Dyson V6 Animalpro+ - Reviews

Specificaties
Vermogen
100 watt
Draadloos
Ja
Nat en/of droog
droog
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sanny_NL 23-11-2016 Product paar maanden in bezit

Super handig in gebruik, krachtig en effectief

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het huis bijhouden met deze draadloze stofzuiger gaat toch een stuk makkelijker. Vooral met huisdieren in huis is het makkelijk om even snel de Dyson uit de kast te pakken en door de woonkamer te gaan. Ook even snel door het hele huis lopen met de stofzuiger is makkelijk. Je hoeft niet meer met een grote stofzuiger te sjouwen.

Er zitten voldoende mondstukken bij en de aangedreven draaiende borstel in 2 van die meegeleverde borstel koppen zorgen ervoor dat haren en vuil prima uit vloerkleden en deurmatten verwijderd worden.

Pluspunten

  • compact
  • krachtig
  • draaiende borstels
  • goede kwaliteit materiaal

Minpunten

  • kleine opzetborstel scherp (krassen) op zacht hout
  • hoge prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kris 22-08-2017 Product paar dagen in bezit

krachtige steelstofzuiger geeft prima resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben een kat die nogal ruift en we gingen voorheen regelmatig met de borstel rond in huis. We hebben ook een robot maar niks werkt eigenlijk beter dan de Dyson met de speciale roterende borstels. Zowel op de tegels als op de tapijten en in de zetel is het resultaat super goed. Alle haren worden uitgeborsteld en opgezogen. Ik heb de test gedaan om eerst met onze borstel rond te gaan en daarna met de Dyson ... ongelofelijk wat er nadien nog uitkomt ! lijkt bijna zo een verkoopspotje van op de TV :-)
wij zijn alvast overtuigd.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • rollende borstels
  • power knop voor extra kracht
  • handige muurmontagebeugel

Minpunten

  • prijs
  • korte boost-modus van 6 minuten
  • beperkt aantal accesoires voor een hoge prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Verbert.m 17-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goed zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede zuigkracht, lichtggewicht, veel hulpstukken erbij. Mijn vrouw heeft hem getest en kan hele onderverdieping gezuig met accu. Op vol vermogen 10 min en half vermogen natuurlijk het dubbelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kevin & Charissa 17-08-2017 Product paar weken in bezit

Goede zuigkracht, fijne turbo mogelijkheid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de zuigkracht is echt perfect voor een machine van dit formaat. er zit zelfs nog een turbo stand op die alle haren dierenharen uit mijn tapijt haalt. de accu duur is voldoende op mn hele appartement te zuigen. ik zou hem dan ook iedereen aanraden met een niet te groot huis!
enige nadeel aan dit product is dat het opvangbakje snel vol zit

Pluspunten

  • zuigkracht
  • zonder snoer
  • licht gewicht
  • turbo stand

Minpunten

  • opvangbakje snel vol

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick Cant 16-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goede zuigkracht en haarverwijdering (katten)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben voor dit product gekozen na het bekijken van de reclame op tv. We hebben reeds een ander product (ventilator-verwarmingtoestel) en zijn daar heel tevreden over. Reden dus om dit merk terug aan te schaffen.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • verwijderd kattenhaar perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hanspsr 11-08-2017 Product paar dagen in bezit

Een geweldige stofzuiger, hadden wij eerder moeten kopen

Algemene score

10,0
Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat!!! Geweldig: alle honden haren verdwijnen in no time in de Dyson Animal Pro. Enorm handig in gebruik. Niet te zwaar en zeer eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • uitstekende zuigkracht
  • Mooi en functioneel oplaadsysteem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Boetiek 21 10-08-2017 Product paar dagen in bezit

SUPER PRAKTISCH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is alles wat we ervan verwacht hadden! Snoerloos, geen zoektocht naar het dichtste stopcontact, Krachtig en makkelijk te manipuleren. Een must!

Pluspunten

  • geen snoer
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Rijkers 10-08-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige machine, toptechniek met topzuigkracht tot gevolg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eerst zouden we een goedkopere nemen, maar achteraf bezien is de keuze voor dit wonder van techniek een juiste gebleken. De vacht van onze hond, die zoveel haar verliest dat het af en toe erop lijkt dat we zijn broer opvegen, is niet langer terug te vinden op de vloer maar gaat moeiteloos is de stofzuiger. Op de trap gaat de zuigbuis er gewoon vanaf en is hij bijzonder handig zo zonder snoer.
Schoonhouden gaat perfect.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te houden
  • Zuigkracht
  • Makkelijk handelbaar

Minpunten

  • Kan ze niet verzinnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 05-08-2017 Product paar weken in bezit

Sofzuigen wordt bijna een feest

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Afgezien van de redelijk forse prijs is het echt een superstofzuiger, je neemt hem zo van de oplader en aan de slag, altijd voldoende stroom, hulpstukken makkelijk te wisselen, ook gemakkelijk schoon te maken. Helpdesk is ook super dus zeer zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Gemakkelijk even snel te pakken
  • Altijd voldoende stroom
  • Hulpstukken zeer makkelijk te wisselen
  • Compact en niet te zwaar

Minpunten

  • Wel een beetje de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne Nouws 04-08-2017 Product half jaar of langer in bezit

Ideale stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor mijn zuster als verrassing een Dyson Slim Extra gekocht. De reden hiervoor is dat zij bij het stofzuigen last krijgt van haar rug, dit had ik ook tot ik de Dyson had gekregen van mijn man. Ik stond hier in eerste instantie sceptisch tegenover, hij was zo klein ten opzichte van mijn oude stofzuiger. Maar na een keer gebruiken was ik al geheel overstag. Geen last van mijn rug en de gehele kamer echt schoon. De Dyson is ook handig bij kleine stofzuigerbeurtjes, bv als er iemand zijn vuile schoenen afveegt aan de droogloopmat, even de Dyson pakken en schoon in een paar seconden. Met de oude stofzuiger was je hier wel ettelijke minuten mee bezig. Het gemak waar je nu ook je auto mee stofzuigt zonder verlengsnoeren, ideaal als je op een flat woont. Kortom ik heb gewoon woorden tekort, stofzuigen is nu weer een pretje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilja. 30-07-2017 Product paar dagen in bezit

zeer praktische

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideaal voor hondenharen. Zeer makkelijk in gebruik. Ook om even snel een stukje te stofzuigen. Dat is geweldig. Geen snoeren meer gewoon snel de stofzuiger pakken en je kan beginnen.

Pluspunten

  • snoerloos
  • duidelijke gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shirin 26-07-2017 Product paar dagen in bezit

handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ben super blij met mijn snoerloze dyson v6 hij is lekker licht en net of je niet aan het stofzuigen bent kost geen energie. hoef niet meer naar stopcontacten te zoeken kan over al naar toe meenemen.
zuigt echt perfect. mijn beste aankoop tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 23-07-2017 Product paar dagen in bezit

Ergonomisch en snelle stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds kort een snoerloos stofzuiger van Dyson gekocht. Ergonomisch de beste oplossing minder last van rugpijn. Voorheen met de swiffer en mijn stofzuiger met draad waar ik twee keer zo langer bezig was. Nu ben ik zo klaar. En doordat er verschillende mogelijkheden zijn heb ik er ook een goede kruimeldief bij. Mijn dochter is allergisch voor huistofmyt door de allergische filter heeft ze hier veel baat bij.
Ik zou het iedereen willen aanraden het biedt in alles gemak zeker ook in opbergruimte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmee 17-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Dyson snoerloze V6

Algemene score

1,0
Totaal niet wat ik van Dyson verwacht. Ik heb altijd stofzuigers van Dyson maar dit is echt een rot ding. Supersnel leeg, filter steeds verstopt ofzo, nou hij doet gewoon niet wat hij moet doen en eigenlijk het gevoel mijn geld in de prullenbak te hebben gegooid. Soms gaat het klepje open en dan ligt alles onder met wat ik opgezogen had. Echt een ding om te huilen. Nu wel weer een dyson cinetic bigbal aangeschaft en deze is weer super.

Minpunten

  • moet de knop ingedrukt houden bij zuigen
  • klepje gaat ineens open
  • constant verstopt
  • supersnel leeg

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Carla 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Snoerloze en lichtgewicht stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Titel: Hij klopt en hij veegt en hij zuigt
Cijfer: 10

Ze zeggen kruimeldief maar NEE complete krachtige draadloze stofzuiger
En ik heb langharige katten wat me al menig apparaat gekost heeft
Mijn dyson zuigt alles zonder moeite schoon en is easy in onderhoud zonder zak
Licht in gewicht makkelijk op trappen en verdiepingen en overal op te hangen in de buurt van stroompunt zonder dat deze in de weg hangt
Makkelijk te manoeuvreren vanwege de kogel draaikop en zo weer bij geladen

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Krachtig
  • Makkelijk manoeuvreerbaar
  • Eenvoudig onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annemieke 16-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Makkelijke manoeuvreerbare stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideale stofZuiger voor zowel binnen als buitenshuis te gebruiken. Nooit meer last van snoeren en geen last meer van haren.

Pluspunten

  • Wendbaarheid
  • Sterke zuigkracht
  • Als kruimelzuiger te gebruiken
  • div hulpstukken voor ieder karwei

Minpunten

  • sosm voelt het te plastic aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 16-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de Dyson stofzuigers zijn voor mij de beste en meest logische apparaten. Alle hulpstukken die verkrijgbaar zijn werken zoals je wil.. moet je onder je meubels,even snel de vloer doen,je apparatuur schoonzuigen.. ngeen probleem.Draadloos werkt super en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Pluspunten

  • Mobiel
  • Krachtig

Minpunten

  • Accu duur mag langer
  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer