Russell Hobbs Retro Vintage cream - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 288 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro Vintage cream op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jertien 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

8,0
Topproduct. Verschil blijft wel dat water dat vanuit de fluitketel gekookt wordt, toch wel veel warmer is en blijft.
Daarentegen is het water vanuit de waterkoker wel velen malen sneller gekookt.

Pluspunten

  • Water razendsnel gekookt
  • Stijlvol design

Minpunten

  • Water koelt sneller af dan water uit de fluitketel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Inge 20-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Na 1,5 jaar al kapot

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

3,0
Helaas snel kapot. Als ik de reviews mag geloven een terugkerend probleem dat de kan leegloopt.
Mooi uiterlijk maar maakt veel lawaai en duurt lang tot het kookt.

Pluspunten

  • Uiterlijk

Minpunten

  • Snel lek
  • Veel lawaai bij koken
  • Koken duurt lang

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Katrien 18-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vintage look, grote en kleine hoeveelheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

8,0
Mooie look en veel mogelijkheden. Je kan ook kleine hoeveelheden opwarmen: 1, 2 of 3 kopjes. Een thermometer ontbreekt helaas wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EM 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs Retro Vintage cream. TOP!

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

10,0
Een mooie en degelijke waterkoker, leuke retro uitstraling, handige temperatuur indicatie, goede prijs-/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel op temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

9,0
Voor deze prijs een zeer ruime waterkoker die niet alleen snel is maar ook nog de temperatuur aangeeft waardoor je thee op een correcte wijze gezet wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Flip fluitketel 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Temperatuur meter blijft steken bij 20 graden, Bij afkoelen

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

8,0
Prachtige retro waterkoker
Één minpuntje hij geeft geen signaal als hij klaar is.
Dmv een fluitje of pieptoon.
Voor de rest prima ding

Pluspunten

  • Degelijk handvat
  • Maat aanduiding aan de binnen kant voor 1 of 2 kop

Minpunten

  • Geen fluit toon als hij klaar is
  • Snoer rolt niet helemaal op in de houder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dave 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Retro Rules!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

10,0
Ouderwetse kwaliteit weer terug in de keuken van nu! Zeer mooi design, met een knipoog naar de sfeervolle tijden van vroeger. Staat geweldig in een moderne of juist landelijke keuken. Ideaal wanneer je even snel wat me-time nodig hebt, maar gezellig met meerdere mensen is ook zo gedaan. Doordat het deksel volledig afneembaar is, geen onverwijderbare kalkaanslag en dus goed schoon te maken. Tevens een handig reservoir om de juiste hoeveelheid water te bepalen.

Zeer leuk om uit te breiden met de overige retro producten!

Pluspunten

  • Handig reservoir aan binnen en buitenzijde
  • Stevige kwaliteit
  • Uitneembaar deksel

Minpunten

  • Snoer aan de korte kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet het goed en temperatuur is goed afleesbaar.

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

9,0
Andere waterkoker was nu toch wel een keer aan vervanging toe. Deze waterkoker zag er goed stevig en echt heel mooi uit. En wat ook voordeel is, dat je het temperatuur ervan af kunt lezen en het water ook snel kookt. Nog een voordeel is de hoeveel kopjes (1, 2 of 3), kan behoorlijk schelen voor de hoeveelheid water u dan wilt gebruiken. Al deze voordelen kloppen tot nu toe. Wat trouwens ook fijn is, dat de hoeveelheid van de waterinhoud ook nog steeds te zien is. We gebruiken deze waterkoker nu sinds donderdag 27 december 2018 en deze bevalt ontzettend goed.

Pluspunten

  • Temperatuur kan gezien worden.
  • Hoeveelheid kopjes water.
  • Water heel gauw op temperatuur.
  • Goed afleesbaar qua hoeveel water er in kan.
  • Lekt niet met inschenken.

Minpunten

  • Temperatuur kan maar aan een kant gezien worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Son 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs Retro Vintage Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

9,0
Ziet er echt fantastisch uit! Goede kwaliteit, heel mooi afgewerkt. Het crème is echt crème, niet richting (ouderwets emaille) geel dus. In combinatie met broodrooster uit dezelfde serie een prachtig retro geheel op het aanrecht.

Pluspunten

  • snoer kan makkelijk weggewerkt worden
  • thermometer werkt echt nauwkeurig
  • voor groene thee is 80 graden voldoende
  • energiebesparend dus

Minpunten

  • het losse deksel
  • kracht nodig om te openen/sluiten

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een slim en mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

9,0
Ik heb eerst gezocht naar een apparaat dat qua functionaliteit het beste bij mijn huishouden past, daarna gaf het design de doorslag. Ik ben erg tevreden met dit apparaat, de vulopening is perfect, de extra temperatuurmeter handig en de waterkoker ziet er geweldig uit.

Pluspunten

  • grote vulopening
  • kan ook 1 kopje water opwarmen
  • grote vulcapaciteit
  • prachtig design
  • de temperatuurmeter is echt handig

Minpunten

  • maakt wel wat geluid, maar niet storend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mooie waterkoker 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker, vintage cream

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, staat mooi in de keuken. Je kan aan de temperatuurmeter zien hoe hoog de temperatuur werkelijk is, lekker voor een speciaal kopje thee.

Pluspunten

  • Design
  • Temperatuurmeter

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

8,0
Veel inhoud schenkt prima uit bovendien een leuke ketel om te zien en staat leuk in de keuken op het aanrecht

Pluspunten

  • Schenkt mooi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theedrinker 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

9,0
Het is een grote, mooie en stevige waterkoker die het water snel... kookt. Hij voelt robuust aan. Aanrader.

Pluspunten

  • Groot
  • Stevig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EllyJansen 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robuste waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

8,0
Stevige waterkoker, deksel is wat stroef, maar dat is logisch. Zeefje in de tuit wil nog wel eens loslaten. Gebruiksgemak is prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ali Dia 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kekke waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

8,0
Maakt water heet, er staat zelfs met een blits metertje op hoe heet het water is. Daarbij ziet hij er mooi uit, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

marwil 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel op temperatuur en is op schermpje goed te volgen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

10,0
'n Perfect uitziend nostalgisch product wat ook nog eens geweldig snel werkt. Het water is zo aan de kook en heeft ook nog eens 'n grote inhoud. Mijn verwachtingen zeker overtroffen.

Pluspunten

  • ziet er geweldig uit
  • temoeratuur van het water goed te volgen

Minpunten

  • kan ik zo niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heremans Jozef 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

1,0
Dit toestel past perfect in onze keuken. ik heb de waterkoker direct uitgetest en het voldoet ten zeerste aan mijn verwachtingen.Ik zal er met plezier lekkere koffie mee maken.

Pluspunten

  • stijlvol
  • snelkokend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.G. van Aartsen 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp en goede referenties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

7,0
Mooi ontwerp en goede referenties zijn voor mij belangrijke argumenten geweest om tot de aanschaf van dit product over te gaan

Pluspunten

  • ontwerp
  • goede referentie

Minpunten

  • stevig geprijsd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Hans 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie retro waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

9,0
Mooie retro waterkoker. Aanwinst voor in onze nieuwe keuken. Snel apparaat, water koken was nog nooit zo snel.

Pluspunten

  • Mooi
  • Snel

Minpunten

  • Deksel gaat beetje moeilijk er af

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design en werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Vintage cream

Algemene score

10,0
mooi design en werkt ook perfect. Heel handig dat je de temperatuur van het water ook afgebeeld ziet. Uitermate tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews