ETNA VW47BM / 737110 - Vaatwassers

ETNA VW47BM / 737110
ETNA VW47BM / 737110
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 429,00 Bekijk alle aanbieders
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 89 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW47BM / 737110 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

mvr roossien16-06-2022

MOOI OGENDE VAATWASSER

na 16 jaar trouwe dienst van de vorige ETNA bij ons werkte nog perfect. weer gekozen voor nieuwe ETNA vw47bm na plaatsing nieuwe keuken toch maar direct weer een nieuwe ETNA erin gebouwd. mooie stille vaatwasser maakt goed schoon en voor de prijs moet je bij ETNA zijn . hopen dat deze net zo lang meegaat als de vorige zijn er weer blij mee toppie ETNA ook de servise van elektro WORLD BAKKER STADSKANAAL
Pluspunten
  • stil
  • doet goed zin werk
m**********@m******12-05-2022

Bevalt goed

Fijne vaatwasser je kunt hem ook op de tijd in korten als je hem niet helemaal vol hebt .was goed schoon je hebt een extra knop voor plastic te drogen ideaal niet extra af drogen
Pluspunten
  • Veel programma’s
  • Droog prima
a**********@g********16-04-2022

Prijs/kwaliteit prima product

Vaatwasser is na vier maanden in gebruik nog steeds prima, maar dat mag je ook wel verwachten! Hij wast prima, geen storingen of wat dan ook.
p*****@w****07-04-2022

Bevalt erg goed.

antastisch product! Makkelijk in gebruik en super goedkoop. Ik raad dit product aan! Pluspunten: Goedkoop; Makkelijk in gebruik; Mooi
Pluspunten
  • goedkoop
  • gebruiksvriendelijk
h************@z*******21-03-2022

Prima vaatwasser

Zuinige en degelijke vaatwasser met een nette uitstraling in de keuken. Behalve zuinig in gebruik is ook het geluidsniveau prettig.
Pluspunten
  • Aanschafprijs
  • Kwaliteit
Victor26-01-2022

Prima vaatwasser voor weinig geld

Dit is een prima vaatwasser met goede prijs/kwaliteit-verhouding. Ruime programmakeuze met de optie deze te halveren.
Pluspunten
  • ruime programmakeuze
  • in hoogte verstelbaar bovenrek
Boy Zonderman23-01-2022

Voordelige keus , kwa prijs kwaliteit verhouding

Gezien de leeftijd van onze keuken was ik op zoek naar een niet al te dure vervangingsvaatwasser. Gezien de prijs/kwaliteit verhouding voor ons een prima deal, en met 5 jaar garantie na registratie ipv standaard 2.
Pluspunten
  • Prijs
  • Garantie
Minpunten
  • Lades wat fragiel
  • Geluid
m*****@h******22-01-2022

Fijn apparaat. Gunstige prijs.

Vaatwasser ziet er netjes uit en is makkelijk zelf te monteren in je keuken. De bediening is duidelijk en makkelijk, gewoon de belangrijkste programma's die je het meest gebruikt. Geeft een duidelijke toon als de vaatwasser klaar is en schakelt dan automatisch uit. Het bestekmandje vind ik net een maatje te klein. Maar eigenlijk zijn de vakjes niet praktisch ingericht, in plaats van 6 vakjes was het beter geweest dat er 4 ruimere vakjes in zaten. Je moet verder in de onderste lade links vooraan geen hoge voorwerpen zoals grote borden. Want dan kan het klepje waar de vaatwas tablet in moet niet ver genoeg open zodat de tablet er niet uit kan. Als je hier rekening mee houd doet hij zijn werk goed. Prijs/kwaliteitverhouding vind ik zeer gunstig. Vaat is schoon en de glazen zijn helder. Etna staat voor zijn apparaten want ze geven na registratie totaal 5 jaar garantie, en dat vind ik een geruststellende gedachte. Conclusie: Fijn en makkelijk te bedienen apparaat. Erg gunstige prijs. Vaat is schoon bij elk programma. 5 jaar garantie na registratie. Aandachtspunt is het wasmiddel klepje, zet geen hoge borden links voor in de onderste lade. Maico.
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Gunstige prijs/kwaliteitverhouding
  • 5 jaar garantie na registratie
  • Simpele instalatie met duidelijke tekening
Minpunten
  • Wasmiddel klepje
  • Kleine vakjes in het bestekmandje
Sve14-01-2022

Bevalt goed.

Prima prijs / kwaliteitsverhouding. Simpele bediening. Werkt fijn. Maakt niet veel geluid.
p***********@l******09-01-2022

bevalt goed. redeljk gunstig geprijsd

keurig apparaat, wast prima schoon, alleen de indeling zou ik anders hebben gemaakt. is niet doordacht. dit is mijn mening
a**********@g********02-01-2022

Uitstekend product prima prijs kwaliteit verhouding

We hebben een nieuwe Etna vaatwasser gekocht omdat onze vorige (van een ander merk) niet meer re repareren was. We hadden er snel een nodig en wilden ook niet te veel geld spenderen. We kwamen uit op een Etna, goedkoop en direct leverbaar. We waren versteld van de resultaten en de prijs kwaliteit verhouding is gewoon perfect. Hij doet het uitstekend is praktisch en een fris design. Een aanrader dus.
Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Wast uitstekend
  • Prijs/ kwaliteit
a**********@g********24-12-2021

Prima apparaat goede prijs kwaliteit verhouding

Goede vaatwasser, uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Maakt weinig geluid, voldoende programma’s Ziet er daarnaast nog goed uit!
Pluspunten
  • Prijs
  • Bedieningsgemak
p*********@o**********14-11-2021
Voor een goede prijs een goed apparaat. Reinigt goed en weinig geluid! We zijn er heel content mee.
Tom30-06-2021

Goede vaatwasser voor een prima prijs

We waren op zoek naar een vervanger voor onze Bauknecht vaatwasser en deze moest een bedieningspaneel aan de buitenzijde hebben. Zodoende kwamen we uit bij deze vaatwasser. Het installeren was iets lastiger omdat de aan en afvoerslangen van deze vaatwasser korter waren als bij mijn huidige vaatwasser en dus echt te kort waren. En toen moesten de slangen dus verlengt worden ,maar dan moet je dus weer op zoek naar deze slangen en koppelstukken ,wat aardig wat tijd en extra geld kost. Maar daardoor is er dan ook weer meer kans op lekkage is in de toekomst. Het is allemaal gelukt en hij werkt nu prima. Advies aan de fabrikant om de slangen standaard 30 cm langer te maken.
Pluspunten
  • Prijs ,kwaliteit
  • Snel leverbaar
Minpunten
  • Slang voor de watertoevoer is tekort
  • Slang voor de waterafvoer is ook tekort.