Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VR600 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

g**n@h**t.nl 26-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR600

Algemene score

8,0
na meerdere merken te hebben vergeleken kwam voor mij Inventum eruit.
keuze door formaat, frost intelligence systeem, geluid en prijsniveau.

Pluspunten

  • Lekker ruim
  • Makkelijk schoonhouden

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

w**n@g**l.com 20-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker geen aanrader

Geschreven voor: Inventum VR600

Algemene score

1,0
Review 13-09-2021
Ik wil doorgaan op mijn eerste review. Ik heb nu inmiddels de derde vr 600 in huis en nog steeds hetzelfde euvel, zelfs in meerdere mate. Ik heb weeer een serviceaanvraag verstuurd naar Inventum.
Zij hebben heel goed gereageerd op mijn klacht, ik kreeg zonder commentaar steeds een nieuwe vriezer.
Maar als er steeds dezelfde klacht optreedt schiet ik daar niets mee op.

Review 20-08-2021
Bij de aanschaf ging ik af op de inhoud, maar ik had moeten Letten op de review van Ellen. Ook ik heb dat euvel. ik kocht de vriezer 0p 17 februari jl. Al snel ijsvorming en ontdooien, meteen daarna weer. Klacht door Inventum keurig afgehandeld en op 17 augustus een nieuwe gekregen. Maar, na drie dagen alweer een rand ijs. Ik hoef deze niet meer. Zojuist weer klacht gestuurd nar Inventum. Ben benieuwd.

Pluspunten

  • Mooi ruim

Minpunten

  • Ijsvorming

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nico den Hartog 07-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zonder poespas een Top Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR600

Algemene score

9,0
Zonder poespas een goede vriezer. Ruime doorzichtige uitschuifbare laden, energie zuinig. Al met al een vriezer die doet wat hij moet doen, goed vriezen en dat ook nog eens geluidsarm. Top product voor een uitstekende prijs, een aanrader dus.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Doorzichtige laden
  • Eenvoudige bediening
  • Snel op de juiste temperatuur
  • Mooi en strak design

Minpunten

  • Geen ledverlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van Gent 09-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR600

Algemene score

10,0
3 ruime laden waar je veel in kwijt kunt, de inhoud is 98 liter en hij maakt vrijwel geen geluid. Zuinig in verbruik. Heel tevreden over!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 07-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR600

Algemene score

9,0
Degelijk , energie zuinig , ruime en stille vriezer .
Oer Hollands goed product.
Aanrader , kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • ruim en goed
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 14-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slecht

Geschreven voor: Inventum VR600

Algemene score

1,0
Helaas hebben wij dit product gekocht. Inmiddels zijn wij binnen 2 jaar Verder en wordt de vrieskast voor de derde maal vervangen. Slaat niet automatisch af waardoor het ijs bijna uit de kast kruipt. Echt niet zuinig!!!!!!

Minpunten

  • Slaat niet automatisch af
  • Heel veel ijsvorming
  • Energielabel klopt echt niet

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Carlos Lima 21-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zo Stil maar zo Cool :)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR600

Algemene score

10,0
ik was op zoek op nieuwe vriezer, in deze moeilijk tijd.
Ik heb de Inventum VR600 gevonden, bij de Expert winkel in Nederweert.
Als alles was zo makkelijk en effectieve als de VR600.
Zo Cool :)

Pluspunten

  • design
  • stil motor, energie A++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen 13-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvries tafelmodel met 3 lades.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR600

Algemene score

8,0
Deze diepvries gekocht bij EP Meppel omdat de oude versleten was. Prima prijs kwaliteit verhouding en een mooi afgewerkt apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Trautje 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs / kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR600

Algemene score

8,0
Op alle punten ben ik zeer tevreden. Na levering kon ik de diepvries snel vullen met mijn spullen en aanzetten. Snel op de gewenste temperatuur. Daarbij ziet de vriezer er netjes uit en had hij meer inhoud dan vergelijkbare vriezers. Goede prijs / kwaliteit. Een perfect product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer