Russell Hobbs Retro - Reviews

Best Reviewed mei 2018 Russell Hobbs Retro
Best Reviewed - mei 2018
Specificaties
Inhoud
1,7 liter
Vermogen
2400 watt
Waterniveau indicator
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oene 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt retro

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede compacte retro waterkoker , makkelijk te vullen door afneembare deksel en vlotte opwarming
water, prettig in de hand

Pluspunten

  • Compact
  • Prettig in de hand

Minpunten

  • Kort netstroomsnoertje
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aannaa 21-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nice article

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I definitely recommend this item. It is fast, good quality and great design. So far, I am very happy with it.
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs Retro Vintage Waterkoker Creme

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Om diverse theesoorten op de juiste temperatuur te kunnen zetten gezocht naar een waterkoker met temperatuurmeter. Dit prachtige retromodel gekozen uiteraard ook vanwege het uiterlijk maar tevens vanwege de ontzettend handige maatindeling binnenin voor kleine hoeveelheden zodat je nooit meer teveel water kookt. Theesmaak is intenser door de juiste temperatuur te kiezen. De waterkoker is snel, heeft een grote vulopening en handig kalkfilter. Alleen maar pluspunten!

Pluspunten

  • prachtige vormgeving
  • temperatuurmeter
  • water kookt snel
  • handige maatindeling binnenin
  • grote vulopening
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe koffiezetter kwam ik de producten van Russell Hobbs tegen. Nooit eerder van gehoord. Maar wat een mooie producten! Meteen ook de waterkoker gekocht.Passen precies in onze keuken!

Pluspunten

  • vormgeving

Minpunten

  • deksel klemt wat
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker groot en water kookt snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super waterkoker, voor ff snel een kop thee supersnel klaar. en groot genoeg voor het voorkoken van een pan pasta water. Ziet er ook nog eens erg leuk uit.

Pluspunten

  • water kookt snel
  • mooi
  • stevig

Minpunten

  • prijzig
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ans 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Leuk model. Kleiner dan ik verwacht had. Water is erg snel aan de kook! Al met al een leuke aankoop.
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functioneel design en strak uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Product zojuist ontvangen. Ziet er mooi uit en praktisch in gebruik, doordat er markering op staat voor 1, 2 en 3 kopjes water. Of het lang meegaat zal nog moeten blijken, daarom kan ik nog niet hoger beoordelen dan dit.

Pluspunten

  • Uniek uiterlijk
  • Temperatuurmeter
  • Voelt degelijk aan
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Chroom kan vetvlekken krijgen
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 04-04-2018
  • Product gekocht

Russell Hobbs

Algemene score

8,0
mooi retro produkt, werkt goed, ik ben er erg blij mee, staat leuk in de keuken samen met het koffiesetapparaad.
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Reageer

Wilmsen 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Retro waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De waterkoker voldoet aan mijn wensen, is groot genoeg voor een gezin, en toch ook snel warm water voor een tas thee, de thermometer zorgt ervoor dat mijn water op de juiste temperatuur is voor verschillende soorten thee ,heel mooi ogend in de keuken, past bij mijn retro koffimachine🌻

Pluspunten

  • Design
  • Thermometer voor verschillende soorten thee
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer