Liebherr FNe 4625 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit

Liebherr FNe 4625 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit - Vriezers

Energieklasse E

Liebherr FNe 4625 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit - Vriezers

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 222 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNe 4625 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

J*************@g********09-01-2023

Bevalt perfect en voldoet aan alle voorwaarden

Deze diepvriezer beschikt over diepe lades waardoor genoeg opberg ruimte. Hij moet bij ons in een stal geplaatst worden dus ook bij een koude temperatuur kunnen voldoen. Makkelijk instelbaar en te verbinden met WiFi voor een deuralarm. Heel tevreden mee. Voldoet aan al mijn voorwaarden
Pluspunten
  • Stil en geruisloos
  • Voldoet zelfs bij zeer koude temperaturen
m*****@h**********07-01-2023

Fijne vriezer

Het beste merk voor een vriezer, ben er zeer tevreden mee een aanrader, koelt goed zeer ruime manden er kan veel in , mooi handig.
17XTC05-01-2023
Praktische kist met meer dan genoeg ruimte in de lades en een makkelijk te openen deur
Pluspunten
  • Praktische lades
  • Weinig geluid
Frans05-01-2023

mooie diepvrieskast

Ik vind de vrieskast heel goed werken lekker zuinig En je hoeft geen ijs meer te krabben in verband met nofrost Grote laden en een lade om een grote taart in te zetten. Met andere woorden een geweldige vrieskast
Pluspunten
  • zuinig
  • no frost
Anja02-01-2023

Bevalt erg goed en is zeker een aanrader.

Prima vriezer die grote diepe lades heeft waar je veel in kwijt kan. Een voordeel is ook dat het heel weinig geluid maakt. Ik ben er blij mee.
Pluspunten
  • Grote diepe lades
  • Maakt weinig geluid
l******@g********02-01-2023

Fijne en praktische vriezer.

Fijne vriezer met vijf laden, ingebouwde deurgreep, heel praktisch in gebruik en mooi afgewerkt.
Pluspunten
  • Afwerking
  • Vijf laden
Minpunten
  • Verpakking veel plastic en schuim
f*********@o**********30-12-2022

Prima

Netjes en goed. Qua inhoud toch wat klein/ smal. Snelle levering van De Smid in Haren.
Pluspunten
  • Zuinig
Minpunten
  • Smal
s**********@g********29-12-2022
Super mooie vriezer en heel zuinig in gebruik we zijn er erg blij mee! Alles.gaat.zowat.automatisch.
a************@c********29-12-2022

Jammer van de gebrekkige handleiding

De handleiding van de geleverde Liebherr vriezer is ronduit bedroevend heb ik geconstateerd! Er is sprake bv van een menu, maar nergens worden de menukeuzes beschreven. Op de voorzijde wordt de mogelijkheid geboden om de handleiding in pdf-formaat te downloaden middels een QR-code, alleen dan blijkt dat je het serienummer te voorschijn moet toveren van je apparaat. Typenummer voldoet niet! En dan blijkt je serienummer niet bekend bij Liebherr Home! Verder is er alleen vermelding van wifi instellen en iets met sabbat instellen, maar voorlopig ben ik niet van plan naar Israel te verhuizen. Blijkbaar zijn die menukeuzes alleen beschikbaar via wifi????.. Al 15 jaar een Liebherr vrieskast gehad hiervoor waarbij een alarmknop waarmee je het alarm bij open deur kon uitzetten, alsmede een superfrost knop. Maar niet van dit all bij deze vrieskast. Hoe het dan wel werkt is bij de klant onbekend en wordt ook nergens vermeld. 3 boekwerken meegeleverd, jammer,jammer
Liebherr vrieskast: super.27-12-2022

Bevalt erg goed !

Mooi en degelijk apparaat. Gemakkelijke laden die zorgen voor een duidelijke inhoud. Vrieskast maakt erg weinig geluid.
Pluspunten
  • deur zonder greep !
  • mooi design
Minpunten
  • weet niet
  • weet niet
Henkes, Oisterwijk24-12-2022

een aanrader

Goede prijs/kwaliteitsverhouding Goed afgewerkt product, met solide lades en stille motor. Stijlvolle vormgeving. Relatief zuining.
Pluspunten
  • degelijke afwerking
  • stille motor
Minpunten
  • zuinigste uitvoering 2 x zo duur als standaard
  • verder geen minpunten
f************@z*******17-12-2022

weet nog niet.

Ingeruild voor een oude diepvries en hopen hierdoor een beetje stroom uit te sparen.
Pluspunten
  • n.v.t.
a***********@h**********17-12-2022

Aanschaf diepvrieskast No Frost

Ik hoop dat ik veel plezier mag krijgen met mijn mooie No Frost diepvries met 5 lades. Mooie ruime laden, stevig materiaal. Had wel graag gezien dat er een lampje in zat als de deur open is. Vr Gr Annie
Pluspunten
  • Ruime lades
  • Geen aangekoekte ijs resten
  • Oogt mooi
Minpunten
  • Mis het lampje bij de deur openen
a******@h********13-12-2022

vrieskast

Vakkundig op zn plaats gezet, 2e verdieping! Werkt goed, stil en voldoende ruimte.
Pluspunten
  • stil
  • goed werkende laden
Minpunten
  • nvt
  • nvt
t***********@o**********10-12-2022

Een grote besparing in deze dure tijden

Onze oude diepvries verbruikte veel stroom. Met deze aankoop besparen we zo'n 300 euro per jaar. Na 2,5 jaar dus terugverdiend!!
Ronita10-12-2022

Goede vriezer met ruime lades.

Pluspunten zijn; Grote, ruime lades, overzichtelijk in te ruimen. Duidelijk display om de temperatuur af te lezen. Duur zowel links- als rechtsdraaiend af te stellen. Kan ook in koude ruimte, zoals garage, geplaatst worden. Geeft signaal als de stroom langdurig eraf geweest is. Minpunt zijn dat hij na de stroomstoring van enige uren al afgekoeld was tot -6. Display is pas zichtbaar na openen van de deur.
Pluspunten
  • ruime lades
  • deur zowel links als rechtsdraaiend
  • duidelijk display
  • kan in koude ruimtes
  • signaal na stroomstoring
Minpunten
  • houdt koude kort vast bij uitval
  • display pas af te lezen als de deur geopend wordt
e******@z*******08-12-2022

Zeker een aanrader

Goed merk voor een goede prijs. Het is een mooie energiezuinige diepvrieskast.
h*****@o**********06-12-2022

Super vriesladenkast

We zijn er erg blij mee , mooie ruime vries laden kast, en het oogt ook mooi
Pluspunten
  • Lekker ruim
l**********@g********06-12-2022

goede start met mooie nieuwe vrieskast

Prachtige vrieskast, compact en toch ruim. Goed schoon te maken. Energie gebruik acceptabel laag. Goede, duidelijke informatie in de winkel. Geen ervaring met Liebherr, maar ik vertrouw op de goede naam en prijs-kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • compact en ruim
Minpunten
  • geen verlichting in de kast
h*********@g********28-11-2022

Topper

Gekozen,omdat we ervaring hebben met Liebherr en het een top product vinden. We zijn overgegaan op lades ipv vrieskist . Dit bevalt ons prima,omdat alles nu beter geordend is. De vriezer is goed koud en voldoet aan onze verwachting. We hopen er lang plezier van te mogen hebben en zouden hem zeker ook aanbevelen. Mvg
Pluspunten
  • Geordend
  • Veel ruimte
s***************@z*******27-11-2022

De vrieskast van Liebherr is zeker een aanrader.

Blij met de nieuwe vrieskast van Liebherr. Buiten de mooie vormgeving is hij energie zuinig. Geen overbodige knoppen. Mooie lades(geen halve). In de onderste lade een tableau zodat je makkelijk ijsklontjes kunt maken zonder dat er water op de verkeerde plaatsen komt. Kortom aanbevelingswaardig
Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • energie zuinig
  • mooie lades geen losse kleppen
  • handig tableau om ijsklontjes te maken
a***********@g********26-11-2022

Zeer grote vrieskast

Grote vrieskast met 5 laden. Nu na 1 maand in gebruik zien we de grote voordelen van deze vriezer. Erg veel ruimte om vlees, brood, groenten en vis in te vriezen. Prettige deur die makkelijk opengaat. De vrieskast geeft een herinneringsgeluid als de deur te lang open staat. Temperatuur is zichtbaar. Na het instaleren van de vrieskast was de vriezer zeer snel op de ingestelde temperatuur.
Pluspunten
  • 5 verschillende lades
  • veel volume
  • geluid als de deur te lang open staat
Minpunten
  • gemak kost altijd stroom
l**************@h**********24-11-2022

Mooie strakke vrieskast

Mooie strak uitgevoerde vriezer. Handige handgrepen voor transport. Stille werking. Jammer dat de display achter de deur zit.
Pluspunten
  • Stille werking
  • Handgrepen voor vervoer
Minpunten
  • Display achter deur
h*******@z*******18-11-2022
Het product is degelijk, goede flexibele diepe lades, temperatuur aanwijzing is geweldig (niet meer snel op een meter kijken) de vriezer hoeft niet meer ontdooit te worden. De medewerker van de winkel heeft ons zeer goed geholpen en heel goed tekst en uitleg gegeven. En zeker niet te vergeten de 5 + 2 jaar garantie.
Pluspunten
  • flexibele diepe lades
  • niet meer ontdooien
  • temperatuur meter digitaal
  • via wifi controle houden.
  • 5 + 2 jaar garantie
v**********@g********18-11-2022

Liebherr voor een betrouwbare vrieskast

Toen onze Liebherr No-frost vrieskast na 15 jaar kapot ging, was er geen twijfel mogelijk: hij wordt vervangen door een nieuwe Liebherr. Al die jaren heeft de vrieskast perfect gefunctioneerd, hoefde vanwege het No Frost systeem NIET ontdooid te worden, had een voor ons ideale indeling (hoogt apparaat 145 cm) en heeft aan de achterkant 2 wieltjes waardoor verplaatsten een eitje is. Onze keus is mede door de hoogte gevallen op het model FNE 4625-20, uiteraard met het No Frost systeem, de wieltjes en de fijne indeling. Daarbij kwam als extraatje bij dat Liebherr de garantie na registratie GRATIS met 5 jaar verlengd. Wij zijn er blij mee!
Pluspunten
  • betrouwbaarheid
  • hoogte/indeling
  • makkelijk verplaatsbaar (wieltjes
  • gratis extra garantie
Minpunten
  • nvt