Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VVW5520 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k**n@g**l.com 13-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede aanschaf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

8,0
Functioneerd zoals verwacht en voelt zeer degelijk aan.
Maakt ook weinig geluid, overal een goede aanschaf.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Geluid

Minpunten

  • NVT

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**3@g**l.com 02-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

10,0
Ben super, super blij met dit apparaat. Wast goed schoon, droogt goed, maakt weinig geluid, en er kan genoeg in. alleen de grote diner borden niet maar dat wist ik toen ik de keuze maakte, maar dat is geen punt.
Past keurig in een van de keukenkastjes, en ziet er mooi uit.
Dus hij is een aanrader voor diegene die een kleine vaatwasser willen aanschaffen.

Pluspunten

  • klein maar fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 28-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Middelklein, werkt goed en is goed geprijsd, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Erg blij met deze vaatwasser! Al met al een aardig pakket. Wel jammer dat de grootste borden er of net niet in passen (of net wel als je ze er schuin in doet en binnen kantelt!). Ik kan wel wat verbeterpunten bedenken, maar voor een middelkleine vaatwasser is dit een aardig product met degelijke prijs-kwaliteitverhouding die goed schoonmaakt. Aanrader!

Pluspunten

  • Volwaardige vaatwasser in middelklein formaat
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Compleet pakket aan programma's (o.a. eco, kort)
  • Maakt goed schoon
  • Past aardig wat in

Minpunten

  • Grote borden passen net niet of net met gepriegel
  • Geen display met resterende tijd
  • Behalve de borden kan de inrichting wel iets beter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lenny 26-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Simpel maar goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Mooi compacte vaatwasser die gewoon doet wat ie moet doen.
Soms moet je vanwege die compactheid wat schipperen met de grotere items, maar daar krijg je wel handigheid in.

Als ik een nadeel moet noemen, dan is dat het doseerbakje. Deze is vergelijkbaar met eentje die je in een normaal formaat vaatwasser aantreft en dat nodigt uit tot overdoseren. Het is een half formaat vaatwasser (6 t.o.v. 12 couverts) en dus heb je ook maar de helft aan de hoeveelheid vaatwasmiddel nodig. En dat wordt lastig met als die pads, pods, packs en tabletten.
Dus: poeder + zout + glansspoelmiddel. En nog een tip: gebruik ook wat poeder in het prewash bakje, dat doet wonderen bij een vuile vaat.

Pluspunten

  • compact
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • beetje schipperen met grote items
  • normaal formaat zeepbakje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
jitter 16-04-2022

N.a.v. een mail van Kieskeurig met de vraag of ik nog nieuwe ervaringen kan melden heb ik nog wel een ontwerpfoutje dat ik hier kwijt wil.
Het bestekmandje verhindert het open gaan van het klepje van het doseerbakje als deze op zijn normale plek staat. Met poeder meestal geen probleem, maar tabletten vallen er dan niet uit.
Om dit te voorkomen schuif ik het mandje na het beladen min. 1 cm naar achteren.

Reageer

Roel Struik 06-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Functioneerd prima. Zeer tevreden. Goede en duidelijke bediening. Ideaal voor klein huishouden.

Pluspunten

  • Resultaat
  • Prijs
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L**0@l**e.nl 19-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste koop ever.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Deze oerhollandse vaatwasser is de beste verwenning voor ons gezin. Helemaal TOP.

Pluspunten

  • Super machine
  • klein, compact en erg krachtig
  • Afwassen wordt nu een feest.
  • Past in elke keuken.

Minpunten

  • Minder energiue zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 28-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne, stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Fijne vaatwasser. In ons vakantiehuisje hebben we niet zoveel plaats. Deze machine is daarom een uitkomst. Hij wast/ droogt prima en heeft een ruime keuze uit programma's. Verder is hij opvallend stil. Prima aankoop.

Pluspunten

  • Stil
  • Wast en droogt prima

Minpunten

  • Instellen waterhardheid
  • Rekje heeft wat grote openingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

r**n@h**l.com 10-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser is handig te installeren en makkelijk in gebruik en je kunt hem overal plaatsen en een heel mooi was resultaat echt een aanrader en gunstig geprijsd.

Pluspunten

  • goed was resultaat
  • makellijk te instaleren
  • en overal te plaatsen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

s**k@g**l.com 10-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

10,0
Een mooi compacte vaatwasser . Prima geschikt voor in de caravan. Wast prima schoon.

Pluspunten

  • Compact
  • Wast prima schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 02-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine, maar bijzonder fijne machiene

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

10,0
Wij zochten ivm ruimte gebrek en kleine handsame afwasmachiene.
Gezien de lage prijs en tevens laag energie verbruik, voor deze afwasmachiene gekozen.
Wij zijn helemaal blij met deze mooie, stille en zuinige machiene. 6 verschillende programma's, 5 jaar garantie en handig binnenwerk.
En echte aanrader!

Pluspunten

  • Mooi disign
  • Stil
  • Zuinig
  • Prijs
  • 6 couverts

Minpunten

  • Geschikt voor klein huishouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 09-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

10,0
Ik ben dolblij met de vaatwasser, er kan heel veel in, soms meer dan ik dacht, soms wel 3pannen, en het nodige kleingoed, ik wou dat ik het eerder had aangeschaft, en kan het iedereen aanraden die een klein huishouden heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jagerzoo 30-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een kleine super reus

Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

10,0
wast super schoon , past veel meer in dan ik dacht
is erg stil
erg blij met m`n aankoop
er hoefd maar een halve vaatwastablet in omdat hij 6 couverts is

Pluspunten

  • stil
  • hoeveelheid ruimte
  • was resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CB 27-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte vaatwasser voor 2 personen met kleine keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Vaatwasser doet wat hij moet doen! Er past meer in dan we op voorhand dachten! Ja je hoort hem geluid maken, maar dit heb je altijd en is verre van storend. Het enige jammere (geen nadeel te noemen) is dat hij het programma niet onthoudt wat gebruikt is, dus deze moet je elke x opnieuw in stellen. Maar doet niet af aan het apparaat!

Pluspunten

  • Klein
  • Strak design
  • Past meer in dan verwacht

Minpunten

  • Glazen hebben nog niet echt hun plek gevonden
  • Onthoudt programma niet
  • lampjes van zout/glansspoel staan aan door tablet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Inventum 16-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime deur en korf

Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

10,0
Het is een prime vaatwasser voor dat geld, ik ben er superblij mee en doet wat ie moet doen, alleen de plastic schaaltjes moet ik even nadrogen, verder gaat er echt heel veel in voor een 2persoon huishouden,ik kan hem met een gerust hart aanbevelen

----------------------------------------------------------

Review 28-6-2020:
Super mooie machine, heerlijk rustig, en schone vaat. ik ben er heel blij mee, en ben blij dat ik hem heb aangeschaft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doppenberg 05-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede compacte vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

10,0
Mooie en goed werkende vrijstaande vaatwasser. Erg makkelijk weg te zetten in het interieur en makkelijk om aan te sluiten. Ik heb de vaat zelden zo mooi gezien!

Pluspunten

  • Schone vaat
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CAMPING HULP 04-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

10,0
viel op qua design,reviews ,en niet te vergeten de prijs . ook de 5 jaar garantie na registratie beviel ons zeer goed.

Pluspunten

  • MOOI DESING,GOEDE PRIJS
  • STIL,5 JAAR GARANTIE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diederik 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

10,0
ik was aan toe aan nieuw vaatwasser en mij oude vaatwasser was het begeven toen zag ik deze op bol.com

Pluspunten

  • slang is groot genoeg van de water afvoer
  • hij is redelijk stil
  • uiterlijk ziet hij er mooi uit

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

jorsy 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voordelige koop

Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Goed product voor zijn prijs in vergelijking met andere merken.
Product is op internet te vinden voor 217 euro.

Lastig om garantie op website te registreren serienummer is niet te vinden en deze info was niet in de handleiding van het product te vinden.

Pluspunten

  • fluister geluid
  • Weinig energie
  • Reinigt prima
  • Gratis extra 3 jaar garantie door fabrikant,

Minpunten

  • Grote borden > 26 cm kunnen er lastig in.
  • Serienummer lastig te vinden,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 17-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede investering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Super blij met dit apparaat! Aansluiten en bedienen gaat heel gemakkelijk, hij maakt alles heel schoon en er past genoeg in. Grote borden moeten soms schuin maar dat vind ik geen probleem. Verder is hij super stil en het geluid van stromend water vind ik alleen maar fijn! Je hebt veel programma's maar vooral de eco-stand is een uitkomst, doet er 3 uur over maar heel zuinig in alles! Eerste paar keer stonk het apparaat maar dat is na een week helemaal weg. Een van de beste investeringen van afgelopen jaren!

Pluspunten

  • Heel stil
  • Maakt goed schoon

Minpunten

  • Niet volledig droog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julius 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Een zeer mooi apparaat, Echt een eyecatcher voor onze compacte mini keuken. Verder maakt de vaatwasser weinig geluid en maakt alles mooi schoon.
Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Bestekbak kleine kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews