Inventum VR550 - Reviews

Best Reviewed 2 keer aug 2020 Inventum VR550
Best Reviewed - augustus 2020
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
86 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VR550 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mellevy 17-12-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Apparaat doet wat het moet doen: goed vriezen. Producten zijn snel ingevroren.
Het geluidsniveau is beperkt, apparaat staat bij ons in de trapkast en zelfs als de deur openstaat hoor je nagenoeg niets.
Effectieve inhoud valt een beetje tegen maar dat is bij al deze vriezers zo.
Vormgeving: wat verwacht je van witgoed? Het is geen design, maar wel netjes afgewerkt.
Duurzaamheid is nog niets over te zeggen: Stroomverbruik is hopelijk volgens opgave en het is te hopen dat het heel lang duurt voor het apparaat kapot gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Remco 26-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Erg goede vriezer voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Voor deze prijs een zeer goede vriezer. De doorzichtige lades zijn erg handig en in de grote lades kunnen met gemak 3 broden.

Pluspunten

  • prijs
  • doorzichtige lades

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cees Tol 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel Vriezer - Inventum

Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Geweldige vriezer, weinig lawaai, binnen no time ijsblokjes bevroren, voldoet op alle fronten aan onze wensen, vlees en andere producten zijn bij deze vriezer absoluut veilig!

Pluspunten

  • Snelle vriezer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

louis van de sanden 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

geruisloos,ruime lades,voordelig in aanschaf en gebruik,

Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
pas paar weken in gebruik en al niet meer weg te denken. geruisloos ,ruime doorzichtige lades, optisch mooi product en bovenal goedkoop in aanschaf en gebruik.
Wat kun je in een keuken nog meer wensen! Supertevreden over aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

8,0
Stil en ruime lades, het brood past er makkelijk over de lengte in! Prima vriezer! Hebben hem nu 3 weken op zolder staan en bevalt goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John van Erve 21-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige vrieskast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
Een hele fijne en ruime vrieskast. De helderheid van het materiaal van de vriesladen is subliem en maakt het opzoeken van producten gemakkelijk.

Pluspunten

  • Ruime vriesladen
  • Goede doorzicht in de laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trumies 22-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

superstille vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Via Kieskeurig voor dit apparaat gekozen i.v.m. beste koop en uitstekende beoordelingen. Een Whirlpool vrieskast van ruim 20 jaar oud hield ermee op en de keus voor dit apparaat werd snel gemaakt.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • superstil
  • 5 jaar garantie
  • transparante laden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjorie van Waveren 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer, mooi en betrouwbaar Nederlands product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
Gekocht om extra ruimte te creëren voor diepvriesproducten.
De vriezer voldoet aan al mijn verwachtingen, qua prijs/kwaliteitverhouding, doen wat hij moet doen en uiterlijk. Fijn Nederlands product. Als mijn koel/vriescombinatie in de keuken vervangen moet worden, kies ik weer voor Inventum

Pluspunten

  • vriest goed
  • transparante lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gelens 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer tafelmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi formaat met doorzichtige lades waardoor je in een oog opslag kunt zien wat erin zit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maggy 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Ik zocht een tafelmodel vriezer, die goed koelt, mooi design heeft en stil is, dit alles tegen een redelijke prijs.
Nou dit alles heb ik gevonden in dit apparaat. Ik ben heel tevreden !

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Stil
  • Mooi en praktisch design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 23-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Inventum vriezer VR550

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Goede vriezer, gratis 5 jaar fabrieksgarantie en snel op gebruikstemperatuur.

Ideaal als extra vriezer met A++ label.

Pluspunten

  • Lange garantie 5 jaar
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans A. 05-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Degelijk tafelmodel vriezer voor wat extra voorraad. Simpel, eenvoudig en gunstig geprijsd. En dan ook nog 5 jaar garantie!

Pluspunten

  • inhoud ruim voldoende
  • degelijke kwaliteit

Minpunten

  • geen thermometer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De boer 30-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende vriezer van inventum de vr 550

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
ik heb al een half jaar goed gebruikt kunnen maken van de prima ruimte in het vriesgedeelte en voldoen uitstekend en goede prijs /KWALITEIT.

Pluspunten

  • Ruimte in vriesdeel 3x
  • Veel diepte in de lade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr M kooistra 25-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

VR 550 Inventum vriezer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een vrieskast en heb andere revieuws van de VR550 bekeken. Dat zag er goed uit en al vanaf de eerste dag blij met dit product. Vriezer is zeer stil, kan er veel in kwijt en is ook zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • Zuinig
  • zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem Gouw 20-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product voor een kleine prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
Dit wordt mijn derde vrieskast van Inventum. Zuinig, compact en stil.

Één cadeau gedaan aan een nichtje en één staat in de schuur opgesteld.

Nu een derde gekocht voor in de keuken. Dat we nu weer kiezen voor Inventum zegt genoeg denk ik.

Prima vrieskasten tegen een goede prijs. Qua prijs-kwaliteitsverhouding onverslaanbaar.

Bovendien krijg je na registratie op de Inventum website drie jaar extra garantie bovenop de wettelijke twee jaar garantie.

Hollands kwaliteitsproduct👍🏻

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede, stille en ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

8,0
Goede, ruime en stille vriezer. Tegen een redelijke orijs. Alles past erin (is wel wat groot voor een tafelmodel, maar daardoor passen ook de grotere pizzadozen er makkelijk in).

Pluspunten

  • ruim
  • stil

Minpunten

  • iets groot

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tim 27-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi ruime vriezer

Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
goeie vriezer prijs goed top ding lekker klein maar past genoeg in
en voor beginners leuke vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlon 27-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel vriesvermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
Verrassend veel inhoud en vriest snel. Vermogen is in te stellen, stand 4 vriest heel hard dus stand 3 is voor gewoon gebruik ruim voldoende!
Doorzichtige inkijklades zijn erg handig.
Prijs-kwaliteit verhouding is erg goed, vooral bij registratie voor de extra garantie is een fijne mogelijkheid.5 jaar garantie in plaats van 2 standaard jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 22-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer handige diepvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
Zeer handige en ruime diepvriezer. Ideaal voor een koppel. Maakt absoluut geen lawaai. Staat bij ons zelfs in de slaapkamer.

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJM 20-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum VR550

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
Stil, zuinig, goedkoop, beste reviews, compact, licht, toppertje. Voor iedereen die een extra vriezer zoekt een aanrader want de prijs kwaliteit verhouding is subliem. Ik zou de volgende keer weer de zelfde kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews