ETNA VW47BM / 737110 - Vaatwassers

ETNA VW47BM / 737110
ETNA VW47BM / 737110
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 429,00 Bekijk alle aanbieders
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 89 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW47BM / 737110 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

b*********@g********01-01-2026
Zocht een laaggeprijsde vaatwasser. Moderne machine die zelfs zonder zeep de vaat schoon wast. Zeer stil (staat in een open keuken). Efficiente indeli g. De volgende wordt weer een Etna. Overklast zelfs een Miele
F************@h******31-12-2025
Zeer zuinig betaal baar
Pluspunten
  • Pluspunt
b*********@g********25-12-2025

Glanzende vaat in stilte voor een mooie prijs.

Heb een nieuwe vaatwasser gekocht. Deze keer een wat prijsgunstiger merk gekozen. Gekozen voor een Etna op aanfaden van de monteur. Hij wast schoner dan mijn vorige vaateasser,een Miele. Hij is zeer stil en gebruikt weinig stroom. De vaat komt er glanzend uit. Wel in de gaten houden dat je het klepje van zeepbakje niet blokkeert door te grote borden. Maar zelfs zonder zeep was hij de vaat nog redelijk schoon. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.
  • Efficiënt
Martin30-10-2025

Pima vaarwasser ETNA VW47BM

Het gaat hier om de prijs/kwaliteit verhouding en voor deze scherpe prijs is het een prima vaatwasser die doet wat hij doet en net zoveel accessoires en instellingen heeft dan de veel duurdere vaatwassers.
Pluspunten
  • Prijs
  • Afwerking
Minpunten
  • Lampjes voor glansmiddel en zout kunnen niet uitgezet worden als je het niet gebruikt
t********@h******14-10-2025
Prima product voor een mooie prijs. Werkt naar behoren. Aanschaf aan te raden.
a**********@g********04-08-2025
In een woord super! Zeer makkelijk te gebruiken. Juiste programma’s en functies goed te vinden. Top apparaat. Maakt trouwens ook goed schoon :-)
t********@h******28-07-2025

Praktische machine

Heel mooi product. Was snel geïnstalleerd. Aan voorkant alles in te stellen. Voorplaat gemakkelijk aan te brengen. Voorzien vn passtukken. Laden zien er heel verzorgd en praktisch uit. Nog niet gebruikt. Alleen proef gedraaid.
Pluspunten
  • goede afstel mogelijkheden
  • redelijk stil
  • praktische laden/korven
  • bestekbakje en lade
7***********@g********24-07-2025
Goed geprijsde afwasser doet wat hij moet doen
L****************@g********17-07-2025
Mooie vaatwasser,goede kwaliteit prijs verhouding Eenvoudig in gebruik. Je krijgt dat wat je nodig hebt. Waarom een duurdere als het zo ook kan.wij zijn er reuze blij mee
m*******@k*********13-07-2025

Verwachting naar prijs

Niet tevreden. Klepje voor de tabletten zit links en schuift niet naar boven maar klapt open. Daar kan je dus niets groots voor zetten anders opent hij niet. Met als gevolg vuile vaat. Als je hier wel rekening mee houdt geeft hij redelijk schone vaat. Maar hij kan niet tippen aan mijn oude Siemens. Mezelf iets teveel laten lijden door de prijs
J*********@i*********27-06-2025

Voldoet prima ..

Niet te duur..maar doet wat het moet doen. Reinigt goed en maakt niet veel lawaai. Makkelijke bediening.
Pluspunten
  • Reinigt goed.
  • Weinig geluid.
Minpunten
  • Even wennen aan het inpakken
  • Je kan nietmakkelijk kleine schaaltjes erin plaatsen
m***********@g********09-06-2025

fijne afwasmachine

prima afwasmachine werkt goed, mooi ingebouwd
j**********@g********31-05-2025
We hebben voor Etna gekozen omdat het oude apparaat 25 is meegegaan. Het nieuwe apparaat werkt naar behoren. Alleen de inbouw gaf wat problemen omdat het niet duidelijk was hoe de strip tussen bedieningspaneel en de meubelplaat moest worden gemonteerd.
M************@l*******24-03-2025

Mooie machine, matig resultaat

Qua uiterlijk een mooie machine. Waren op zoek naar een machine zonder poespas. Een machine moet tenslotte wassen, en hoeft geen mailtje te sturen dat het klaar is. De snelle was, of halve lading is handig. Helaas valt de machine tegen ten opzichte van onze vorige (basic) machine. De machine heeft geen resttijd indicatie (dat is uiteraard bekend vanuit de verkoop omschrijving). De vaat is nog erg nat na de programma's (ook bij de langere, hete programma's). Lades zujn inefficiënt. De bovenste lade laat het plaatsen van glazen nauwelijks toe zonder dat ze omvallen. Er zijn geen pennetjes waar de op kunnen steunen. De zeepbak zit op een rare plaats. Als er op de plaats in de lade al een klein bord staat kan het zeepklepje al niet meer open en blijft de zeeptablet ingebruikt. Ik zou de machine niet nog eens kopen.
Pluspunten
  • Prijs
  • Geluid
Minpunten
  • Indeling
  • Resttijd
  • Natte vaat
TvV Arnhem24-02-2025

vaatwasser heeft een ruime indeling en bevalt heel goed

de vaatwasser van etna voldoet prima de vaat is prima schoon, alleen als de vaat klaar is kun je de vaatwasser deur beter na een kwartierje iets open zetten om nog wat condens op de vaat te voorkomen verder bevalt de vaatwasser prima, had hiervoor een AEG na tien moesten we deze vervangen daarom vanwege het prijsverschil gekozen voor de ETNA en hebben er geen spijt van plus nog een keer 3jr extra verlenging van de garantie door Etna kan de vaatwasser echt aanbevelen.
Pluspunten
  • schone vaat
Aad26-01-2025

Keurige Etna inbouw vaatwasser

Keurige inbouw vaatwasmachine. Uitgebreide handleiding en eenvoudige bediening. Voldoende ruimte voor de vaat. Goede prijs-/kwaliteitverhouding. Blij mee!
d******@q**********26-01-2025
Prima prijs voor dit product, voldoet aan de verwachtingen. Maar de indeling van de korfen is niet zoals afgebeeld op de website.
Minpunten
  • korf indeling niet zoals afgebbeeld
Harm Jan Akkerman19-01-2025
5.0

Miskoop

5.0
Deze vaatwasser van Etna voldoet niet aan mijn verwachtingen. De indeling is niet gebruiksvriendelijk. De bediening vereist meerdere handelingen ipv één druk op de knop. De droogkwaliteit is beneden alle peil; ook na drie uur met de deur op een kier is de vaat niet droog. Voor mij is deze Etna vaatwasser een miskoop.
Minpunten
  • bediening
  • drogen
Jaap13-01-2025

prima vaatwasser

De vaatwasser doet wat er wordt beloofd, de vaat wordt schoon. Ook de inbouw instructies zijn helder. Dus zonder problemen ingebouwd.
n**********@g********15-12-2024

Ga ik nu ervaren

Ga ik nu ervaren. Heb hem vandaag geïnstalleerd dus ga ervan uit dat ik een goed product heb gekocht.
Pluspunten
  • Weet ik nog niet
m**********@g********19-11-2024
De Etna VW47BM is een zeer slechte vaatwasser. De vaatwasser maakt niet schoon . Er is zelfs een monteur geweest om te kijken wat er aan mankeerde, helaas is de conclusie dat het gewoon een zeer slechte vaatwasser is. Koop het niet! Zonde van uw geld! En de service van de winkel was zeer teleurgestellend!
C********@k*********11-11-2024
Prima product voor deze prijs En ook nog 5 jaar garantie
Marvipet Naaldwijk21-10-2024

aanrader

Wij hebben de afwasmachine nu bijna 2 maanden in gebruik, nadat de vorige af wasser was stuk gegaan. we hebben voor Etna gekozen vanwege de prijs en op advies van de leverancier. (Expert Naaldwijk) we zijn zeer tevreden over de prestatie van deze machine. schoon en ook droog als de afwas klaar is. Kortom, prijs/kwaliteit, TOP!!!
Pluspunten
  • Bijna geruisloos
m************@t*******03-10-2024

Een topper van een vaatwasser

De vaatwasser heeft een mooi fraai uiterlijk . Heeft een goed en simpel in te stellen programma. Werkt en wijst voor zich. De indeling van de vaatwasser is op verschillende manieren in te richten en weer vrij Lux . De vaatwasser doet het erg goed bijna geruisloos . De vaat is mooi schoon en droog . We zijn er erg blij mee . Mooie kwaliteit voor een mooie goede prijs . Garantie erbij van 2 jaar en na invullen op internet nog eens 3 jaar erbij , geheel gratis !
Pluspunten
  • Geruisloos
  • Simpel programma
  • Mooie luxe indeling
  • Goede garantie en verlening ervan
  • Prijs kwaliteit is goed
e**************@g********04-09-2024
Waarom ik voor dit product gekozen hebt is dat ik ook de ETNA inbouwoven en de ETNA kookplaat hebt aangeschaft een aantal maanden geleden. En de ETNA geïntegreerde vaatwasser paste het beste in onze keuken omdat hier al zo’n vaatwasser van Pelgrim inzat die stuk was en er bijna geen andere keuzes meer waren ivm met het voorpaneel plaatsen. En ook de prijs was zeer gunstig evenals de kookplaat en de inbouwoven en dat is toch mooi meegenomen.