Russell Hobbs Colours Plus crème - Reviews

Best Reviewed apr 2018 Russell Hobbs Colours Plus crème
Best Reviewed - april 2018
Specificaties
Vermogen
2400 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Materiaal behuizing
rvs
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 130 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HENK 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi om te zien en past goed in de keuken inrichting wat model en uitstraling betreft, oude waterkoker was stuk en dit is een prachtige vervanger

Pluspunten

  • PRACHTIG OM TE ZIEN
  • WORDT SNEL WARM

Minpunten

  • DEKSEL SLUITING
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, de 30 seconden functie lijkt een beetje overdreven maar zeker snel. Er past heerlijk veel in.
Open maken voor hervullen nadat hij heeft gekookt kan lastig zijn omdat de deksel warm word

Pluspunten

  • snel
  • mooi

Minpunten

  • geen 30 seconden
  • warme deksel bij open maken
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, rvs, zwart

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Eindelijk een leuke waterkoker in huis. 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke kleur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk hebben we een leuke goede waterkoker voor een hele gunstige prijs.
Met 2400 Watt is het water in no-time aan de kook...

Pluspunten

  • Automatische afslag
  • Leuke kleur
  • Degelijke behuizing

Minpunten

  • Buitenzijde wordt erg warm.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus blauw

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann 20-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie goedwerkende waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
Handig dat je per kopje kan afmeten. 1 kopje is snel gezet. Waterkoker maakt weinig geluid. Tot nu toe heel fijn in gebruik en staat ook nog eens mooi.

Pluspunten

  • snelheid
  • weinig geluid

Minpunten

  • nog geen minpunten ontdekt
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

elektrische waterkoker Russell Hobbs

Algemene score

9,0
mooi ontwerp, lekker kleurtje ipv. zwart of wit. goede kwaliteit prijs verhouding en extra 10 euro cash back.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, rvs, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 18-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi rood, is niet lelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze waterkoker gekocht bij BCC. Ik gebruik hem nu al weer bijna 2 weken en bevalt prima. is snel op temperatuur. Zoals gezegd, Mooi rood is niet lelijk.

Pluspunten

  • Mooi rood is niet lelijk
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, rvs, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KvdMunt 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bezweken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als zuinige Hollanders doe je je spullen pas weg als ze het hebben begeven of je brengt ze naar de kringloopwinkel als ze nog in een fatsoenlijke, bruikbare staat zijn. En dan kan je met een milieubewust hart de Russell Hobbs-produkten aanschaffen, waar je al zolang omheen hebt gedraaid. Prima werkend en prachtig om te zien. Na de koop van de broodrooster en de waterkoker gaan we op voor de koffiezetter met liefst de keuze tussen glazen en een metalen kan.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, rvs, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie K. te Den Haag 14-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi en deghelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben er zelf al een en bevalt prima. Dus een tweede gekocht en als cadeau gegeven aan kleindochter die zelfstandig gaat wonen. Het product is mooi, veilig en warmt snel op. Topproduct!
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus blauw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij ziet er mooi uit en warmt snel op. Inhoud is 1.7 L. Samen met de broodrooster van Russell Hobbs staat het mooi op het aanrecht!

Pluspunten

  • Mooi design
  • warmt snel op
  • water makkelijk te vullen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

sassefratzz 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel

Algemene score

8,0
Fijne waterkoker. Je kan precies water koken voor 1 of 2 koppen. Scheelt weer tijd. Wat ik wel jammer vind is dat het klepje bovenop niet helemaal open kan. Je moet dan echt aan de buitenkant van de waterkoker kijken hoeveel water erin gaat.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooie kleur
  • 1,2 of 3 kopen wordt binnenin aangegeven

Minpunten

  • Klep kan niet helemaal open
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, rvs, zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden klant 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Handige, niet te zware, qua leeg gewicht, waterkoker.
Prettig in gebruik door handige vulopening. verwarmd snel en goed.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, rvs, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prachtige vorm, grote inhoud en de kleine hoeveelheden zijn binnenin aangegeven. Dat is dan ook erg vlot klaar. Wij hebben de cream kleur gekozen: erg mooi! De aanwezige droogkookbeveiliging was voor ons doorslaggevend: onze vorige waterkoker is helaas overleden toen hij per ongeluk zonder inhoud aan is gezet.
Wel erg onhandig dat het venster voor het aflezen van de hoeveelheid water onder het handvat valt: hoe moet je dat nu aflezen als je hem onder de kraan houdt?! Maar des al niet te min ben ik tevreden met deze aanwinst in de keuken!

Pluspunten

  • aanduiding 1, 2, 3 kopjes binnenin
  • vlot klaar

Minpunten

  • aflezen hoeveelheid onpraktische plaats
  • best veel kabaal
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabrina 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er heel mooi uit, nog maar pas in gebruik maar is redelijk stil voor een waterkoker en kookt snel. Dus so far niets op aan te merken, een hele goede koop.

Pluspunten

  • Mooie kleur, goede behuizing
  • Snel

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus blauw

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ineke 09-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving. Veel stiller dan onze vorige waterkoker. Kookt het water snel. Ik ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Kookt het water snel
  • Weinig lawaai

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, rvs, zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gina 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle waterkoker die niet misstaat op je aanrecht.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Staat stijlvol op mijn aanrecht, goede inhoud 1,7 liter, water kookt snel, in de waterkoker zitten rode markeringen ( steken uit dus duidelijk zichtbaar aan de binnenkant bij het vullen) voor 1,2 of 3 kopjes, handig.

Pluspunten

  • Markeringen binnen in de pot.
  • De vormgeving

Minpunten

  • Wordt heet aan de buitenkant
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, rvs, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze waterkoker heeft een mooie kleur. Hij is robuust. Water is erg snel gekookt. Ook snelle levering door BCC via Bol.com

Pluspunten

  • Mooie kleur
  • Snel klaar
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, rvs, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede waterkoker!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi degelijk apparaat! Leuke kleur en werkt goed. Daarnaast verwarmt de thee goed en stopt hij wanneer het apparaat klaar is.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kiki 06-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en erg stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De waterkoker heeft een mooi uiterlijk en staat goed in onze keuken. Dat is iets wat ik toch wel erg belangrijk vind.
Verder is hij stil tijdens het koken wat ik bij mijn vorige waterkoker niet had. Wanneer je in de waterkoker kijkt kun je precies de kopjes afmeten.

Enige nadeel. Hij duurt wat langer met koken dan dat ik gewend ben.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Den ouwen 04-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij raden dit product zeker aan omwille van het mooie design, gemakkelijke bediening, goede prijs en kwaliteitsverhouding. Het pas in alle soorten keukens.

Pluspunten

  • Design
  • Werking

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, rvs, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie gekleurde waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze waterkoker heeft een Mooie vormgeving, extra leuk dat het in mooie kleuren te koop is!
Hij kookt snel en er kan veel water in!

Pluspunten

  • Kookt snel

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus blauw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews