Bosch Serie 4 GSN33FWEV - Vrijstaande Vrieskast - 225L - Wit - Vriezers

Bosch Serie 4 GSN33FWEV - Vrijstaande Vrieskast - 225L - Wit
Bosch Serie 4 GSN33FWEV - Vrijstaande Vrieskast - 225L - Wit
Energieklasse A, E
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 683,34 Bekijk alle aanbieders
7.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 GSN33FWEV - Vrijstaande Vrieskast - 225L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

ilona26-10-2024
2.0

veel lawaai 44 tot 47 dB

2.0
Deze vriezer vriest prima maar maakt erg VEEL en lang lawaai. Gemiddeld 10 a 15 minuten per uur 44 tot 47 dB. Indien de vriezer een paar minuten geopend is hoor je de vriezer ruim een uur draaien. Volgens de Bosch monteurs is dit heel normaal en kan het zelfs erger. Staat de vriezer niet in een afgesloten ruimte, raad ik deze zeker niet aan!
Minpunten
  • veel lawaai
d**********@h**********05-11-2022
Makkelijker als een kist en zuiniger in energie en je hebt alles per lade geselecteerd voor het pakken van een product..
f************@g********03-11-2022

Kast .

Ik kan er nu nog niet zo veel over zeggen ,wand ik heb het nog niet zo lang .
Pluspunten
  • Ik heb nu nog geen goed pluspunt of minpunt.
Jan26-10-2022
De Vriezer is stil En ik denk ook zuinig met energie Beter dan de oude van 100 jaar :-) Vanaf een plaatje gekocht Tegenvaller: de ruimte tov de buitenzijde Dikke isolatie, maar hoe groter hoe meer je erin propt Echte tegenvaller vind ik de klepjes bovenste vakken Je moet hem echt op zijn plek duwen , en dat betekent dat hij niet te vol mag zijn, maar dan had ik naar de winkel moeten gaan kijken Maar verders toch een mooi apparaat en het plastic voelt solide aan , en daar gaat het om Wij zeggen hier Hufter proef!!
m************@h**********01-10-2022

Goede aankoop

Goede kwaliteit diepvries, veel opbergruimte en stevige bakken. Prijs kwaliteit vind ik goed.
Pluspunten
  • Veel opbergruimte
  • Fijne afmetingen
a******@z************12-07-2022

Goede aankoop als vervanger van de oude vrieskast

Mooie vorm. Ruime opslagmogelijkheden. Temperatuurinstelling gemakkelijk in te stellen.