De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun TexStyle 3 SI3030 - Dry & Steam Iron - 2300W - Pink op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Lichtgewicht strijkijzer. Prima product. Niet heel erg bijzonder maar hij doet wat hij moet doen. Als je elke dag strijkt volstaat een ander type denk ik beter.
Dit strijkijzer werd als best getest. Is niet zwaar, ligt goed in de hand. Is snel warm. Stomen kan in gesteld worden. Heeft een automatisch ontkalkingssysteem.
Duidelijk door het advies van de verkoper heeft ons doen besluiten dit toestel van Braun te kopen. Het toestel in zeer laag van gewicht en daardoor goed handelbaar. Iedereen kan hier mee strijken is de achterliggende gedachte.
Mijn oude strijkijzer was kapot en deze nieuwe heeft meer watt en is super snel warm zodat je niet hoeft te wachten en gelijk kunt beginnen stomen kan ook worden ingesteld en hij heeft een automatisch ontkalkingssysteem
Het apparaat is goedkoop en komt als beste uit de test van de consumentenbond.
Het is eenvoudig te gebruiken en de stoom is ruim voldoende om alles glad te strijken.
omschrijving is duidelijk vernieuwde technologie groot gebruiksgemak is zoals omschreven staat stoomfunctie is handig en de mogelijkheden zijn voor de hand liggend
Prima strijkijzer, licht in gewicht, breed strijkvlak, makkelijke bediening,groot reservoir voor water strijkt licht alle kreukels uit de was.Goede prijs/kwaliteit verhouding, aanrader!
Het is prima licht gewicht stoomstrijkijzer.Ligt lekker in de hand .Heeft goede stoom mogelijkheden .Heeft een grote voet om hem neer te zetten als hij warm is.