Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 26 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips MG3740 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet_W 24-04-2022

uitstekende en compacte baardtrimmer!

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

10,0
nadat mn vorige baardtrimmer bijna niet meer op te laden viel en geen volledige trimbeurt meer kon doorstaan, werd het tijd voor een nieuwe: wat een genot! snel op te laden en dan meer dan voldoende energie voor meer dan één trimoperatie! Alle hulpstukken die ik maar nodig heb, zaten in de doos. Trimmer ligt prima in de hand en is nauwkeurig te bedienen. Afspoelen van het haarcompartiment is prettig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Gemaaltje 18-04-2022

Fijne alles in een oplossing voor mannen met haar

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

8,0
Product scheert en trimmed prima, messen zijn scherp en daardoor geen trekkend gevoeld bij het scheren.

Meeste plekken kan hij makkelijk aan, alleen de oksels zijn wat lastiger en moet je een paar keren over heen om het te trimmen.

Goede alles-in-één oplossing!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wibra 12-02-2022

Geweldig product

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

10,0
Ik gebruik het apparaat wel al meer dan een jaar
totaal geen spijt van gehad, een aanrader voor iedereen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

J****** 05-02-2022

Werkt naar behoren. Batterij is matig.

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

4,0
Hij doet wat hij moet doen. Je kan alleen niet zien wanneer hij bijna leeg is (batterij is snel leeg) en je kan niet verder gaan tijdens het opladen. Niet handig als je op het laatste moment toch beslist je baard te willen trimmen en hij is halverwege ineens leeg.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

J***** 05-02-2022

Werkt naar behoren

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

6,0
Hij doet wat hij moet doen. Je kan alleen niet zien wanneer hij bijna leeg is en je kan niet verder gaan tijdens het opladen. Niet handig als je op het laatste moment toch beslist je baard wil trimmen en hij is ineens leeg.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Multigroom 03-11-2021

Hij is makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

10,0
Ik vindt dat na andere apparaten gebruikt te hebben deze een topper,makkelijke wisseling tussen de verschillende opzet kammetjes.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hamojo47 10-10-2021

Progressie

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

10,0
Eerdere trimmer was aan vervanging toe. Het verschil met deze nieuwe is onverwacht groot in positieve zin!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sjoo 08-09-2021

even uitzoeken allemaal

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

6,0
Handleiding is zeer cryptisch, uitzoekerij welke stukken bij baard of hoofd passen, idem gebruik van de stukken op het apparaat. De schakelaar had meer profiel kunnen hebben, soms moeilijk in beweging te krijgen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ikke74 01-09-2021

Heel blij hiermee

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

10,0
Hartstikke blij met dit apparaatje, doet het super goed, kan er lekker nauwkeurig mee werken en batterij gaat heel lang mee! Dank aan Philips!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bornpgj 17-06-2021

Goede kwaliteit

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

8,0
Snijdt prima, maakt veel toeren en veel lawaai. Haren springen alle kanten op.
Het bedienen van de aan-uit knop gaat erg stroef
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Beintema 19-05-2021

Binnen 3 maanden kapot

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

2,0
De multigroom was binnen 3 maanden kapot. Is niet dagelijks gebruikt en toch heeft hij het begeven in zo'n korte tijd. Slechte kwaliteit voor deze prijs.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Judithbb 13-05-2021

Binnen 3 maanden kapot

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

2,0
Binnen 3 maanden deed het apparaat helemaal niks meer. Niet eens dagelijks gebruikt. Slechte kwaliteit voor deze prijs.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ikke natuurlijk 09-04-2021

Prima product. Fijn in gebruik.

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

8,0
Prima tondeuse niet te groot. Fijn in gebruik. Alleen aan en uit knopje gaat stroef. En had m ietsjes stiller verwacht.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Veenema 05-03-2021

Philips trimmer

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

8,0
Het product bevalt prima. Alleen na de eerste keer kan je de trimmer ongeveer 30 minuten gebruiken en mket dan weer opgeladen. Dat is het enige punt wat tegenvalt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

PB 1180 05-01-2021

Petite tondeuse pratique

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

10,0
Tient facilement en main et coupe sans problème poils de barbe, moustache ou cheveux. Bonne autonomie. Seul petit bémol le bouton de mise en route est difficile à faire glisser.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 01-06-2020

Handig product - doet wat het moet doen

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

8,0
Er zitten een behoorlijk aantal opzet stukken bij. Ook eentje die in meerdere standen te stellen is. Het zou praktischer zijn als de hoeveelheid opzetstukken gereduceerd zou zijn door het toevoegen van nog een opzetstuk die meerdere standen kent. Het opbergtasje is handig, alleen zit de opening aan de korte kant waardoor je niet goed bij de onderdelen kan komen en je dus telkens alles uit het tasje moet halen. Dit kan beter. Accuzuur van het apparaat is lang, ik hoef zelden op te laden. Verder een handzaamformaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

wimmerbo 21-05-2020

Veel zijdig

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

8,0
Is basic toestel dat doet wat is beloofd. Veel mogelijkheden voor je geld.Er zijn natuurlijk veel duurdere toestellen maar dit is heel ok voor mij.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mrrover01 20-05-2020

Handige veelkunner voor weinig geld!

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

10,0
Ik was verbaast van de mogelijkheden door de hoeveelheid opzetstukjes die zijn bijgeleverd.. Erg compleet en prima resultaat voor een zeer compacte prijs.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Romarcel 20-05-2020

Des coupes comme on le souhaite

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

8,0
[Cet avis a été recueilli en réponse à une offre.] Ce que j’aime sur ce produit est sa grande capacité à faire des coupes qui scintillent grâce à ses têtes bien aiguisées
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hen3 19-05-2020

All in one

Geschreven voor: Philips MG3740

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze alleskunner zorgt voor een prachtig resultaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews