Russell Hobbs Retro Waterkoker 21672-70 - Vintage Cream - Crème/RVS - Waterkokers

Russell Hobbs Retro Waterkoker 21672-70 - Vintage Cream - Crème/RVS
Russell Hobbs Retro Waterkoker 21672-70 - Vintage Cream - Crème/RVS
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 56,95 Bekijk alle aanbieders
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro Waterkoker 21672-70 - Vintage Cream - Crème/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Inge20-10-2020
3.0

Na 1,5 jaar al kapot

3.0
Helaas snel kapot. Als ik de reviews mag geloven een terugkerend probleem dat de kan leegloopt. Mooi uiterlijk maar maakt veel lawaai en duurt lang tot het kookt.
Pluspunten
  • Uiterlijk
Minpunten
  • Snel lek
  • Veel lawaai bij koken
  • Koken duurt lang
Katrien18-01-2019

Vintage look, grote en kleine hoeveelheden

Mooie look en veel mogelijkheden. Je kan ook kleine hoeveelheden opwarmen: 1, 2 of 3 kopjes. Een thermometer ontbreekt helaas wel.
EM05-01-2019

Russell Hobbs Retro Vintage cream. TOP!

Een mooie en degelijke waterkoker, leuke retro uitstraling, handige temperatuur indicatie, goede prijs-/kwaliteitverhouding
Guy04-01-2019

Snel op temperatuur

Voor deze prijs een zeer ruime waterkoker die niet alleen snel is maar ook nog de temperatuur aangeeft waardoor je thee op een correcte wijze gezet wordt.
Flip fluitketel03-01-2019

Temperatuur meter blijft steken bij 20 graden, Bij afkoelen

Prachtige retro waterkoker Één minpuntje hij geeft geen signaal als hij klaar is. Dmv een fluitje of pieptoon. Voor de rest prima ding
Pluspunten
  • Degelijk handvat
  • Maat aanduiding aan de binnen kant voor 1 of 2 kop
Minpunten
  • Geen fluit toon als hij klaar is
  • Snoer rolt niet helemaal op in de houder
Dave28-12-2018

Retro Rules!

Ouderwetse kwaliteit weer terug in de keuken van nu! Zeer mooi design, met een knipoog naar de sfeervolle tijden van vroeger. Staat geweldig in een moderne of juist landelijke keuken. Ideaal wanneer je even snel wat me-time nodig hebt, maar gezellig met meerdere mensen is ook zo gedaan. Doordat het deksel volledig afneembaar is, geen onverwijderbare kalkaanslag en dus goed schoon te maken. Tevens een handig reservoir om de juiste hoeveelheid water te bepalen. Zeer leuk om uit te breiden met de overige retro producten!
Pluspunten
  • Handig reservoir aan binnen en buitenzijde
  • Stevige kwaliteit
  • Uitneembaar deksel
Minpunten
  • Snoer aan de korte kant
Mascha28-12-2018

Doet het goed en temperatuur is goed afleesbaar.

Andere waterkoker was nu toch wel een keer aan vervanging toe. Deze waterkoker zag er goed stevig en echt heel mooi uit. En wat ook voordeel is, dat je het temperatuur ervan af kunt lezen en het water ook snel kookt. Nog een voordeel is de hoeveel kopjes (1, 2 of 3), kan behoorlijk schelen voor de hoeveelheid water u dan wilt gebruiken. Al deze voordelen kloppen tot nu toe. Wat trouwens ook fijn is, dat de hoeveelheid van de waterinhoud ook nog steeds te zien is. We gebruiken deze waterkoker nu sinds donderdag 27 december 2018 en deze bevalt ontzettend goed.
Pluspunten
  • Temperatuur kan gezien worden.
  • Hoeveelheid kopjes water.
  • Water heel gauw op temperatuur.
  • Goed afleesbaar qua hoeveel water er in kan.
  • Lekt niet met inschenken.
Minpunten
  • Temperatuur kan maar aan een kant gezien worden.
M Son27-12-2018

Russell Hobbs Retro Vintage Waterkoker

Ziet er echt fantastisch uit! Goede kwaliteit, heel mooi afgewerkt. Het crème is echt crème, niet richting (ouderwets emaille) geel dus. In combinatie met broodrooster uit dezelfde serie een prachtig retro geheel op het aanrecht.
Pluspunten
  • snoer kan makkelijk weggewerkt worden
  • thermometer werkt echt nauwkeurig
  • voor groene thee is 80 graden voldoende
  • energiebesparend dus
Minpunten
  • het losse deksel
  • kracht nodig om te openen/sluiten
Marjan24-12-2018

Een slim en mooi apparaat

Ik heb eerst gezocht naar een apparaat dat qua functionaliteit het beste bij mijn huishouden past, daarna gaf het design de doorslag. Ik ben erg tevreden met dit apparaat, de vulopening is perfect, de extra temperatuurmeter handig en de waterkoker ziet er geweldig uit.
Pluspunten
  • grote vulopening
  • kan ook 1 kopje water opwarmen
  • grote vulcapaciteit
  • prachtig design
  • de temperatuurmeter is echt handig
Minpunten
  • maakt wel wat geluid, maar niet storend
Jertien23-12-2018

Stijlvol design

Topproduct. Verschil blijft wel dat water dat vanuit de fluitketel gekookt wordt, toch wel veel warmer is en blijft. Daarentegen is het water vanuit de waterkoker wel velen malen sneller gekookt.
Pluspunten
  • Water razendsnel gekookt
  • Stijlvol design
Minpunten
  • Water koelt sneller af dan water uit de fluitketel
Mooie waterkoker23-12-2018

Waterkoker, vintage cream

Mooi apparaat, staat mooi in de keuken. Je kan aan de temperatuurmeter zien hoe hoog de temperatuur werkelijk is, lekker voor een speciaal kopje thee.
Pluspunten
  • Design
  • Temperatuurmeter
Marijke22-12-2018

Waterkoker

Veel inhoud schenkt prima uit bovendien een leuke ketel om te zien en staat leuk in de keuken op het aanrecht
Pluspunten
  • Schenkt mooi
Theedrinker20-12-2018

Stevig

Het is een grote, mooie en stevige waterkoker die het water snel... kookt. Hij voelt robuust aan. Aanrader.
Pluspunten
  • Groot
  • Stevig
EllyJansen19-12-2018

Robuste waterkoker

Stevige waterkoker, deksel is wat stroef, maar dat is logisch. Zeefje in de tuit wil nog wel eens loslaten. Gebruiksgemak is prima.
Ali Dia17-12-2018

Kekke waterkoker

Maakt water heet, er staat zelfs met een blits metertje op hoe heet het water is. Daarbij ziet hij er mooi uit, wat wil je nog meer.
marwil12-12-2018

Snel op temperatuur en is op schermpje goed te volgen.

'n Perfect uitziend nostalgisch product wat ook nog eens geweldig snel werkt. Het water is zo aan de kook en heeft ook nog eens 'n grote inhoud. Mijn verwachtingen zeker overtroffen.
Pluspunten
  • ziet er geweldig uit
  • temoeratuur van het water goed te volgen
Minpunten
  • kan ik zo niet bedenken
Heremans Jozef04-12-2018

Prachtig toestel

Dit toestel past perfect in onze keuken. ik heb de waterkoker direct uitgetest en het voldoet ten zeerste aan mijn verwachtingen.Ik zal er met plezier lekkere koffie mee maken.
Pluspunten
  • stijlvol
  • snelkokend
W.G. van Aartsen29-11-2018

Mooi ontwerp en goede referenties

Mooi ontwerp en goede referenties zijn voor mij belangrijke argumenten geweest om tot de aanschaf van dit product over te gaan
Pluspunten
  • ontwerp
  • goede referentie
Minpunten
  • stevig geprijsd
Hans22-11-2018

Mooie retro waterkoker

Mooie retro waterkoker. Aanwinst voor in onze nieuwe keuken. Snel apparaat, water koken was nog nooit zo snel.
Pluspunten
  • Mooi
  • Snel
Minpunten
  • Deksel gaat beetje moeilijk er af
Yvon21-11-2018

mooi design en werkt perfect

mooi design en werkt ook perfect. Heel handig dat je de temperatuur van het water ook afgebeeld ziet. Uitermate tevreden
Kieboom12-11-2018

waterkoker

Het uiterlijk van de water koker vind ik erg mooi. En doet het goed en met het waterpeil is het handig
Gonda01-11-2018

Steengoed design.

Echt heel mooi design, daar ging ik voor. Past heel mooi bij het koffiezetapparaat en weegschaal. Pept je keuken op😀. Verder is het water snel warm, temperatuur af te lezen, evenals de hoeveelheid water in de koker. Echte aanrader!!!
Pluspunten
  • Snel warm
Oene25-05-2018

Echt retro

Goede compacte retro waterkoker , makkelijk te vullen door afneembare deksel en vlotte opwarming water, prettig in de hand
Pluspunten
  • Compact
  • Prettig in de hand
Minpunten
  • Kort netstroomsnoertje
Aannaa21-05-2018

Nice article

I definitely recommend this item. It is fast, good quality and great design. So far, I am very happy with it.
Carin21-05-2018

Russell Hobbs Retro Vintage Waterkoker Creme

Om diverse theesoorten op de juiste temperatuur te kunnen zetten gezocht naar een waterkoker met temperatuurmeter. Dit prachtige retromodel gekozen uiteraard ook vanwege het uiterlijk maar tevens vanwege de ontzettend handige maatindeling binnenin voor kleine hoeveelheden zodat je nooit meer teveel water kookt. Theesmaak is intenser door de juiste temperatuur te kiezen. De waterkoker is snel, heeft een grote vulopening en handig kalkfilter. Alleen maar pluspunten!
Pluspunten
  • prachtige vormgeving
  • temperatuurmeter
  • water kookt snel
  • handige maatindeling binnenin
  • grote vulopening