Inventum HW617B zwart - Reviews

Specificaties
Vermogen
2200 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Materiaal behuizing
rvs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HW617B zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Angelina prinse. 19-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

snel opwarming

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving, goede prijs kwaliteit verhouding.
Schenkt erg gemakkelijk. Door de 360 graden draaiing heel makkelijk voor de links en rechts handige.

Pluspunten

  • vormgeving
  • 360 graden draaibaar

Minpunten

  • geen minimum water niveau aanduiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Brigitte Tjarks 04-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtig ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

10,0
Supermooie waterkoker, ruime inhoud en geweldig leuke prijs, wat wil een mens nog meer?!? Vooral het matzwarte uiterlijk is erg mooi.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • goede prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil 09-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

10,0
De nieuwe waterkoker staat prachtig op mijn aanrecht. Echt een aanwinst. Hij werkt ook prima, kan lekker veel water in. Het verwarmingselement is mooi weggewerkt en de schenktuit is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soraya 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet te zwaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

10,0
Mooi mat zwart en genoeg capaciteit (1,7 l) . Kookt snel, kliedert niet met inschenken dankzij de tuit.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Snel
  • Tuit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Famtom 16-04-2019
  • Product gekocht

Mooie grote theepot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

9,0
Echt een grappige, gezellige vintage waterkoker, lekker groot, dus handig bij grote groepen! Water is snel gekookt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.J. 20-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kookt snel

Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

8,0
Goede inventum waterkoker past in deze vorm in elk inventaris, fluiten mag je zelf doen, deze keer een fluitje voor een cent !,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Denis Statia 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Inventum HW617 RVS, zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

10,0
Dit produkt in overleg cadeau gehad van mijn zus. Daarom geef ik als beoordeling een 10. Deze waterkoker is total van RVS (roest vrije staal) gemaakt en laat geen nare pvc bijsmaak achter bij het drinken van een lekkere bak thee en geen kk verwekkend stofresten achter die ongezond zijn voor het menselijk lichaam. RVS waterkokers van het merk Arict verdienen ook een 10 op kwalitatief gebied. Warm aanbevolen voor en ieder die van plan zijn een goed waterkoker te willen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bzek 22-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Herrie

Geschreven voor: Inventum HW617B zwart

Algemene score

4,0
Waterkoker ziet er mooi uit en doet wat ie moet doen. Wel is ie zwaar. Heel vervelend is dat het ding ongelofelijke herrie maakt tijdens het opwarmen. Met een open keuken kun je de tv niet meer horen.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Zwaar
  • Maakt veel lawaai

Review criteria:

Goed

Reageer