Liebherr FNe 4625 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit

Liebherr FNe 4625 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit - Vriezers

Energieklasse E

Liebherr FNe 4625 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit - Vriezers

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 222 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNe 4625 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m*******@h**********19-04-2023

top vrieskast

mooie ruime lades geen last meer van ijsvorming top vrieskast ben er heel bij mee
Pluspunten
  • ruime lades
Minpunten
  • geen verlichting
w*****@g********14-04-2023

Vriezer

Kast is snel op temperatuur en zuinig in gebruik. Optimale benutting binnenruimte en No-Frost dus geen ontdooien meer nodig
Pluspunten
  • Energiezuinig
  • Ontdooien niet meer nodig
  • Optimale binnenruimte
Minpunten
  • Handvat
g*********@h********01-04-2023

aanrader

Is een goed product, betrouwbaar. Vorige was ook een liebher en heb goede ervaring
d************@g********25-03-2023

Prima product

Sterk merk, goede prijs-kwaliteitverhouding, makkelijke installatie, relatief gunstig energielabel, defrosten niet noodzakelijk en niet te vergeten, prima afleveringsservice (via Expert Veldhoven)
h***@h******24-03-2023

top product

Geweldige vrieskast prima formaat degelijke kwaliteit. Staan bij ons in de kelder 2 stuks naast elkaar Top product
Pluspunten
  • bouwkwaliteit
  • mooi design
Bianca24-03-2023

Zeker een aanrader

In het verleden hebben we een liebherr koelkast gehad en deze heeft het goed gedaan. Dus nu was de keus voor een vrieskist van liebherr niet zo moeilijk ook mede omdat hij bij ons in de schuur staat en het in de winter koud word. En de liebherr kan tot -15 graden dus dat is echt een pluspunt. Want andere hebben dat niet.
Pluspunten
  • Kan tot -15 in de ruimte
j***********@h******23-03-2023

Een aanrader

Omdat wij zeer tevreden steeds zijn geweest over LIEBHERR hebben vanaf dat we getrouwd zijn steeds ijskasten en vriezer van jullie merk gekocht.De oude vriezer die we hadden weten we nog niet meer hoe oud hij eigenlijk was kun je nagaan ook dit jaar nog een ijskast erbij gekocht bij EP Tummers zou zeggen ga zo door met het leveren van goede kwaliteit kost wel iets maar je hebt wel wat.Met vriendelijke groet Jo Storcken
t********@l******23-03-2023
Na jaren trouwe dienst was onzeliebherr vrieskast op,nieuw gekocht uiteraard weer Liebherr en ook weer bij Expert Groendijk vanwege persoonlijke, deskundige en klantvriendelijke benadering in winkel en bij bezorgen en plaatsen.
a****@k********21-03-2023

Fijn diepvriezer Geluid is bijna niet hoorbaar Nofrost is ideaal nooit meer ontdooien
p***********@g********10-03-2023

Mooie ruime vriezer

Ik ben enorm Liebherr fan. Mooi en ruime laden en voorwaarde dat hij in de schuur kan staan. Er kan echt véél in ! Echter er is een vervelende storing op dit moment waarvoor ik al 2 x de service heb moeten bellen, het is een bekend probleem en gaat verholpen worden. Daar vertrouw ik op dus vandaar een 7 De servicemedewerkers zijn erg vriendelijk en doen hun best je te helpen en mee te denken - is ook wat waard toch 😉
Pluspunten
  • Ruimte
  • Stil
Minpunten
  • Er zit een storing op
e***********@h**********09-03-2023

Aanwinst

Perfect product en goede service met 7 jaar garantie . Mooie vrieskast Ga zo door Liebherr
Pluspunten
  • Mooi
  • Zuinig
v**********@g********08-03-2023

Super vrieskast

We hebben deze vriezer nu 4 maanden in gebruik en hij voldoet volledig aan de verwachtingen, die we hadden op basis van de ervaringen met onze vorige Liebhehr. Voordeel bij deze vriezer is dat hij niet vacuüm zuigtabletten na openen en weer sluiten. Je kunt hem dus makkelijk weer openen, mocht je wat vergeten zijn.
t**********@h**********07-03-2023

Slechte ervaring

Ik heb voor deze vriezer gekozen omdat hij geschikt is voor in de schuur en ik goede ervaring met Liebherr had. Echter na 5 maanden viel hij in storing en de storingscode is bekend maar er is nog geen oplossing voor, nu moet ik hem 2 dagen uitzetten en kijken of hij het weer doet, totdat hij weer in storing valt. Alles is ontdooit, dus ik kan alles weggooien. Totdat ze in Duitsland een oplossing gevonden hebben moet ik maar afwachten. Dus dikke onvoldoende van mij.
d**********@g********06-03-2023

een uitstekende vrieskast

Deze vrieskast voldoet volledig aan onze wensen, de ruime laden lopen uitermate soepel, de indeling is prima. De motor is erg stil en de gewenste vriestemperatuur was snel behaald. De display is helder en duidelijk. We hebben met de FNE 4625 volgens mij een uitstekende koop gedaan
Pluspunten
  • Ruime goedlopende laden
  • Stille Compressor
  • Duidelijke heldere display
  • Snel op gewenste diepvriestemperatuur
  • Makkelijk te openen deur
Patrick en Carla Dumay07-02-2023

Bevalt erg goed

Wij hebben deze vriezer op aanraden van de verkoper gekocht, omdat wij de vriezer graag in de schuur wilde zetten. De vriezer heeft mooie ruime lades waar een hoop in kan. De vriezer beschikt over een greep loze deur En de bediening is zeer gemakkelijk en heeft een mooie digitale display. Wij zijn zeer tevreden over de Liebher Type FNE 4625
e*********@g********07-02-2023

Beste vrieskast voor in de schuur (koude ruimte)

Liebherr levert een kwaliteitsproduct die zelfs bij vorst goed werkt. Dat was voor mij een voorwaarde omdat hij in de schuur staat.
w********@g********30-01-2023

Blij met Liebherr

Liebherr om van te houden. Een super fijn en goed merk. Na twintig jaar trouwe dienst van onze oude Liebherr vriezer weer een nieuwe Liebherr gekocht met veel plezier. Hopelijk weer twintig jaar plezier van? We gaan het beleven. 😍 Mocht onze koelkast het begeven dus ook twintig jaar oud komt er zeker ook weer een Liebherr nieuwe koelkast dat is buiten kijf.
Pluspunten
  • Gaat lang mee
  • Mooie uitstraling
Tony Janssen26-01-2023

Gekocht op vooral degelijkheid en zuinigheid.

Het product vandaag pas gekregen, kan geen review over het gebruik geven, maar wij hebben gekozen voor deze vriezer omdat het enige vriezer was in onze zoektocht die alles had wat wij zochten, zuinig, mooi en vooral degelijk.
Pluspunten
  • degelijk
  • zuinig
e***********@h**********22-01-2023
Vriest goed staat in de schuur, maakt iets meer geluid dan ik had verwacht maar staat toch in de schuur
a******@z*******22-01-2023

Goede aankoop

Nieuwe Liebherr vriezer is zuinig , degelijk en super mooi afgewerkt. Een echt kwaliteitsproduct!
Frans van Dijk21-01-2023

Prima vrieskast, zeker aan te raden.

Dit is een mooi apparaat, handig in gebruik, robuust. Goed display met daarop de gebruikstemperatuur. Goede prijs-/kwaliteitverhouding. Staat bij mij in de schuur, functioneert tot -15 graden Celsius. Gekocht bij Expert, deze hebben geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak. Prima dus.
Pluspunten
  • robuust
  • handig
  • goede afwerking
j*******@h*********19-01-2023

Super blij met onze Liebherr vrieskast

Mooie kast met grote opbergladen. Kast is praktisch geluidloos en heel zuinig in gebruik. We hebben onze oude kast weggedaan. Nieuwe kast is in paar jaar terugverdienen.
Moos16-01-2023

Dik tevreden

Kleine maand in gebruik en voldoet aan alle verwachtingen, nooit meer diepvries laten ontdooien, heerlijk :)
Pluspunten
  • Diepvries ontdooit zichzelf
  • Lades met zichtvenster
Hélène12-01-2023

Kwalitatief goede vriezer

Ik heb voor deze vriezer gekozen omdat dit merk bekend staat om zijn No Frost-kwaliteiten. Het liefst had ik een beter energielabel gehad dan E, maar helaas nog niet op de markt. Vriezer is van verschillende functies voorzien waar ik nog niet helemaal bekend mee ben, aangezien ik de vriezer nog niet lang in gebruik heb. Wat me opvalt, en waar ik heel positief over ben, is de soepelheid waarmee de lades in en uit de kast schuiven. Veel fijner dan bij mijn vorige vriezer!
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
Minpunten
  • Energielabel
a************@h**********09-01-2023

Bevalt mij erg goed. goede merk en beste kwaliteit.

Tevreden. Prima diepvriezer overzichtelijk mooie brede diepe laden goede service.