Siemens GS58NDWDV - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
365 liter
Steraanduiding
****

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GS58NDWDV op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 29-01-2021

Goed

Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goed. Behalve zijn de klepjes van mindere kwaliteit
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Familie P 27-10-2020

Prima vriezer!

Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De vriezer bevalt ons heel goed. Er zit erg veel ruimte in! Er passen 5 broden in een (gewone) la. Er is ook een big box (grote lade) welke ideaal is voor zakjes groente e.d.
Bijkomend voordeel is ook dat de vriezer haast geen geluid maakt.
Wij hopen dat deze vriezer de komende jaren in goed werkende conditie bij ons blijft staan!
Geen minpunten kunnen bedenken dus 5*
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 08-09-2020

Goede aankoop

Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

10,0
De aankoop van een nieuwe vriezer is ons heel goed bevallen hij is nl. overzichtelijk zuinig in gebruik en hij doet wat hij moet doen goed vriezen
Het is zeker een aanrader als je een goede vriezer wilt hebben wij zijn er in iedergeval heel blij mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Esther 07-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Enorm veel ruimte

Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

9,0
Diepvries biedt enorm veel opbergruimte met mooie diepe lades en bovenin een aantal vakken die makkelijk te bereiken zijn. We zijn er heel content mee, hadden dit product veel eerder moeten kopen! Supergoede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Ruimte
  • Diepe laden
  • Heel stil
  • Stevig en degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hilal 02-09-2020

Siemens vriezer super

Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super vriezer: groot, veel inhoud, veel lades, zuinig. Ik ben er super tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Piet beckers 01-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en grote vries vakken goed overzicht over de inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

10,0
Een prima product zou het zo weer kopen lekker groot ,stil,zuinig,overzichtelijk,
Mooie led verlichting voor goed zicht in de vriezer echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 30-08-2020

Vrijstaande vriezer waar je warm van wordt

Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een vrijstaande vriezer die voldoet aan al onze wensen zoals vormgeving, ruimte indeling, verlichting maar bovenal geruisloosheid en energiezuinigheid.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Albert 28-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima vrieskast met uitstekende prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

10,0
Na 34 jaar een diepvrieskast te hebben gebruikt zijn we overgestapt naar deze kast. Prima apparaat met heel veel ruimte, zodat de spullen overzichtelijk kunnen worden ingevroren. Ook de nofrost functie is een bijzonder handige functie waarbij ontdooien Van de aangegroeide ijs laag niet meer aan de orde is Kortom een Prima product voor een dito prijs

Pluspunten

  • Volume
  • No frost
  • Spullen overzichtelijk op in te vriezen
  • Prima kwaliteit
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ath 26-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

PERFECTE VRIEZER MET VEEL RUIMTE EN STIL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

9,0
goede keuze voor een vriezer met veel inhoud aan opbergruimte,en zuinig.
hij is stil. de lade's zijn ruim

Pluspunten

  • 365 liter
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 26-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supervrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

9,0
Mooie vrieskast, handige indeling met lades en klepjes.
Wij hebben al vaker producten van Siemens gehad, altijd tot volle tevredenheid. Goede kwaliteit en betrouwbaar.

Pluspunten

  • Handige indeling.
  • Maakt heel weinig geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JohnE 26-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ontzettend veel ruimte

Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

10,0
Werkelijk een joekel van een vrieskast met bijzonder veel binnenruimte. Onderin 5 lades waarvan 1 heel groot (voor een knots van een kerstkalkoen, bijvoorbeeld :-) ) De onderste lade, meestal kleiner omdat de compressor erachter zit, is ook nog aanzienlijk. Bovenin 3 vakken met deurtjes, waarschijnlijk gedaan omdat lades op die hoogte niet handig zijn.
Netjes afgewerkt. Matwit gespoten, mooie grote deurgreep met mat metaalkleurig detail. Netjes.
En nu maar hopen dat hij hééél lang meegaat.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit
  • Veel binnenruimte
  • Nette afwerking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kuunders 25-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg ruim en goed afgewerkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

10,0
Een zeer ruime, goed afgewerkte vrieskast. De indeling is logisch met wisselende afmetingen van de lades. Daarnaast is de Nofrost functie ideaal.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marny 25-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

9,0
Mooie grote vrieskast en heeft erg ruime laden en vakken. Hij is geruisloos en heeft een mooie vormgeving.

Pluspunten

  • Groot en ruim
  • Geruisloos
  • Lage verbruikerskosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boontje 23-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super mooie strakke vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe Siemens vrieskast. Mooi strak design. Snel op temperatuur. Zeer geruisloos. Goede lade verdeling. Kortom een super fijne vriezer!

Pluspunten

  • formaat
  • geluidsarm
  • snel op temperatuur
  • verlichting
  • alarm bij te hoge temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 21-08-2020

Ontzettend veel vriesruimte voor een goede prijs

Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ontzettend veel vriesruimte voor een lage prijs. Er is goed nagedacht over de verdeling van de vakken. Er zijn drie kleinere vakken met klep en vier lades waarvan één grote. Er worden twee handige coolpacks meegeleverd, die handig opgeborgen zijn in de deur. Draairichting van de deur is makkelijk zelf aan te passen. De vriezer heeft een laag energieverbruik en daardoor ook nog eens goedkoop in het gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Eemhuus 19-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

9,0
Prima vriezer. Verlichting en deur open alarm, alles aan boord.

Waar je wel op moet letten als je de bovenste kleppen open hebt, dat je dat snel kan vergeten omdat je dat makkelijk over het hoofd ziet en als je dan de deur dichtdoet gaat het mis, Dus kleine tip, misschien de kleppen voorzien van een duidelijke sticker of zoiets.

Pluspunten

  • erg veel ruimte
  • verlichting en deur alarm en NO frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Gielen 15-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel vriesruimte voor een lage prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

10,0
Ontzettend grote diepvries, voor een lage prijs. Draairichting van de deur is makkelijk zelf aan te passen. Eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Laag stroomverbruik
  • Makkelijk te bedienen
  • Draairichting deur makkelijk aan te passen
  • No Frost - geen ijsaanslag meer!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H.Meijering 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

8,0
Heb de vriezer nog maar een week in gebruik maar bevalt me nu al uitstekend. Voorheen heb ik meer dan 25 jaar een vrieskist gehad die het ook prima deed. Nu gekozen voor een vrieskast omdat het overzichtelijker is.
Ons “oudje” was niet zo milieuvriendelijk meer en deze zal dat wel zijn. Hopende op vele jaren trouw gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frederik 04-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stilte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

10,0
Denk niet dat u doof begint te worden want hij is echt zo stil! Je valt er zonder problemen bij in slaap.

Pluspunten

  • Stil
  • Overzichtelijke indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AH 29-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer grote staande diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS58NDWDV

Algemene score

9,0
Zeer grote vriezer. Nog maar net in bezit, maar komt heel degelijk en praktisch over. Hij is echt wel heel groot en zwaar dus houdt daar rekening mee.

Pluspunten

  • Heel groot
  • Degelijk
  • Praktisch
  • Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews