De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Express Power SV8111 Stoomgenerator - 2800W - 1.8L - Blauw/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb het product mogen ontvangen om te testen en ik vind het een fijn product. Er is veel over te leren en het is even kijken hoe alles werkt maar hij is over het algemeen gewoon erg prettig. Ben er nog niet zo handig mee zoals ik dat graag zou willen maar dat komt nog wel! Ben er tot nu toe erg enthousiast over.
Dit is mijn eerste stoomunit, hiervoor gebruikte ik een simpele strijkijzer zonder stoomunit. Wat een verademing is dit apparaat. Strijken gaat sneller en strakker en de waterreservoir is groot genoeg zodat het niet telkens bijgevuld hoeft te worden. Ook ligt de strijkijzer lekker in de hand.
Enige minpunt is dat ik de waterreservoir niet open kreeg. Pas na het kijken van een video, kreeg ik de bak met wat kracht open.