ETNA VV6169NWIT - Vriezers

ETNA VV6169NWIT
ETNA VV6169NWIT
Energieklasse E
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 385,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 113 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV6169NWIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Zojav11-12-2022

Mooie Energiezuinige Vriezer

Ik heb deze vriezer nu al een paar dagen thuis. Hij werkt erg goed, vriest producten prima, kan door de no frost functie ook zien in welke lades welke producten liggen. Hij is redelijk stil, en valt niet snel op qua geluid. Verder is het een stuk meer energiezuinig dan mijn vorige vriezer, dus dat scheelt ook in de portemonnee. Kwalitatief ziet het er gewoon erg basic uit, niet te opvallend, textuur op de buitenkant voelt ook goed aan. Enige minpunten zijn dat de deur niet makkelijk open gaat, ik heb twee handen nodig. Een om de vriezer vast te houden, de ander om de deur open te trekken. Doe ik het alleen met een hand, dan trek ik de vriezer met me mee. Hier is helaas niet zo goed over nagedacht. Verder had een lichtje ook mooi gewezen, zo hoef ik niet de hele kamer op te lichten als ik even opzoek ben naar een snack. Verder super blij mee.
Pluspunten
  • Passen veel producten in
  • Energiezuinig
Minpunten
  • Deur gaat niet makkelijk open
  • Geen lichtje
a*********@g********05-12-2022

Een echte aanrader

Het voldoet geheel aan onze verwachtingen heerlijke laden en een smal model om boven te krijgen in verband met traplift
Pluspunten
  • Smal
  • Fijne laden
Minpunten
  • Energie label is een e dat is wat minder
k*************@i*********04-12-2022

Mooi afgewerkte nofrost kast van Etna

Mooi afgewerkte kast. Genoemde afmetingen kloppen precies. Zuinig en stil. Deze kast gekozen ivm de gesloten achterkant.
r*******@g********04-12-2022
Fijne grote overzichtelijke vriezer. De no-frost functie is ook fijn. Enig nadeel zijn 4 wieltjes onder de vriezer, hierdoor wil hij nog wel eens verschuiven. Verder zou ik het alarm bij open deur iets harder willen horen.
Pluspunten
  • Maat
  • No-frost
  • Doorzichtelijke lades
  • Snel op temperatuur
Minpunten
  • Verschuift met 4 wielen
  • Display alleen te zien bij open deur
  • Alarm bij open deur is zacht
griffioen902-12-2022

mooie grote vriezer

super mooie vriezer ben er erg blij mee. erg stil en veel capaciteit. genoeg om voor een heel gezin eten in te vriezen. mooie grote lades en erg overzichtelijk.
Pluspunten
  • grote
  • capaciteit
  • erg overzichtelijk
  • grote lades
a******@f*********26-11-2022

Vertrouwd product

Prima diepvrieskast , doorzichtige laden prima idee. Een vertrouwd merk, meerdere producten van etna bevallen prima.
Pluspunten
  • overzichtelijke kast
Sebastiaan Wolf03-11-2022

Mooie, energiezuinige vrieskast.

Het is een mooie grote vrieskast en is tot nu toe ook erg zuinig gebleken. Hij is stil, energie zuinig enige minpunten zijn het te zachte deuralarm en geen goede ijsblokjes oplossing.
Pluspunten
  • Energiezuinig
  • Overzichtelijk
  • Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding
Minpunten
  • Deuralarm is heel zacht
  • Geen goede ijsblokjes oplossing
akiewiet27-10-2022

Veel vriesruimte!

Ik heb deze vriezer uitgezocht omdat ik een gebruiksvriendelijke, grote vriezer wilde. Deze vriezer voldoet prima aan mijn eisen. Er kan heel erg veel eten in, de lades zijn fijn diep en de vriezer maakt weinig geluid.
Pluspunten
  • veel ruimte
  • veel lades
Minpunten
  • deur maakt geen "sluitgeluidje"
b*******@h**********27-10-2022

Top vriezer

Echt een zeer fijne vriezer Mooie ruime lades past super veel in En No Frost is ook top nooit meer ontdooien
m*********@h******26-10-2022

Energiezuinige aanschaf

Mijn oude vrieskast was al meer dan 20 jaar oud. Deze werkte nog goed, maar was volgens mij een enorme energievreter. Daarom heb ik besloten een andere vrieskast aan te schaffen. Volgens de verkoper van de winkel zou deze vriezer veel energiezuiniger moeten zijn en ook prijstechnisch acceptabel. Vandaar deze investering.
Sebastiaan Wolf24-10-2022

Mooie vriezer voor een nette prijs

Mooie vriezer met duidelijke display, geen onnodige toeters en bellen. Plus punt: Ruime laders die doorzichtig zijn.Ruime laders die doorzichtig zijn. Min punt: Het open door alarm is erg zacht en dus slecht hoorbaar
Pluspunten
  • Ruime lades
  • Doorzichtige lades
  • Duidelijk display
Minpunten
  • “Open door” alarm is heel zacht
  • Geen platte lade +/- 3cm voor ijblokzakjes
e*************@g********23-10-2022

Zeker een aanrader!

Mooi grote vriezer. Veel opbergruimte en no frost systeem. Relatief zuinig in energie.
Pluspunten
  • Voldoende ruimte en lades
  • Relatief zuinig in energie
  • No frost
Westra28-09-2022
Keurige vrieskast goeie prijs en nooooit meer ontdooien tot nu toe heel tevreden
Pluspunten
  • Goeie prijs
  • Nooit meer ontdooien
r********@p********24-09-2022

Fijne vriezer

Mooie vriezer, duidelijke lades, acceptabel energie label. Lang gezocht en deze als beste uiteindelijk gekozen. Ook nog met een eenvoudige procedure garantie verlengd naar 5 jaar. Geeft toch een fijn gevoel
Pluspunten
  • Ruim
  • Overzichtelijk
Helga en Huub17-09-2022

Mooie en betrouwbare producten

Voor deze prijs een kwalitatief product met een goede indeling en diepe stevige lades, overzichtelijk en een prima afmeting. Nette buiten afwerking. Plus direct leverbaar.
Pluspunten
  • Snelle levering
  • Fijne solide afwerking
m***************@g********16-09-2022

En zeer goede keuze

Het is een zeer stille vrieskast en heel overzichtelijk qua spullen, niet meer ontdooien. Precies alles wat ik zoek in een vrieskast en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ben erg zeer tevreden mee.
Pluspunten
  • overzichtelijk
  • zeer stil
Amir16-09-2022

Erg goed

Top vriezkast erg blij mee genoeg ruimte leuk in de keuken .... ..
Pluspunten
  • Still
  • Leuk kleur
Berend15-09-2022

Gewoon goed, ik raad de vriezer aan

Mooi uiterlijk, gemakkelijke bediening, doet wat ie moet doen en handige no-frost(geen geklier meer met ontdooien)
Pluspunten
  • No-frost
  • Gemakkelijke bediening
f*************@g********04-09-2022

Goed product

Heel goede producten en goede kwaliteit. Prijs is goed met garantie 2 jaar
m************@h**********04-09-2022

Geweldige vriezer

Mooie vriezer die weinig geluid maakt. Hoop ruimte en dus ook echt waar voor je geld.
Pluspunten
  • Weinig geluid
  • Ruimte
Minpunten
  • Geen minpunten
Berend.02-09-2022

Koud kunstje, dat warm wordt aanbevolen!

Keurige vrieskast, met voor ons voldoende ruimte. Gemakkelijke bediening en…..niet meer ontdooien. Op tijd en vlot geleverd
Pluspunten
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • No-frost(niet meer ontdooien)
Bart25-08-2022

Prima vrieskast

Prima stille vrieskast, goed in te delen en snel op temperatuur. Het display maakt het instellen van de temperatuur gemakkelijk hoewel deze al direct goed ingesteld stond bij levering.
Pluspunten
  • Snel op temperatuur
  • Makkelijk in te delen
  • Handig display
Minpunten
  • Nog geen
n************@z************24-08-2022

Zeker een aanrader

Wij hebben een wijziging gekregen in de gezinssituatie (BABY). Hierdoor genoodzaakt een grotere viezer te kopen en de oude is ver versleten. Bij de electro winkel in de buurt gegaan voor een prijs kwaliteit vriezer. Al snel kwamen we uit op een no frost ETNA vriezer. Super simpel maar ow zo makkelijk. Kan alleen maar zeggen, Goed bezig ETNA!
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Makkelijk zelf deuropening te verwissel
  • Hoge bakken.
g***********@g********22-08-2022

Vrieskast

Goed geleverd,netjes binnen gezet. Uitpakken en even laten staan en draaien maar.
Harry T21-08-2022

perfecte prijs en prestatie verhouding

Goed afgewerkte diepvrieskast met met een perfect prijs en prestatie verhouding
Pluspunten
  • afwerking
  • prijs