Inventum VVW5520 - Mini Vaatwasser - 6 Couverts - 6 Programma's - Wit - Vaatwassers

Inventum VVW5520 - Mini Vaatwasser - 6 Couverts - 6 Programma's - Wit
Inventum VVW5520 - Mini Vaatwasser - 6 Couverts - 6 Programma's - Wit
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 233,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VVW5520 - Mini Vaatwasser - 6 Couverts - 6 Programma's - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

CAMPING HULP04-10-2020

mooi ontwerp

viel op qua design,reviews ,en niet te vergeten de prijs . ook de 5 jaar garantie na registratie beviel ons zeer goed.
Pluspunten
  • MOOI DESING,GOEDE PRIJS
  • STIL,5 JAAR GARANTIE
diederik16-06-2020

vaatwasser

ik was aan toe aan nieuw vaatwasser en mij oude vaatwasser was het begeven toen zag ik deze op bol.com
Pluspunten
  • slang is groot genoeg van de water afvoer
  • hij is redelijk stil
  • uiterlijk ziet hij er mooi uit
jorsy23-05-2020

Voordelige koop

Goed product voor zijn prijs in vergelijking met andere merken. Product is op internet te vinden voor 217 euro. Lastig om garantie op website te registreren serienummer is niet te vinden en deze info was niet in de handleiding van het product te vinden.
Pluspunten
  • fluister geluid
  • Weinig energie
  • Reinigt prima
  • Gratis extra 3 jaar garantie door fabrikant,
Minpunten
  • Grote borden > 26 cm kunnen er lastig in.
  • Serienummer lastig te vinden,
Laura17-05-2020

Goede investering

Super blij met dit apparaat! Aansluiten en bedienen gaat heel gemakkelijk, hij maakt alles heel schoon en er past genoeg in. Grote borden moeten soms schuin maar dat vind ik geen probleem. Verder is hij super stil en het geluid van stromend water vind ik alleen maar fijn! Je hebt veel programma's maar vooral de eco-stand is een uitkomst, doet er 3 uur over maar heel zuinig in alles! Eerste paar keer stonk het apparaat maar dat is na een week helemaal weg. Een van de beste investeringen van afgelopen jaren!
Pluspunten
  • Heel stil
  • Maakt goed schoon
Minpunten
  • Niet volledig droog
Julius02-04-2020

Zeker een aanrader!

Een zeer mooi apparaat, Echt een eyecatcher voor onze compacte mini keuken. Verder maakt de vaatwasser weinig geluid en maakt alles mooi schoon. Echt een aanrader!
Pluspunten
  • Weinig geluid
  • Energie zuinig
Minpunten
  • Bestekbak kleine kant
Student01-03-2020

compacte vaatwasser

Mooi formaat voor op een studentenflat. Er kan best veel in en geeft een schoon resultaat. Ook de prijs is te doen voor een student.
Pluspunten
  • compact
  • schoon resultaat
mv5701-02-2019

Superding voor 1-pers huishouden

Superding voor 1 persoons huishouden, past in keukenkastje, wast en droogt goed. Draait zo'n 2 keer per week. Klein maar zeker fijn: past verassend veel in al moet je soms wel even puzzelen. Spijt dat ik niet eerder de knoop heb doorgehakt om te kopen.
  • Zuinig
  • Ruim
  • Handig
  • Prijs
Minpunten
  • mist time display
Mark24-01-2019

Goede compacte vaatwasser

Compacte vaatwasser welke uitstekend schoonmaakt en tevens praktisch geruisloos is. Door het formaat overal wel te plaatsen.
  • Compact
  • Maakt goed schoon
Minpunten
  • Aansluiting water kan steviger
Julia Jager18-01-2019

Compact, stil, schoon en luxe

Wij zijn erg tevreden over deze compacte vaatwasser, het is zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is wel soms nog wat zoeken naar de perfecte indeling en we hebben nieuwe borden van 25,5 cm moeten kopen, onze oude borden van 26cm pasten niet goed. We vonden het echter niet zo'n punt om nieuwe borden te kopen, want de oude waren toch aan vervanging toe. De vaat komt er mooi schoon uit en er is genoeg keuze uit verschillende standen van de machine. Soms duurt de eco stand wat lang om 's avonds nog aan te zetten, maar de verkorte versie voor een niet al te vieze vaat van 90min is dan een mooie uitkomst. De vaatwasser is erg stil, je hoort zachtjes water klotsen op de achtergrond, maar dat is niet storend. In ons kleine appartement is deze compacte vaatwasser een uitkomst, een grote had niet gepast en dan voelt dit als een luxe. We hebben een splitsing gemaakt op de bestaande leidingen onder de gootsteen en de vaatwasser staat nu op het aanrecht, op de plek waar het afdruiprek eerst stond. Zeker een upgrade en geen gekibbel meer over wie de afwas doet ;)
Pluspunten
  • 6 verschillende standen en duur van programma's
  • Stille vaatwasser
  • Zuinig met water en stroom
  • Compact
  • Gevoel van luxe in een klein appartement
Minpunten
  • Borden van 26cm passen niet goed
Tony11-09-2018

Degelijke machine

Machine is heel degelijk, werkt prima. Zeker gezien de prijs een mooi apparaat. Heeft soms wel problemen met het wegpompen van het water, maar dit valt te verhelpen door een nieuw programma te starten en te stoppen.. Deze machine is aan te raden als u niet al te veel geld uit wilt geven en niet al te veel ruimte tot uw beschikking heeft. Doet niet onder voor een grote vaatwasser. Over het algemeen erg tevreden
Pluspunten
  • Werkt prima
  • Mooi formaat
Minpunten
  • pomp water soms niet weg
Marcin04-09-2018

Werkt perfect

Cheap,goed working,quiet and everything is perfect exept that the big bord dont fit easy in... And holder for second floor cup is not usefull- its to high and you can puttet it lower so you can put ther on the top nothing
Pluspunten
  • Quiet
  • Clean perfect
  • cheap
Minpunten
  • height
Netta24-03-2018

kleine afwasmachine

Het is een mooie compacte machine met een duidelijke handleiding. Het voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Ook het feit dat er een eco knop op zit is een pre.
Pluspunten
  • compact
  • ECO knop
  • voldoende afwasprogramma's
Minpunten
  • heb soms ruzie met het bestekmandje