ETNA VV143WIT - Vriezer - 168 liter - Wit - Vriezers

ETNA VV143WIT - Vriezer - 168 liter - Wit
ETNA VV143WIT - Vriezer - 168 liter - Wit
Energieklasse E
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 394,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 46 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV143WIT - Vriezer - 168 liter - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Johanna13-05-2024

Uitstekende keuze.

Mooie vriezer, geen geluid te horen. Makkelijke indeling. We zijn uiterst tevreden!
Pluspunten
  • Maakt geen geluid.
  • Mooie vriezer.
w********@h**********29-02-2024
Goed en redelijk goedkoop product. Bekend en vertrouwd merk. Perfecte service en info door leverancier Bemmel&Kroon.
e**********@g********16-12-2023
Prima vriezer. Mooie uitvoering en praktische laden. Qua afmeting zowel hoogte en breedte, altijd wel een plekje voor te vinden. Ik ben er erg blij mee. Ook zuinig in gebruik, vriest snel in.
H***n@g***m03-09-2023

Aankoop Etna VV143wit vriezer

Een prima vrieskast met veel opbergruimmte. Wordt snel goed koud en overzichtelijk in te delen. Eén nadeel het zijn gladde pootjes en verschuift erg snel op kunststof laminaat. Ook als je de deur wil open doen blijft hij niet staan ondanks dat ik het met een waterpas heb recht gezet. Misschien als hij helemaal gevuld is dat hij dan op zijn plek blijft staan hoop ik........
Pluspunten
  • Lekker veel opbergruimte
Minpunten
  • Staat niet stevig op een kunststof laminaatvloer
  • Geen rubberen pootjes, maar van hard plastic
t******@h**********17-08-2023

Gezins vrieskast

Ik had het nodig en het is goedkoper vergelijken de andere merken en het is gebruikelijk
Pluspunten
  • Goedkoop
  • Eco vriendelijk
Minpunten
  • N.v.t
e***********@o**********09-08-2023
Deze vrieskast van Etna heeft 5 ruime opberg vakken. Hierdoor is het makkelijk om je producten te sorteren. Door de ruimte heb je snel overzicht. Daarnaast bied Etna 5 jaar garantie op deze vrieskast, dit zorgt voor de perfecte prijs / kwaliteit verhouding. Kortom erg tevreden
p**********@p********09-08-2023
mooie functionele vriezer. mijn vorige was te klein geworden,met de -24 was hij gauw op de gewenste temperatuur. er gaat superveel in.Prima tevreden
g******@t******************23-03-2023

Goede prijs kwaliteit

Veel ruimte, vriest de producten goed en snel in, makkelijk verplaatsbaar door de wielentjes
Pluspunten
  • Inhoud
  • Lichtgewicht
Minpunten
  • Kan niet zien wat de temperatuur is
g******@t******************13-03-2023

Super vriezer

Super strakke en grote vriezer. Wilde meer ruimte en dat geeft deze vriezer zeker. Maar hij neemt niet veel meer ruimte in beslag hij is alleen wat hoger maar dat is prima. Kan nu lekker veel kwijt. Super blij mee Groetjes Eveline
Pluspunten
  • Niet te breed
  • En fijne grote lades
Minpunten
  • Je ziet niet hoe koud hij is
Henk17-02-2023

Bevalt uitstekend

Aangeschaft vanwege verwacht gering energieverbruik. Voorts vanwege indeling, volume en geringe afmetingen. En een zeer gunstige prijs van € 400. Product zeer goed verpakt.
Pluspunten
  • Energieverbruik en afmetingen
Minpunten
  • Mogelijk verwachte levensduur
f*************@g********09-02-2023

Zeer zuinige diepvries

Perfecte grote voor 2 personen. De lades zijn heel ruim. De vriezer is ook heel stil van geluid. Kortom ben ik heel tevreden over deze diepvries. Wat heel belangrijk voor ons was is dat de diepvries zuinig in gebruik is, dit omdat het anders niet loont om extra vlees of brood in te kopen en in te vriezen.
Pluspunten
  • Zuinig
  • Groot genoeg voor 2 personen
Kevin18-01-2023

Diepvries met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De diepvries beschikt over voldoende ruimte bij normaal gebruik voor een 3-persoons huishouden. De kwaliteit van de diepvries is prima. De deur kan eenvoudig geopend worden door het stevige handvat. De lades zijn van goede kwaliteit en voelen zeker niet onstabiel aan. Bij de ingebruikstelling maakt de diepvries tijdelijk meer geluid om op temperatuur te komen, daarna maakt deze niet meer dan gemiddeld geluid. Al met al een goede kwaliteit diepvries voor een correcte prijs.
Pluspunten
  • Stevige onderdelen
  • Maakt niet meer dan gemiddeld geluid
Minpunten
  • Geen No Frost of andere extra opties
j*****@h**********15-09-2022

Mooi koelvriescombinatie formaat

Mooie koelvriescombinatie met een mooie afmeting. Voldoende ruimte in de koel en vries gedeelte.
Pluspunten
  • Maakt weinig geluid
  • Ruim voor inhoud
Minpunten
  • 1 ruime lade voor groente en fruit
s****************@h**********16-08-2022

Goede ruime vrieskast

Tot op heden zeer tevreden. Mooie ruime vrieskast die je nauwelijks hoort. Mooi smal model en mooi afgewerkt.
Pluspunten
  • Ruim
  • Geruisloos
j*****@c********10-08-2022

Erg mooie koelkast

Zojuist de koelkast ontvangen. Ben er erg blij mee met dit warme weer kunnen we onze drankjes weer lekker koel zetten. Snelle levering en nette prijs
Silvia02-08-2022

Compacte vriezer

Mooi compacte vrieskast met hoge lades. Erg stil. Ben er erg blij mee. Zou hem zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een smallere vriezer met ruime inhoud.
Pluspunten
  • Compact
  • Hoge lades
k***********@z*******26-07-2022

Hoe heb ik zonder kunnen leven !

Och wat ben ik blij met deze vrieskast ! Al mijn ijsjes passen er gemakkelijk in. En ze blijven ook zo lekker koud ! En dat vergeet ik bijna nog: en hij is zo mooi wit........ Ik snap gewoon niet hoe ik altijd zonder heb kunnen leven.
Pluspunten
  • groot volume
  • hartstikke koud
  • prachtig wit
p**@d*****************29-06-2022

Super

Is een super mooie vrieskast Heb er geen woorden voor wij zijn er super blij mee Ook het merk is gewoon goed Ook werden wij helemaal netjes geholpen bij de aanschaf Nou mooie recensie toch Vr groet Fam Perdijk
Pluspunten
  • Model
  • Uitstraling
  • Prijs
  • Service
e****@k*********22-04-2022

Prima vriezer

Prima, ruime vriezer die doet wat ie moet doen. En goede prijs – kwaliteit verhouding
c***********@h**********15-04-2022

Stille vrieskast

Voldoende ruimte voor ons gezin met 2 personen. No Frost lijkt ons perfect, toekomst zal dit uitwijzen, het apparaat is erg stil.
Pluspunten
  • Prijs
Ellen B.27-03-2022

Prima mooie, ruime, slanke vrieskast

Slank model, handig dat je kunt kiezen om de handgreep wel/niet te monteren. Mooie grote laden. Prijs-Kwaliteitverhouding prima en energiezuinig. Komt goed uit de tests! Grote vrieskast, ook voor kleine mensen super handig.
Pluspunten
  • energiezuinig
  • slank model