De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 46 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV143WIT - Vriezer - 168 liter - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Prima vriezer. Mooie uitvoering en praktische laden. Qua afmeting zowel hoogte en breedte, altijd wel een plekje voor te vinden. Ik ben er erg blij mee. Ook zuinig in gebruik, vriest snel in.
Een prima vrieskast met veel opbergruimmte.
Wordt snel goed koud en overzichtelijk in te delen.
Eén nadeel het zijn gladde pootjes en verschuift erg snel op kunststof laminaat.
Ook als je de deur wil open doen blijft hij niet staan ondanks dat ik het met een waterpas heb recht gezet.
Misschien als hij helemaal gevuld is dat hij dan op zijn plek blijft staan hoop ik........
Deze vrieskast van Etna heeft 5 ruime opberg vakken. Hierdoor is het makkelijk om je producten te sorteren. Door de ruimte heb je snel overzicht. Daarnaast bied Etna 5 jaar garantie op deze vrieskast, dit zorgt voor de perfecte prijs / kwaliteit verhouding. Kortom erg tevreden
Super strakke en grote vriezer. Wilde meer ruimte en dat geeft deze vriezer zeker. Maar hij neemt niet veel meer ruimte in beslag hij is alleen wat hoger maar dat is prima. Kan nu lekker veel kwijt. Super blij mee
Groetjes Eveline
Aangeschaft vanwege verwacht gering energieverbruik. Voorts vanwege indeling, volume en geringe afmetingen. En een zeer gunstige prijs van € 400. Product zeer goed verpakt.
Perfecte grote voor 2 personen.
De lades zijn heel ruim.
De vriezer is ook heel stil van geluid.
Kortom ben ik heel tevreden over deze diepvries.
Wat heel belangrijk voor ons was is dat de diepvries zuinig in gebruik is, dit omdat het anders niet loont om extra vlees of brood in te kopen en in te vriezen.
Diepvries met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
De diepvries beschikt over voldoende ruimte bij normaal gebruik voor een 3-persoons huishouden.
De kwaliteit van de diepvries is prima. De deur kan eenvoudig geopend worden door het stevige handvat. De lades zijn van goede kwaliteit en voelen zeker niet onstabiel aan.
Bij de ingebruikstelling maakt de diepvries tijdelijk meer geluid om op temperatuur te komen, daarna maakt deze niet meer dan gemiddeld geluid.
Al met al een goede kwaliteit diepvries voor een correcte prijs.
Mooi compacte vrieskast met hoge lades. Erg stil. Ben er erg blij mee.
Zou hem zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een smallere vriezer met ruime inhoud.
Och wat ben ik blij met deze vrieskast ! Al mijn ijsjes passen er gemakkelijk in.
En ze blijven ook zo lekker koud !
En dat vergeet ik bijna nog: en hij is zo mooi wit........
Ik snap gewoon niet hoe ik altijd zonder heb kunnen leven.
Is een super mooie vrieskast
Heb er geen woorden voor wij zijn er super blij mee
Ook het merk is gewoon goed
Ook werden wij helemaal netjes geholpen bij de aanschaf
Nou mooie recensie toch
Vr groet Fam Perdijk
Slank model, handig dat je kunt kiezen om de handgreep wel/niet te monteren. Mooie grote laden. Prijs-Kwaliteitverhouding prima en energiezuinig. Komt goed uit de tests! Grote vrieskast, ook voor kleine mensen super handig.