De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 GSN58DWDV - Vrijstaande Vrieskast - 366L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ondanks de omvang van deze vrieskast is deze zeer zuinig. De lades en klepjes maken deze vriezer zeer toegankelijk. No-frost zal na deze vrieskast altijd op mijn lijstje staan want dankzij dit principe is ook de zichtbaarheid van de producten verzekerd. Waarom geen 10 punten? Na de aankoop van deze vriezer kwam ik tot de ontdekking dat Bosch dezelfde vriezer in een nog zuiniger variant heeft. Helaas is die ook weer flink duurder, dus heb ik geen spijt van deze aankoop.
Bevalt prima.
De vakken / lades duidelijk te zien wat zich er in bevind.
Het is wel even opletten dat de klepjes ook dicht zijn voor je de deur dicht doet!
Mooie grote overzichtelijke vriezer. Bovenste lades hebben klepjes wat heel handig is want de vriezer is 191 hoog. Handig is ook dat er licht in zit en dat de lades doorzichtig zijn. Top!
Fijne grote diepvries voor het overzichtelijk onderbrengen van mijn in te vriezen voedingsmiddelen. Mooie lades, invriesvakken en een extra grote lade ( big box).
Overzichtelijke vriezer waarbij je alles nu mooi kunt rangschikken , elk een eigen lade , b.v voor zoals ik het gedaan heb , brood , varkensvlees, kip , rundvlees , en een lade voor bereide maaltijden en een groentelade , enz . en een groot voordeel is NOOIT meer ontdooien !
Een echte topper !