd al niet meer stopt met koken bij 100 graden. Heeft u al wel gekeken of de deksel goed sluit? Dat kan namelijk de reden zijn dat de waterkoker niet afslaat. Bij Russell Hobbs bieden we een garantie van 2 jaar, dus ik raad aan om even met ons Service team contact op te nemen voor dit probleem. U kunt mailen naar service@eu.russellhobbs.com . Zij zullen het verder met u opnemen. Ik heb vertrouwen in een goede oplossing en dat u nog lang veel plezier kan hebben van onze waterkoker. Een fijne dag gewenst! mvg, Team Russell Hobbs

Reageer

M 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker RH grey

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Leuke kleur, snel water koken en goed formaat! Meteen uitgetest en het water is binnen 1 a 2 minuten klaar. Door de kleur is deze waterkoker ook hip in de keuken.

Pluspunten

  • Kleuren
  • Snelheid koken
  • Inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, de 30 seconden functie lijkt een beetje overdreven maar zeker snel. Er past heerlijk veel in.
Open maken voor hervullen nadat hij heeft gekookt kan lastig zijn omdat de deksel warm word

Pluspunten

  • snel
  • mooi

Minpunten

  • geen 30 seconden
  • warme deksel bij open maken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ismail 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zelala

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind dit product echt mooie en duurzaam.het werkt echt goed en perfect .soms voor een kop thee ik weet exact hoeveel water moet ik bij doen ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonny 21-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat het een grote waterkoker is met een hoog vermogen. De water is snel heet en de kleur rood match goed met het koffieapparaat uit de zelfde lijn. Tot nu toe zeer tevreden en wil niets anders

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Wordt snel heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Is niet alleen en heel mooi toestel maar ook een superdegelijk!! Werkt snel en past in elke keuken.. onmisbaar zou ik zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naty 20-04-2018
  • Product gekocht

Good

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
The product is working verry good. The water is boilling verry fast and I like it because is nice and red!

Review criteria:

Goed

Reageer

Kaatje 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super mooi design en geeft snel kokend water, ook voor een kleine hoeveelheid.
Jammer dat hij warm wordt aan de buitenkant.

Pluspunten

  • Design
  • Inhoud

Minpunten

  • Buitenkant wordt warm.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Russell Hobbs 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een mooie combi samen met de toaster.

Algemene score

7,0
Ik zocht een waterkoker en toaster. En ik vond deze wel een mooie uitstraling hebben. Het is een degelijk waterkoker.

Pluspunten

  • Mooie combi met de toaster

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Charl 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Well designed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
This is a very beautiful kettle. It works very well. It boils water effortlessly and is able to operate with just one cup of water.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs Gijs 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie waterkoker die precies doet wat ik wil.
Het enige probleem is dat de waterkoker warm wordt.
Verder zet hij goede kopjes thee en is mijn theewater nooit zo snel warm geweest.

Pluspunten

  • Mooi
  • Handig klein kopje zetten

Minpunten

  • Warm van de buitenkant

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

diny 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

is een mooie waterkoker, mooi van vorm

Algemene score

8,0
ik heb dit product gekocht om de vormgeving. kwaliteit prijs verhouding is goed. ik heb ook deze kleur gekozen omdat het goed bij onze keuken past.

Pluspunten

  • mooie vorm
  • water is vlug gekookt

Minpunten

  • waterkoker zelf wordt warm/heet aan de buitenkant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

john6872 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker waar een waterkoker voor bedoeld is

Algemene score

9,0
We hadden hiervoor ook een Russell Hobbs waterkoker en hebben daarom opnieuw voor dit merk gekozen. De waterkokers zijn prachtig om te zien, eenvoudig in gebruik en doen wat ze beloven.

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie waterkoker, die ook nog eens heel snel werkt. Niet duur voor een 2400 watt-waterkoker met zo'n mooi design!

Pluspunten

  • snel
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima waterkoker. Werkt naar behoren. Heeft een maatindicator aan de binnenzijde. Kookt ook lekker snel.

Pluspunten

  • Maatvoering aan binnenzijde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pegpet 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design voor bloot te staan in de keuken. Zeer handig in gebruik en snelle opwarming. Ideaal dat de koker los kan genomen worden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snelle opwarming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Josée R. 11-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige waterkoker!

Algemene score

9,0
Oude waterkoker was aan vervanging toe en ik ben dolblij met deze waterkoker in een prachtige kleur rood. Het water is snel warm en de waterkoker is gemakkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anonieme klant 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi en stijlvolle retro waterkoker. Het werkt zeer gemakkelijk en staat mooi in je keuken. Hij hoeft niet zoveel schoon gemaakt te worden. Enigste minpuntje is dat hij wel luid lawaai maakt maar dat is maar 2 minuten. Ik raad dit product zeker aan!!

Pluspunten

  • Mooi
  • Functionerend

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews