De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun TexStyle 3 SI3030 - Dry & Steam Iron - 2300W - Pink op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Eenvoudig stroomstrijkijzer dat doet wat het moet doen, namelijk goed strijken.. Makkelijk in gebruikt te nemen met duidelijke gebruiksaanwijzing. Glijdt gemakkelijk over kleding heen.
Ik heb deze stoomstrijkijzer vandaag ontvangen en gelijk uitgeprobeerd. Hij wordt snel warm en is makkelijk in gebruik. Wel zou de gebruiksaanwijzing wat groter en duidelijker mogen, voor vooral ouderen. Tot op heden prima
Dit strijkijzer ligt lekker in de hand.Het voldoet prima aan mijn eisen.
Je kan hem onder de kraan vullen,met mijn vorige strijkijzer moest ik het met een bloemengieter doen. een goed product.
Fantastisch. Stijkt snel en heerlijk soepel en strijkt alles goed glad. En dat voor zo'n prijs! Het water is door het grote gat gemakkelijk bij te vullen.
Stoomt heel goed en is een echte easy iron model, strijken gaat echt licht en gemakkelijk! Ook bij opstarten snel warm, handig om even nog snel je overhemd te strijken of als de kids geknoeid hebben en je het plaatselijk snel wil drogen!
Na vele strijkijzers versleten te hebben in diverse prijsklassen heb ik dit keer gekozen voor de Braun texstyle 3. Ik heb er nog maar een enkele keer mee gestreken maar dat viel me zeker niet tegen.
Mijn strijkijzer was kapot en ik moest op zoek naar een nieuwe. Ik zoek altijd, via de consumentenbond wat de beste keus/koop is, en dat was dit type. Een mooie prijs met een leuke cashback korting
Goed voordelig stoomstrijkijzer van een vertrouwd merk, daarom heb ik voor dit produkt gekozen, het strijkijzer warmt zeer snel op en strijkt perfect, licht van gewicht
Prijs kwaliteit prima. Stoomfunctie top. Handig dat hij snel heet is. Lekker licht in de hand.
Hij is goed na te vullen tijdens het strijken. Handig dat op de achterkant extra uitleg staat mbt het strijken van bepaalde spullen. Zo wordt vergissen met de stof moeilijker.