Inventum HW617B zwart - Reviews

  • Best Reviewed 3 keer jul 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HW617B zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin de Deugd 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk gevonden, de perfecte waterkoker.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

10,0
De oer-Hollandse waterkoker van Inventum is zuinig in gebruik doordat deze snel een volle ketel -1.7 liter- water -nagenoeg geruisloos- kookt. Door de waterniveau-indicator kun je het electriciteitgebruik nog beter in de gaten houden. Door de antikalk filter blijft je water schoon en het apparaat is met name geschikt voor linkshandigen. Prachtige simpele en stijlvolle vormgeving en geen lekkende schenktuit! Ideaal.

Pluspunten

  • geen lekkende schenktuit
  • geschikt voor linkshandig gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty 14-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

10,0
waterkoker heeft mooi uiterlijk, is makkelijk te vullen, goed af te lezen en eenvoudig te bedienen.
Staar erg stevig op het aanrecht. Aanwinst voor mijn keuken!!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • prachtige vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martens 08-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

10,0
oke mooie voorgeving mooie goed werkende water koker van 1.7 liter

top product

Pluspunten

  • vorgeving
  • mooie procut

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**e@h**l.nl 20-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig om zo thee te mogen zetten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

8,0
hij is super geweldig deze waterkoker een aanwinst in mijn nieuwe keuken.
makkelijk in onderhoud hopelijk kan ik de nog lang plezier van hebben .
vriendelijke groet .......

Pluspunten

  • leuke deksel
  • makkelijk uitschenkbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose koorn 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

10,0
Mooie uitstraling schenkt zonder te lekken vrij stil prijs kwaliteit verhouding prima super blij mee

Pluspunten

  • Schenkt zonder te lekken
  • Snel klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin v W. 09-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

9,0
Voldoet een al mijn wensen!
Geeft een WOW effect op aanrecht!
Goede recensies!
Design, prijs/ kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Prijs/ kwaliteit verhouding
  • Voldoet aan mijn wensen!

Minpunten

  • Nog geen

Reageer

w**5@g**l.com 07-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij met mijn keuze..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

9,0
tip van mijn dochter.en vrienden en bekenden..
en heb ook consumentenbond geraadpleegd waar ik lid van ben...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**1@g**l.com 04-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

8,0
Een super mooi design waterkoker, gunstige prijs, een ruime inhoud. Een plaatje voor het oog.. Handig dat deze 360 graden draait. Een aanrader dus.

Pluspunten

  • 360 graden draaibaar
  • Ruime inhoud
  • Prachtig design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r**s@l**t.nl 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pareltje van een waterkoker in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

10,0
Pareltje van een waterkoker in onze keuken! Mooi design en eenvoudig in gebruik. Gekocht ter vervanging van onze fluitketel (we wilden op gas besparen en alle kleine beetjes helpen). De waterkoker is snel, een pot thee is dan ook zo gezet. Dat was wel even anders met de fluitketel. Kortom superblij met onze aankoop op meerdere gebieden.

Pluspunten

  • Design
  • Eenvoudig gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j**r@h**t.nl 16-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

10,0
Is makkelijk en handig in gebruik maakt niet teveel lawaai en is nog mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**g@g**l.com 10-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

10,0
Mijn oude na 15 jaren lek. Dus zoeken naar een nieuwe waterkoker. Het dessin model beviel me, water kookt snel en een leuke prijs! En staat bijzonder mooi in de keuken.

Pluspunten

  • 2200 att
  • geweldig model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia Hagen-Linschoten 09-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

10,0
Prachtig design met mooi mat zwarte kleur. Snel heet water met een bescheiden geluid bij het koken . Handig dat de waterkoker kan draaien op het voetstuk. Een aanwinst in de keuken waar we heel blij mee zijn.

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Bescheiden kookgeluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Kleuters 09-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs voor Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

9,0
Gekozen om het echte Retro design. Doet pefect waarvoor het gemaakt is.
En Oer Hollands spreekt ook nog eens aan. Gewoon een prima product voor een goede prijs

Pluspunten

  • Vormgeving.
  • Snel warm water
  • Staat mooi in de keuken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**e@h**l.com 06-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan alle verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

9,0
Gekozen vanwegen het design, gekocht vanwege prijs/ kwaliteit, en staat prachtig in de koffienis. Is handzaam, goed vulbaar en makkelijk te schenken.

Pluspunten

  • Goede grip in handvat
  • Makkelijk schenkbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

robw 17-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum HW617B waterkoker zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

8,0
Wij vinden het uiterlijk erg mooi, vandaar deze koop. Achteraf blijkt deze waterkoker stiller te zijn en sneller het water op kook temperatuur te hebben. Ook vinden wij deze koker zeker niet te duur. We zijn er blij mee.

Pluspunten

  • mooi design
  • snel
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adrie 07-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klasse waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

10,0
Gekozen voor deze waterkoker vanwege zijn robuuste uitstraling, water is snel op temperatuur door het 2200 watt vermogen.
Makkelijk in bediening en schoon te houden, een aanwinst in de keuken.

Pluspunten

  • 2200 watt vermogen
  • ruime inhoud
  • moderne robuuste uitstraling

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**8@g**l.com 15-12-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen vanwege het prachtige design, goede prijs-kwaliteitverhouding, een feestje voor in je keuken, lekker genieten op elk moment van de dag.

Reageer

Pi en mo 11-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

8,0
Mooi design, water wordt snel warm. Makkelijk te vullen met water. Hierdoor is ook de eventuele kalkaanslag te dien

Pluspunten

  • Design
  • Inhoud

Minpunten

  • Mat zwart vlekt snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henny 24-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Retro waterkoker

Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een mooi retro ontwerp. Verzorgt een snel en goed heet kopje thee. en voorkomt door de goede schenktuit dat je heet water morst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijering 10-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische waterkoker met grote schenkopening.

Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

9,0
De waterkoker heeft een mooi retro aanblik. Het water is heet en van morsen is door de grote schenkopening geen sprake meer.

Pluspunten

  • Heet water
  • 1.7 liter capaciteit
  • nooit meer morsen

Minpunten

  • neemt wel iets meer ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews