Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 41 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VR550 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irene 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker geen miskoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
De prijs kwaliteitsverhouding is prima. Wat heel fijn is zijn de hoge lades (3 i.p.v. 4 ), waardoor je broden niet meer klem komen te zitten als ze bevroren zijn. De vriezer is ook stil.

Pluspunten

  • Hoge lades
  • stil

Minpunten

  • geen no frost (kan ook niet voor die prijs)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

g**e@k**l.nl 17-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
prima vrieskast voor 2 personen en is geruisloos
Heb deze gekocht bij EP Tummers in Panningen goede verkopers en eerlijk wat ze vertellen.

Pluspunten

  • geruisloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

c**a@g**l.com 23-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
De vriezer werkt perfect, de indeling is voor ons prima en vooral de deur sluit prima.

Pluspunten

  • indeling
  • het sluiten van de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 13-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede vriezer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Super vriezer, mooi, stil en makkelijk te installeren. Werkt naar behoren, goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • stil
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonettie 05-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum VR550 is een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
Wij zijn kleiner gaan wonen en de oude Koelvries combinatie was aan vervanging toe.
Met deze Vriezer VR550 van Inventum zijn wij zeer tevreden voldoende ruimte voor een 2 gezin huishouden met twee grote en een kleinere lade, precies genoeg.

Pluspunten

  • Compact
  • Voldoende ruimte
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Mooi Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**e@o**n.nl 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
Deze Inventum vervangt mijn oude vrieskast. Die had 4 lades, dus ik was bang dat ik niet genoeg kwijt kon in deze vrieskast. Maar dat bleek enorm mee te vallen. De lades zijn groot en diep, ik houd zelfs nog plaats over. Hij is ook heel stil en verbruikt een massa minder stroom als mijn oude kast. Super!

Pluspunten

  • ruim
  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrs bibi 20-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eerste instantie enthousiast maar nu irritatie.

Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

6,0
We waren toe aan een nieuwe vriezer en na enige vergelijking was de keuze op de Inventum VR550 gevallen. Onze vorige was de zelfde afmeting en indeling en dat wilde we graag weer.
Op 24-06-2021 werd de vriezer bezorgt. De eerste 3.5 maanden waren we erg enthousiast. Hij maakte weinig geluid. Sloeg weinig aan en dat zelfs in de zomer. Maar sinds een goede maand zijn wij niet meer zo enthousiast. Ieder half uur slaat de vriezer aan. En dat terwijl die op een onverwarmde plek staat en vol geladen is. Bij het aanslaan geeft hij een steeds harder wordende tik en gaat steeds harder piepen.
Wij dachten eerst dat de wekker bij de buren steeds afging, tot we maar eens op onderzoek gingen waar dat geluid vandaan kwam.
Je hoort het door heel het huis heen en dat ieder half uur. Maandag ga ik eens bellen naar Inventum om het te melden en te kijken wat er aangedaan kan worden. Want ik ben bang dat enthousiasme omslaat in irritatie vanwege het geluid.

Pluspunten

  • afmeting
  • indeling

Minpunten

  • slaat vaak aan
  • geluid harde piep en klik

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

w**5@g**l.com 23-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

8,0
Vanwege de prijs en de specifikaties een goed produkt.
Simpel maar goed, wat je kan verwachten.

Reageer

Jeffrey 25-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vriest goed, dat lijkt me het belangrijkste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

7,0
Ik had eerst de VR501. Maar de VR550 had een stuk meer inhoud voor maar 5cm breder, en was bij de winkel waar ik hem kocht ineens net zo duur een paar dagen na bestellen. Daarom heb ik de VR501 terug gestuurd. De grotere omvang van deze vriezer heb ik me een beetje op verkeken, deze is in z'n totaliteit toch wel een flink stuk groter/logger. Voor een tafelmodel een flinke jetser dus. Hij vriest, net als de VR501, top. Op stand 1 zit je al zowat op de -20 graden. Verder het geluid; ik lees overal dat hij super stil is. Nu is dat wel zo, maar op het moment dat de compressor aan of uit gaat hoor je wel een flinke klik. Ik had hiervoor geen vriezer, en wist niet dat dit normaal was. Dit went vast wel, maar het is dus niet zo dat je helemaal niks hoort. Ik zou hem niet op m'n slaapkamer zetten (ik las in een review dat iemand dat had gedaan). Als laatste punt, de afwerking. Die was zowel bij deze als de vorige niet helemaal goed. Beide waren een beetje vies en beide hadden een deukje en een krasje. Over de 5 jaar garantie ben ik wel te spreken.

Pluspunten

  • Vriest goed
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • In mijn beleving niet heel stil
  • Kwaliteitscontrole kan beter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

i**f@l**e.nl 21-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Prima vrieskast lek voor deze prijs. Ruime laden. Het apparaat maakt weinig geluid.

Reageer

Slotje59 05-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vrijstaande vriezer, doet wat tie moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Compacte vriezer, veel nuttige inhoud. Prijs/kwaliteitsverhouding is in orde. Heel weinig geluid producerend.

Pluspunten

  • Nuttige inhoud
  • Laag geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 05-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer voor een mooie prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Prachtige mooi model vriezer voor een mooie prijs!
Totaal 5 jaar garantie.
Wij zijn er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy 04-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitgevoerd en zeer ruime vrieslades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
is een perfecte aanvulling voor de extra vriescapaciteit die ik nodig heb. De lades zijn zeer ruim dus kan er veel voorraad worden ingevroren en bewaard. Komt heel goed uit in deze Corona tijd waarin je over extra voorraad wilt beschikken en dus niet elke dag naar de winkel hoeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trumies 22-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

superstille vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Via Kieskeurig voor dit apparaat gekozen i.v.m. beste koop en uitstekende beoordelingen. Een Whirlpool vrieskast van ruim 20 jaar oud hield ermee op en de keus voor dit apparaat werd snel gemaakt.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • superstil
  • 5 jaar garantie
  • transparante laden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjorie van Waveren 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer, mooi en betrouwbaar Nederlands product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
Gekocht om extra ruimte te creëren voor diepvriesproducten.
De vriezer voldoet aan al mijn verwachtingen, qua prijs/kwaliteitverhouding, doen wat hij moet doen en uiterlijk. Fijn Nederlands product. Als mijn koel/vriescombinatie in de keuken vervangen moet worden, kies ik weer voor Inventum

Pluspunten

  • vriest goed
  • transparante lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gelens 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer tafelmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi formaat met doorzichtige lades waardoor je in een oog opslag kunt zien wat erin zit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maggy 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Ik zocht een tafelmodel vriezer, die goed koelt, mooi design heeft en stil is, dit alles tegen een redelijke prijs.
Nou dit alles heb ik gevonden in dit apparaat. Ik ben heel tevreden !

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Stil
  • Mooi en praktisch design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 23-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Inventum vriezer VR550

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Goede vriezer, gratis 5 jaar fabrieksgarantie en snel op gebruikstemperatuur.

Ideaal als extra vriezer met A++ label.

Pluspunten

  • Lange garantie 5 jaar
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans A. 05-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Degelijk tafelmodel vriezer voor wat extra voorraad. Simpel, eenvoudig en gunstig geprijsd. En dan ook nog 5 jaar garantie!

Pluspunten

  • inhoud ruim voldoende
  • degelijke kwaliteit

Minpunten

  • geen thermometer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De boer 30-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende vriezer van inventum de vr 550

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
ik heb al een half jaar goed gebruikt kunnen maken van de prima ruimte in het vriesgedeelte en voldoen uitstekend en goede prijs /KWALITEIT.

Pluspunten

  • Ruimte in vriesdeel 3x
  • Veel diepte in de lade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews