Dyson DC62 Extra - Reviews

Specificaties
Vermogen
350 watt
Draadloos
Ja
Nat en/of droog
droog
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 53 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

René 09-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

geluid

Algemene score

4,0
handig apparaat voor tussendoorbeurt alleen
wat maakt die motor een irritant hard en snerpend geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel Kuster 04-11-2016 Product paar weken in bezit

Super makkelijke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de DC62 extra een prima machine! Hij zuigt prima en de accuduur is in de meeste gevallen toereikend.
De enige verbetering die ik kan bedenken is dat ik de aandrijving van de borstel in de zuigmond aan de andere kant zou willen. Doordat de borstel wordt aangedreven mis je 2cm zuigvlak. Aangezien de meeste mensen rechtshandig zijn en dus de rechterkant van de borstel zouden gebruiken om kangs plinten e.d. te gaan laat je 2cm liggen. Het is onhandig en tegen natuurlijk met je je rechterhand links langs de randjes te gaan. En ik vind dat ie snel beschadigd, doet niks af aan de werking maar oogt minder fraai.

Pluspunten

  • Altijd binnen handbereik
  • Geen vervelend snoer
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Aandrijving borstel aan de rechterkant
  • Beschadigd redelijk gauw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 30-10-2016 Product paar maanden in bezit

Goede zuigkracht, maar na 4 mnd batterijduur al gehalveerd

Algemene score

7,0
Goede zuigkracht en gemakkelijk in gebruik. Over het algemeen snel ff gepakt om te stofzuigen maar merk na kleine 4 maanden al dat de batterij duur (20 minuten) , waarom we hem toen o.a. hebben aangeschaft al gehalveerd is. In kwartiertje ben ik het huis rond maar dat haalt ie nu al niet meer. Ga nu contact met de verkoper opnemen wat te doen, want ik ben verder wel tevreden over het apparaat maar niet over de accu.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Hulpstukken
  • Gemak

Minpunten

  • Accu capaciteit neemt snel af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

W.Coenraadts 15-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Te korte accu duur.

Algemene score

4,0
Wij hebben sinds enige tijd de de DC62, de zuigkracht is goed maar voor je het weet is de accu leeg. Dat is wel teleurstellend. Als we nu een groot huis zouden hennen maar we hebben een hoekhuis. Als we goed willen zuigen moeten we dat in twee delen doen. Het lijkt ook wel of de accu steeds korter mee gaat en dat voor zo'n dure stofzuiger. Al met al redelijk teleurstellend.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Snoerloos

Minpunten

  • Veel te zwakke accu
  • Zit snel verstopt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Dyson 16-01-2017

Beste meneer Coenraadts,

Het is fijn te horen dat u tevreden bent over de zuigkracht van uw toestel. Wat betreft de accu-duur zijn er drie standen waarin u het toestel kunt gebruiken:

- Normale modus zonder gemotoriseerde opzetstukken: 20 minuten
- Normale modus met gemotoriseerde opzetstukken: 16-17 minuten.
- Max-modus: 6-7 minuten

Mocht dit bij uw toestel niet het geval zijn, wil ik u vriendelijk verzoeken contact op te nemen met de Dyson Helpdesk op het gratis nummer 0800 0206 203 (NL) of 0800 392 08 (BE).

Met vriendelijke groet,
Dyson Benelux

Reageer

Fonske 11-09-2017 Product half jaar of langer in bezit

Handigste toestel ooit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
DC62 Extra is een pracht van een toestel en elke eurocent waard. Handig in gebruik en volledig draadloos. Super gemakkelijk als je kinderen hebt. Hij is ook uitermate licht en uitgerust met verschillende bijpassende hulpstukken voor plafond, hoeken, ... . Het enige minpuntje dat ik kan meegeven is dat de batterij minder lang meegaat dan gedacht.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Licht
  • Heel efficiënt
  • Verschillende hulpstukken
  • Makkelijk proper te maken

Minpunten

  • Batterij is snel leeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 10-09-2017 Product paar dagen in bezit

Enorme zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer goede zuigkracht en dit in combinatie met de juiste borstel krijg je alles opgezogen.
Handig in gebruik, snel genomen, snel opgeborgen.
Snel antwoord op de chat.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Accessoires
  • Degelijk materiaal

Minpunten

  • Veel keuzes tssn zelfde types met andere borstels

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m.s. 08-09-2017 Product paar maanden in bezit

Sterke zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik twijfelde om het product te kopen uit schrik dat de zuigkracht niet dezelfde zou zijn als de sledestofzuiger van Dyson. Maar die blijkt net even sterk te zijn. De steelstofzuiger is zeer handig in gebruik, bergt makkelijk op, is altijd opgeladen. Kan ook heel makkelijk gebruikt worden om trappen mee te stofzuigen. Zelfs de kinderen stofzuigen er graag mee!

Pluspunten

  • sterke zuigkracht
  • handig in gebruik

Minpunten

  • maakt veel lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina de vries 08-09-2017 Product paar weken in bezit

Geweldige stofzuiger!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit echt de beste stofzuiger die ik ooit gehad heb. Licht in gebruik enorme zuigkracht en ik kan overal bij. Nooit meer een andere voor mij!

Pluspunten

  • Licht
  • Kan overal bij
  • Enorme zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Isabelle 05-09-2017 Product paar weken in bezit

Gemakkelijk en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goeie stofzuiger ! Verwijderd stof snel en gemakkelijk, tot in de kleinste hoekjes. Dit is mogelijk door de verschillende onderdeeltjes die erbij zitten, super handig!
Ook het legen/ verwijderen van het stof gaat snel en gemakkelijk.

Pluspunten

  • Komt met verschillende onderdelen
  • Makkelijk te legen
  • Je kan er alles mee stofzuigen
  • Verwijderd stof snel en goed
  • Onderdelen makkelijk en snel te bevestigen

Minpunten

  • te luid
  • Batterij snel plat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annemie 02-09-2017 Product paar dagen in bezit

Handig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handige handstofzuiger - ideaal voor op de bovenverdieping: even stofzuigen kost geen moeite.
Heeft toch een zeker gewicht - geen probleem bij het stofzuigen maar bij verplaatsen weegt hij meer dan verwacht.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • Handig

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bonamie Rony 30-08-2017 Product paar dagen in bezit

Snoerloze stofzuiger DYSON type DC62 EXTRA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer krachtige stofzuiger en tot nu toe een van de betere in deze prijsklasse.
Gemakkelijk in onderhoud en zeer gemakkelijk leeg te maken TOP materiaal
Bedankt DYSON

Pluspunten

  • Zeer goede batterij
  • snel opladen
  • licht en zeer handelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrikx ivo 28-08-2017 Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel compact. Goed opbergbaar.Goede verkoper. Kennen Dyson al langer van onze slede stofzuiger.
Spijtig van de korte duur van de batterij bij gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

An 28-08-2017 Product paar weken in bezit

Topaankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gebaseerd op de reviews hebben we voor de Dyson DC62 gekozen. Super gemakkelijk hanteer- en opbergbaar, zuigkracht is fenomenaal, ideaal voor mensen met dieren in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wilbert paermentier 27-08-2017 Product paar weken in bezit

zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer onderhoudsvriendelijk goede handleiding goede verpakking
goed te bevestigen aan de muur simpel van onerhoud

Pluspunten

  • goed verpakt
  • goeie handleiding

Minpunten

  • géén
  • géén

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buys guido 22-08-2017 Product paar dagen in bezit

snoerloze steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Alhoewel ik dit toestel nog maar een week geleden heb aangekocht ben ik toch al overtuigd van het grote voordeel van een snoerloos toestel, héél handig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

flappyflinn 21-08-2017 Product paar weken in bezit

superhandig

Algemene score

9,0
licht om te hanteren overal makkelijk bij en zie nu tenminste dat er gestofzuigd is moest dit al veel vroeger in huis hebben

Pluspunten

  • licht en makkelijk zonder snoer
  • zuigt heel goed alles op

Minpunten

  • resevoir mocht beetje groter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meganck Wim 20-08-2017 Product paar dagen in bezit

Handig toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ligt heel goed in de hand, zeer licht om zowel boven het hoofd of op grond te zuigen.
Vuil reservoir makkelijk te ledigen.
Geen gedoe meer om die vervelende slede met snoer mee te sleuren.

Pluspunten

  • licht in gebruik
  • geen snoer en slede mee sleuren

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 18-08-2017 Product paar weken in bezit

Handig toestel - zelfs mijn vrouw kan er mee werken !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer handig toestel. Kan gebruikt worden als kruimeldief én als gewone stofzuiger. Handig om ook de laden van de keuken kruimel & stofvrij te maken. Ook de haartjes van de hond zijn hulpeloos met dit nieuwe toestel. Alles verdwijnt probleemloos in het reservoir. We hadden dit al eerder moeten aanschaffen.

Pluspunten

  • handig
  • licht

Minpunten

  • niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

graem 18-08-2017 Product paar weken in bezit

steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super krachtige draadloze steelstofzuiger op alle plaatsen te gebruiken en goed hanteerbaar en gemakkelijk te reinigen,een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • grote zuigkracht

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 17-08-2017 Product paar dagen in bezit

DC62 Extra

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk, zeer makkelijk in gebruik, laadt snel op en gaat net zo lang mee zoals aangegeven in de brochure. Zeer handige wisselstukken, bergen makkelijk op.

Pluspunten

  • comfortabel
  • wendbaar
  • grote zuigkracht, handige borstel

Minpunten

  • klein reservoir
  • borstel iets groter voor grotere opp.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews