De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro Waterkoker 21672-70 - Vintage Cream - Crème/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Helaas snel kapot. Als ik de reviews mag geloven een terugkerend probleem dat de kan leegloopt.
Mooi uiterlijk maar maakt veel lawaai en duurt lang tot het kookt.
Voor deze prijs een zeer ruime waterkoker die niet alleen snel is maar ook nog de temperatuur aangeeft waardoor je thee op een correcte wijze gezet wordt.
Ouderwetse kwaliteit weer terug in de keuken van nu! Zeer mooi design, met een knipoog naar de sfeervolle tijden van vroeger. Staat geweldig in een moderne of juist landelijke keuken. Ideaal wanneer je even snel wat me-time nodig hebt, maar gezellig met meerdere mensen is ook zo gedaan. Doordat het deksel volledig afneembaar is, geen onverwijderbare kalkaanslag en dus goed schoon te maken. Tevens een handig reservoir om de juiste hoeveelheid water te bepalen.
Zeer leuk om uit te breiden met de overige retro producten!
Andere waterkoker was nu toch wel een keer aan vervanging toe. Deze waterkoker zag er goed stevig en echt heel mooi uit. En wat ook voordeel is, dat je het temperatuur ervan af kunt lezen en het water ook snel kookt. Nog een voordeel is de hoeveel kopjes (1, 2 of 3), kan behoorlijk schelen voor de hoeveelheid water u dan wilt gebruiken. Al deze voordelen kloppen tot nu toe. Wat trouwens ook fijn is, dat de hoeveelheid van de waterinhoud ook nog steeds te zien is. We gebruiken deze waterkoker nu sinds donderdag 27 december 2018 en deze bevalt ontzettend goed.
Ziet er echt fantastisch uit! Goede kwaliteit, heel mooi afgewerkt. Het crème is echt crème, niet richting (ouderwets emaille) geel dus. In combinatie met broodrooster uit dezelfde serie een prachtig retro geheel op het aanrecht.
Ik heb eerst gezocht naar een apparaat dat qua functionaliteit het beste bij mijn huishouden past, daarna gaf het design de doorslag. Ik ben erg tevreden met dit apparaat, de vulopening is perfect, de extra temperatuurmeter handig en de waterkoker ziet er geweldig uit.
Topproduct. Verschil blijft wel dat water dat vanuit de fluitketel gekookt wordt, toch wel veel warmer is en blijft.
Daarentegen is het water vanuit de waterkoker wel velen malen sneller gekookt.
GebruiksgemakGoed
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidVoldoende
Pluspunten
Water razendsnel gekookt
Stijlvol design
Minpunten
Water koelt sneller af dan water uit de fluitketel
Snel op temperatuur en is op schermpje goed te volgen.
'n Perfect uitziend nostalgisch product wat ook nog eens geweldig snel werkt. Het water is zo aan de kook en heeft ook nog eens 'n grote inhoud. Mijn verwachtingen zeker overtroffen.
Dit toestel past perfect in onze keuken. ik heb de waterkoker direct uitgetest en het voldoet ten zeerste aan mijn verwachtingen.Ik zal er met plezier lekkere koffie mee maken.
Echt heel mooi design, daar ging ik voor. Past heel mooi bij het koffiezetapparaat en weegschaal. Pept je keuken op😀. Verder is het water snel warm, temperatuur af te lezen, evenals de hoeveelheid water in de koker. Echte aanrader!!!
Om diverse theesoorten op de juiste temperatuur te kunnen zetten gezocht naar een waterkoker met temperatuurmeter. Dit prachtige retromodel gekozen uiteraard ook vanwege het uiterlijk maar tevens vanwege de ontzettend handige maatindeling binnenin voor kleine hoeveelheden zodat je nooit meer teveel water kookt. Theesmaak is intenser door de juiste temperatuur te kiezen. De waterkoker is snel, heeft een grote vulopening en handig kalkfilter. Alleen maar pluspunten!