Tefal OptiGrill+ XL Intelligente contactgrill - Zwart/RVS - 2000W - 800 cm² - Wafelijzers

Tefal OptiGrill+ XL Intelligente contactgrill - Zwart/RVS - 2000W - 800 cm²
Tefal OptiGrill+ XL Intelligente contactgrill - Zwart/RVS - 2000W - 800 cm²
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 159,00 Bekijk alle aanbieders
9.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal OptiGrill+ XL Intelligente contactgrill - Zwart/RVS - 2000W - 800 cm² op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

b**********@g********05-05-2025

Erg goed product

Geweldig product kan er echt alles op maken en het vlees is super mals en de standen rare medium en welk Cooked dat is heel makkelijk
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Snel
  • Alles mee kan
Minpunten
  • Los dingen kopen wafel
Jj22-01-2025

Goede investering

Deze contact grill had ik, achteraf, veel eerder moeten kopen. De oppervlakte van de platen is prettig evenals de voorgeprogrammeerde instellingen. Het vlees wordt perfect gegrild maar ook voor een tosti is het top apparaat. Twijfel niet langer, investeer in een super product!
Pluspunten
  • Grote Oppervlakte
  • Afneembare platen
Minpunten
  • Nog niets gevonden
niet noodzakelijk11-11-2024

Tefal OptiGrill +XL

Hallo, onze familie is blij met de aankoop van de optigrile, de kwaliteit is op het hoogste niveau, en wat heerlijke steaks bleek. Heel erg bedankt
Pluspunten
  • kwaliteit
  • het eten is op het hoogste niveau