Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw - Reviews

Beste deals -5% prijsdaling
Specificaties
Vermogen
750 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A+ energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tomm86 27-04-2020

Stille veelzijdige krachtige stofzuiger

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

10,0
Stofzuiger met meerdere mogelijkheden en borstelkoppen die stil is met veel zuigkracht.
Makkelijk te hanteren door het handvat om hem te tillen, de wielen die het rollen gemakkelijk maken en de steel die vastgeklikt wordt en er niet af kan vallen.
De motor heeft maar 650 watt, maar dat merk je niet aan de zuigkracht. De combinatie met de borstels maakt hem een alleskunner (kattenharen in tapijt of op textiel met de kleine roterende borstel, parketborstel en universele borstelkop voor andere vloeren). Het geheel is doordacht en aandacht aanbesteed. Enige minpunt met alle borstels, waar kan je deze bevestigen op de stofzuiger om ze gemakkelijk mee te nemen door het huis? Je moet deze apart meenemen, maar het geheel maakt het een goede stofzuiger!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ninke 06-12-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede geluidsarme stofzuiger,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

8,0
De stofzuiger zuigt goed, is lekker stil en heeft een lang snoer, ik kan bijna vanaf een punt de gehele woning stofzuigen. Kortom een super ding, het enige minpuntje wat ik kan bedenken is het oprollen van het snoer, daar had wel wat meer snelheid in mogen zitten.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Zuigt goed
  • Lang snoer
  • Alle benodigde accesoires inclusief
  • Prijs

Minpunten

  • Oprollen snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 28-06-2019

Prima zuigkracht en handige hulpstukken.

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven, goede wendbaarheid, goede snoerlengte. Wegklapbaar handvat is ook erg prettig waarbij stofzuiger als “tas” gedragen kan worden. Verder goede hulpstukken. Helaas zijn die niet in de stofzuiger zelf op te bergen. Grote wielen zijn erg prettig ook. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Schueler 15-09-2020

Perfecte stofzuiger

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

10,0
Prima stofzuiger, dik tevreden. Extra lang snoer en voor hondenharen op de bank zit er een kleine uitschuifborstel aan de slang vast waardoor je makkelijk kunt wisselen tijdens het zuigen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mayk K. 02-09-2020

Fijn stofzuiger

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger heeft een hoge zuigkracht en is lekker stil. Ook katten haren worden zeer goed weg gezogen. Top
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Pvanbe 27-08-2020

Nieuwer is niet altijd beter

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

8,0
Oude Philips dacht na 6 jaar ik stop er mee, zo veel mogelijk gelijkwaardig weer gekocht. Stille zuiger, lawaai komt hoofdzakelijk van de zuigmond, helaas niet zo ergonomisch als de vorige. Deze is rechthoekig, de vorige had mooie, en makkelijke, afgeronde hoeken. Werkte wat makkelijker. Stofzuiger doet goed wat het moet doen. Leuk bedachte borstel op aansluiting lijkt leuk maar zal denk ik heel snel stuk zijn gezien het materiaal.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

ICPA 19-08-2020

Goede, degelijke stofzuiger.

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

8,0
Het is een prima stofzuiger met handig meubelzuigborsteltje aan de steel. Op de hoogste stand is hij niet erg stil.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Tjeu Lemmens 05-08-2020

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

8,0
Complete stofzuiger en een goede zuigkracht , minpuntje is dat de borstel voor harde vloeren geen klepje voor bevestiging aan de zuiger heeft als je hem wilt opbergen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

hydrangea 25-07-2020

goede stofzuiger

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

10,0
zeer stil apparaat, goede zuigkracht op zowel tapijt als laminaat, lang snoer waardoor meerdere verdiepingen tegelijk bereikt kunnen worden
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Julius76 22-07-2020

Stofzuiger voldoet aan alle vermelde eisen.

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

10,0
Het een geweldige en stille stofzuiger die aan alle eisen voldoet. Dit product zou ik aan iedereen aanbevelen die veel eisen stelt aan sterke zuigkracht, stil geluid, mooie kleur en vormgeving.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 07-07-2020

Stille zuigkracht, groot bereik

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

8,0
Mooie wendbare stofzuiger, die goed werkt. Handige geïntegreerde borstel op de zuigmond als je alleen de slang gebruikt
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Spijk 05-07-2020

Handige machine

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

8,0
Wendbaar, fijn formaat, krachtige machine
Borstel aan de steel te ielig en snoer rolt niet goed automatisch op
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

laatjegaan 19-06-2020

een leuke machine in ons huishouden

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

10,0
deze stofzuiger voldoet zeker aan de verwachtingen.Alle accessoires zijn erbij.Gemakkelijk om mee te werke.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wil 13 16-06-2020

De stofzuiger zuigt goed, maar is wel wat lomp.

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

6,0
De stofzuiger is wel stil en zuigt goed. Maar wel aan de grote kant.
Ik had hem liever wat compacter gezien.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

rietjetweetje 12-06-2020

Prima stofuiger

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger.
Zuigt uitstekend
Borsteltje aan steel is erg fijn
Parketborstel is ook fijn, alleen jammer dat daar geen uitsteekseltje aan zit zodat je de stofzuiger rechtop kunt zetten en de voet er in schuiven. Zit wel aan de 'gewone' voet.
Fijn lang snoer, oprollen zou beter kunnen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Vlist 07-06-2020

Zuigt prima, maar uitvoering kan beter

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

8,0
Zeer geruisloos, zeker als je niet de hoogste stand gebruikt, en dat is qua zuigkracht meestal niet nodig. Lengte van snoer / reikwijdte is prima, ik kan nu in een keer het appartement stofzuigen (zonder stekker te verplaatsen).
Wat kan er beter? De speciale (grote) zuigkop zuigt zich zo vast aan de ondergrond glad en kleed), dat je bodybuilder moet zijn om dan te stofzuigen. Ik gebruik daarom de eenvoudige borstel voor gladde vloeren. Het kleine draaiwiel onder de stofzuiger is een obstakel. Niet voor het draaien, maar om over het eigen snoer heen te rijden, dat lukt niet zo maar. Met een flinke sjor aan de slang moet je deze er overheen trekken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

ETuin 06-06-2020

Voldoet niet aan verwachtingen voor harde vloer

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

4,0
Product gekocht voor gebruik op voornamelijk PVC/laminaat ondergrond. De motor is erg stil, maar zodra de slag, met opzetborstel er aan zit komt er een erg hard geluid vanaf het opzetstuk. Het standaard mondstuk kan pas sturen op harde vloer indien de hele stang erg laag gehouden wordt. De turbokop stuurt iets beter, maar herrie is ook hier storend. Hij maakt wel goed schoon, en blauwe borsteltje op de stang is super.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Broccoli 04-06-2020

Product voldoet zeer goed

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger gekocht omdat mijn oude aan vervanging toe was. Voor mij belangrijke kenmerken van deze stofzuiger waren zuigkracht, minder geluid, lang snoer en de turbo-miniborstel voor de 2 honden in huis. Behalve de turbo-miniborstel heeft het apparaat mij tot nu toe niet teleurgesteld. De zuigkracht is super, het standaard mondstuk glijdt soepel over de vloer en het apparaat maakt veel minder geluid dan mijn oude stofzuiger. Het lange snoer geeft veel bewegingsvrijheid en ook de buis heeft een goede lengte. Was stofzuigen met mijn vorige stofzuiger een soort work-out, nu kost het mij weinig energie. De turbo-miniborstel leek mij een nuttig hulpmiddel. Maar helaas, de turbo-miniborstel heeft geen toegevoegde waarde en maakt veel lawaai. Met het kleine stofzuigermondstuk krijg ik de hondenharen beter van de meubels gezogen dan met de turbo-miniborstel. krijgen is. Voor mensen met minder kracht in de handen is
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

I. Dijk 29-05-2020

Zou niet anders meer willen

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

10,0
Ik heb deze stofzuiger nu een aantal weken in gebruik en bevalt heel erg goed. Stiller dan verwacht, fraai ontwerp en doet wat hij belooft. Zeker wanneer je last hebt van allergieën in huis is dit een hele fijne stofzuiger door het allergiefilter. Hier hebben wij heel veel profijt van gehad de afgelopen weken. Zou niet anders meer willen. Echt een aanrader dus!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

woefwoef 29-05-2020

problemen

Geschreven voor: Philips 7000 series FC8782 zwart, blauw

Algemene score

8,0
twee serieuze opmerkinge


Stofzakken FC8060 niet te vinden

FC8785 lost steeds kan niet goed bevestigd worden
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews