De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 113 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV6169NWIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb deze vriezer nu al een paar dagen thuis. Hij werkt erg goed, vriest producten prima, kan door de no frost functie ook zien in welke lades welke producten liggen.
Hij is redelijk stil, en valt niet snel op qua geluid. Verder is het een stuk meer energiezuinig dan mijn vorige vriezer, dus dat scheelt ook in de portemonnee.
Kwalitatief ziet het er gewoon erg basic uit, niet te opvallend, textuur op de buitenkant voelt ook goed aan.
Enige minpunten zijn dat de deur niet makkelijk open gaat, ik heb twee handen nodig. Een om de vriezer vast te houden, de ander om de deur open te trekken. Doe ik het alleen met een hand, dan trek ik de vriezer met me mee. Hier is helaas niet zo goed over nagedacht.
Verder had een lichtje ook mooi gewezen, zo hoef ik niet de hele kamer op te lichten als ik even opzoek ben naar een snack.
Verder super blij mee.
Fijne grote overzichtelijke vriezer. De no-frost functie is ook fijn. Enig nadeel zijn 4 wieltjes onder de vriezer, hierdoor wil hij nog wel eens verschuiven. Verder zou ik het alarm bij open deur iets harder willen horen.
super mooie vriezer ben er erg blij mee.
erg stil en veel capaciteit.
genoeg om voor een heel gezin eten in te vriezen.
mooie grote lades en erg overzichtelijk.
Het is een mooie grote vrieskast en is tot nu toe ook erg zuinig gebleken.
Hij is stil, energie zuinig enige minpunten zijn het te zachte deuralarm en geen goede ijsblokjes oplossing.
Ik heb deze vriezer uitgezocht omdat ik een gebruiksvriendelijke, grote vriezer wilde. Deze vriezer voldoet prima aan mijn eisen. Er kan heel erg veel eten in, de lades zijn fijn diep en de vriezer maakt weinig geluid.
Mijn oude vrieskast was al meer dan 20 jaar oud. Deze werkte nog goed, maar was volgens mij een enorme energievreter. Daarom heb ik besloten een andere vrieskast aan te schaffen. Volgens de verkoper van de winkel zou deze vriezer veel energiezuiniger moeten zijn en ook prijstechnisch acceptabel. Vandaar deze investering.
Mooie vriezer met duidelijke display, geen onnodige toeters en bellen.
Plus punt: Ruime laders die doorzichtig zijn.Ruime laders die doorzichtig zijn.
Min punt: Het open door alarm is erg zacht en dus slecht hoorbaar
Mooie vriezer, duidelijke lades, acceptabel energie label. Lang gezocht en deze als beste uiteindelijk gekozen. Ook nog met een eenvoudige procedure garantie verlengd naar 5 jaar. Geeft toch een fijn gevoel
Voor deze prijs een kwalitatief product met een goede indeling en diepe stevige lades, overzichtelijk en een prima afmeting. Nette buiten afwerking. Plus direct leverbaar.
Het is een zeer stille vrieskast en heel overzichtelijk qua spullen, niet meer ontdooien. Precies alles wat ik zoek in een vrieskast en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ben erg zeer tevreden mee.
Prima stille vrieskast, goed in te delen en snel op temperatuur. Het display maakt het instellen van de temperatuur gemakkelijk hoewel deze al direct goed ingesteld stond bij levering.
Wij hebben een wijziging gekregen in de gezinssituatie (BABY).
Hierdoor genoodzaakt een grotere viezer te kopen en de oude is ver versleten.
Bij de electro winkel in de buurt gegaan voor een prijs kwaliteit vriezer.
Al snel kwamen we uit op een no frost ETNA vriezer.
Super simpel maar ow zo makkelijk.
Kan alleen maar zeggen, Goed bezig ETNA!